💪"Игри на волята: България" - сезон 4, тема 13 (21.11 - 05.12) * ФИНАЛ *

• 229 152
  • 5 334
  •   1
Отговори
# 2 580
  • София
Това, че е практика хората да изсипват отвратителни квалификации, клетви, че в някои случаи заплахи на публични личности, които не харесват, не означава, че е правилно, оправдано, заслужено или пък, че някой трябва да го търпи. Никой не е имунизиран срещу това да се почувства уязвен, независимо че  "знае за какво е е записал". Нечия  известност не е карт бланш за изсипване на всичката потисната агресия.

Не е нужно да я харесва някой, за да осъзнае, че е човек и е нормално да има човешки емоции. Неодобрението донякъде сама си го спечели, ничии симпатии не се полагат по право, но откровения хейт също не й се полагат по презумпция.
На Жени ѝ се преписват много качества и обиди, които не си спомням да е показала или изрекла в предаването. Мога да се съглася, че се държа на моменти грубо и недодялано с най-близките си хора, имаше няколко избухвания по време на битки, използва една (1) квалификация по адрес на Филип, но за това, че нейните критици виждат злоба и арогантност във всеки неин поглед или жест, тя не е отговорна. За разлика от критикуващите я, не я чух в предаването да обсъжда нечий външен вид, нечие семейство или да неглижира дори едно от качествата на Филип или Гого, първият от които подценява не само жените в и извън предаването, но и всички останали мъже, с изключение на Гого. При него обаче не е арогантност, а увереност. Не видях Жени да оправдава нито една своя загуба на арената, но тя беше критикувана дори и за това, че се е подготвила предварително в някои елементи, няма победа на Жени, която да не е подлагана на съмнение, дори и пръстите, върху които видяхме да пада дънер, не бяха приети на сериозно.

Всеки човек, който в даден момент е играл с нея или е направил комплимент на играта ѝ, е обиждан by proxy. За почти всеки отпаднал има публикации от най-близките му съотборници и от такива, които го харесват, но участниците, които са посветили пост на Жени, са подмазвачи. Илиян харесва Жени от самото начало и винаги е казвал, че е искал да е в нейното племе, да гръмко е да я обяви за най-силна физически, но дали не е проява на субективизъм, защото я харесва, а не защото ѝ се подмазва? Другото нещо, което се преписва на Жени, са някакви невероятни връзки, които скоро може и североатлантически да се окажат, сякаш не сме виждали продуценти да се възползват и от по-известни от нея хора.

И последно: виждам, че в предстоящия епизод Ралица ще играе по идентичен на вчерашния начин, що се отнася до Виктория. Не мисля, че това означава, че Ралица играе *за* Виктория, както се твърдеше, че играе *за* Жени, тя просто предпочита да рискува себе си, защото се чувства неудобно до номинира, която и да е от двете, въпреки че с втората са заедно от по-малко от седмица. Ако имаше възможност, вероятно би го направила за Михаела и дори за Мирела. До голяма степен Ралица стигна дотук благодарение на участието си в многобройната женска коалиция.

Последна редакция: сб, 26 ное 2022, 02:44 от La Vikinga

# 2 581
  • София
Аз за прословутия саботаж продължавам да смятам, че не е нарушение на правилата. Друг е въпросът редно ли беше продукцията да ги издаде, а и отделно не вярвам да не е станал с леко побутване от страна на продукцията. Тези торбички обичайно са здраво завързани, но изведнъж Фейгин с лекота измъква парче, а в последствие, след като Лефтеров май им намери парчето, Виктория казва, че не е възможно да е изпаднало, много здраво били завързани торбите. Ама това си е, продукцията, гони си едни сценарии и това е. За саботаж се говори из племената още от сезон 1.Обаче никой не посмя да го направи явно, само не играят на 100% и продукцията няма как да получи дивиденти - да се разбира коментари и съответно рейтинг - и ето в сезон 4 шок и ужас - директен, явен саботаж.
Същата работа с храната на Георги. В сезон 1 дават същото предимство на човекът, който първи излезе от водата (не помня само това ли беше, но май да), дори не бяха разпределени още по отбори. В последствие спечелилият не само, че не беше оплют от съотборниците му, ами го караха да си изяжда порциите, за да има сили поне един от тях. В сезон 2 опитаха нещо подобно със сестрите. Катя си похарчва грошовете за сестричето, което е на реката, ама последното отказа да яде, въпреки че и нея отборът я съветваше да се възползва. И ето в сезон 4 имат участник като Георги. Който най-вероятно още на кастингите е споделил, че на глад изобщо не държи. Предлагат му такава награда, но за да не изгубят коментиране и рейтинг, за което е необходимо все пак и някой/някои от племето му да мрънкат,  има условие: задължен е да яде пред тях.
Та така със сценариите според мен, искат си ги и като попаднат на подходящи хора, които са склонни да го направят - се възползват на макс. В случая Мани и Фейгин не виждаха друг вариант за тяхната лична игра, и Георги, който според мен, никога няма да откаже храна и доброволно да стои гладен.
Продукцията си е продукция. Да приемем, че лошата продукция влиза в ролята на изкусителка и ти дава решение. Изборът обаче винаги е твой. Ти избираш дали да се подадеш или не т.е няма как това да е оправдание. Освен, ако ние всъщност не гледаме реалити а сериал ;)

А добро утро, не прилича ли точно на това. Пълно  е с режисирани неща.

# 2 582
Прощавай но за коя Жени е това дълго хвалебствие, явно аз съм гледал друго предаване. Само леко ще загатна без да навлизам в подробности, за да хейтя.
Интригантка- единия ден уговаря едните на другия с други против първите
Симулантка-,премазани,смачкани,счупени идр пръсти
Лъжкиня- 2 месеца мъкне раница пълна с лъжи за имунитет
И не свързвайте горните добри качества с стратегия.

# 2 583
  • София
Прощавай но за коя Жени е това дълго хвалебствие, явно аз съм гледал друго предаване.
Чак хвалебствие... Smiley Ще се върна да прочета дали за нещо съм я похвалила точно в този пост, но мисля, че не съм. Бях на педикюр и имах време да пиша, никой не е длъжен да си губи времето, четейки го. Иначе отдавна съм на ясно, че коалиции и стратегии = интриги за много хора, и уважавам мнението им.

# 2 584

Ах, Вики как ти завиждам неблагородно 🤣.
На червеното петле с вдигнат перчем много му отива 😍, а на жълтото като се усмихва и сякаш слънцето изгрява отново 🤣😍💖

# 2 585
Забелязвам една тенденция , всеки път като Гого победи останалите фаворити и се започва да му се търсят кусури.😁😁😁
Не трябвало да казва ,че е , най- добрия. Ами да не трябваше то и от самолет се видя, че е , нямаше нужда да го казва.😁 Бил мълчалив свидел на прословутия и недоказан " тормоз". Ами да , ние всички бяхме свидетели 24/7 и видяхме , как Гого си мълчи, скрит зад ъгъла. 😶‍🌫️  Най- страдам за Илиенча - 1.90 см човек принуден такъв зверски тормоз да търпи, а пък Гогата не го е защитил. Лош Гого.😁😁😁  Не се държал добре с Мани. Така е ,как може за това невинно  и хрисимо ангелче да каже ,че е вампир и да и се сърди. Не трябва, разбира се за саботьорите или добро или нищо.😁 .Трябваше да иде и да я гушне ,като Алекса - джентълмена, по искрено е това.😁 Сигурно и още нещо друго има против него ,ама съм го пропуснала , ще ме извинявате.😊
Само да добавя ,като върл фен на Гого.❤ За мен си е идеален.😁😁😁

Последна редакция: пт, 25 ное 2022, 18:49 от Joy 05

# 2 586
Лъжкиня- 2 месеца мъкне раница пълна с лъжи за имунитет
Това, ако играчите са умни трябва да го правят още от първия им съвет.
Винаги трябва да ходят с раница на съвет, независимо имат или нямат предимство.

# 2 587
Аз така и не схванах цял сезон  тази ''всенародна любов'' към Жени ? Според мен над 70% от хората, които не спираха непрекъснато да я хейтят си бяха по предразсъдъци още преди да са я видели в действие през сезона, което говори достатъчно. Втората причина е явна също, фамилията и. Но едно не мога да разбера, що за човек трябва да си да обиждаш жена или човек заради това как изглежда ? Що за коментари бяха това: свиня ,дебелана и всякакви подобни епитети, които просто неудомявам. Жената е майка на 2 деца и си знае до къде и стигат физическите сили, а също така не смятам, че е в толкова лоша форма (сила има, но издръжливост не) ! Гледал съм я навремето в Съврвайвър и беше машинка. Не смятам, че е на такава напреднала възраст, че да не можеше да се подготви далеч по-добре за формата, а има физическите данни ! Та, тя е само на 32-33г., ако беше се подготвила една идея по-сериозно физически можеше и още по-далеч да стигне, но за сметка на това социалната и игра и беше пределно ясна и си изкара дивидентите от там, и може би това е причината да не е наблегнала на издръжливост и подобни. Най-малкото не заслужава същото отношение като на Виктория, която е агресор, супер натрапчива и си подбира на тези на които да крещи и да обижда. Виктория един от най-неприятните ,негативните и напрягащи участници лично за мен за всичките сезони до момента. Изумен съм как може такъв човек да има подръжници и изобщо някой да има симпатии към  човек с такъв вид поведение и отношение ! Ако има ал стар един ден ще е страхотно да се наблюдават Жени и Неделчо един срещу друг !

# 2 588
Стига сте водили безсмислени спорове. Мен ме вълнува нещо къде-къде по-важно. Я кажете какъв цвят точно са очите на Фифо - сини, зелени, синьо-зелени, изумрудени, циан, цианкалий или RAL6019? Smile

Малки и кльопнали.

# 2 589
Не оправдавам в никакъв случай обидите и заплахите към сем. Джаферович.
Но, Евгения е уж публична личност и би трябвало да е наясно какво могат да бъдат феновете на филм, риалити, герой от филм и т. н.
А ако е наясно, защо тя допусна да се стига до тук, защо се превърна в едва ли не най мразеният за момента риалити участник у нас.
За мен това е човек с твърде, твърде високо самочувствие и висока самооценка. Човек който не знам защо е решил че може и знае повече от другите и че щом е известен, то на него са му позволени някои неща
В доста битки Жени игра нарушавайки или опитвайки се да наруши правилата.
Прословутите и пръсти - постоянно оправдание с тях и до днес. Ами като не можеш да играеш-излизаш. Но не, Джаферович използва ко тузията си за да достигне до тук буквално на гърба на другите.
Какво видяхме от нея-социална игра в която сама се надхитри,но настройвайки шепа глупави момичета срещу силни играчи за да може да си проправи път. Видяхме че нито е толкова силна, нито толкова подготвена. Стигна до тук чрез интриги, лъжи, симулация и бутане от продукцията. Зрителят обаче не е глупав и сега за хейта който се стоварва върху и може да се сърди само на себе си.

# 2 590
Прощавай но за коя Жени е това дълго хвалебствие, явно аз съм гледал друго предаване.
Чак хвалебствие... Smiley Ще се върна да прочета дали за нещо съм я похвалила точно в този пост, но мисля, че не съм. Бях на педикюр и имах време да пиша, никой не е длъжен да си губи времето, четейки го. Иначе отдавна съм на ясно, че коалиции и стратегии = интриги за много хора, и уважавам мнението им.
Само 10 глагола с отрицание отпред.
Жени не
Подлага на съмнение
Не е отговорна за
Обидила
Показала
Изрекла
Неглижирала
Критикувала
Обсъждала ит.н.
На туй му казват хвалебствие🤭

# 2 591
Стига сте водили безсмислени спорове. Мен ме вълнува нещо къде-къде по-важно. Я кажете какъв цвят точно са очите на Фифо - сини, зелени, синьо-зелени, изумрудени, циан, цианкалий или RAL6019? Smile

Малки и кльопнали.
Ааа, така няма да се разберем. Кльопнали могат да бъдат уши, не очи. И малки не са, а присвити, което им придава една тайнственост и магнетичност Heart EyesStuck Out Tongue Winking Eye

Последна редакция: пт, 25 ное 2022, 17:19 от Мила Атова

# 2 592
Не оправдавам в никакъв случай обидите и заплахите към сем. Джаферович.
Но, Евгения е уж публична личност и би трябвало да е наясно какво могат да бъдат феновете на филм, риалити, герой от филм и т. н.
А ако е наясно, защо тя допусна да се стига до тук, защо се превърна в едва ли не най мразеният за момента риалити участник у нас.
За мен това е човек с твърде, твърде високо самочувствие и висока самооценка. Човек който не знам защо е решил че може и знае повече от другите и че щом е известен, то на него са му позволени някои неща
В доста битки Жени игра нарушавайки или опитвайки се да наруши правилата.
Прословутите и пръсти - постоянно оправдание с тях и до днес. Ами като не можеш да играеш-излизаш. Но не, Джаферович използва ко тузията си за да достигне до тук буквално на гърба на другите.
Какво видяхме от нея-социална игра в която сама се надхитри,но настройвайки шепа глупави момичета срещу силни играчи за да може да си проправи път. Видяхме че нито е толкова силна, нито толкова подготвена. Стигна до тук чрез интриги, лъжи, симулация и бутане от продукцията. Зрителят обаче не е глупав и сега за хейта който се стоварва върху и може да се сърди само на себе си.
[/quot
Надявам се все повече хора да разберат, че всяка дума казана по-горе е 100% истина и няма място за заобикаляне на истината. Браво.

# 2 593
Тъййй,и Ваня Джаферович с номерата на жена си. 😁 Един негативен коментар имаше и като опитах да напиша под него,вече беше изчезнал. Ами съжалявам,че са подложени на тормоз и хейт,не е редно,но тя какво очакваше? Да е мислила вътре като плете интригите и прави схемите. Че и написал Ваня какви деца възпитават хората,които ги хейтят. Ми те двамата какво правят?! Извинете,но реването сега ми идва в повече.
Скрит текст:

# 2 594
Аз така и не схванах цял сезон  тази ''всенародна любов'' към Жени ? Според мен над 70% от хората, които не спираха непрекъснато да я хейтят си бяха по предразсъдъци още преди да са я видели в действие през сезона, което говори достатъчно. Втората причина е явна също, фамилията и. Но едно не мога да разбера, що за човек трябва да си да обиждаш жена или човек заради това как изглежда ? Що за коментари бяха това: свиня ,дебелана и всякакви подобни епитети, които просто неудомявам.

По принцип тук коментираме играта на участниците. Да, има мнения за красотата на Мирела, но такива обиди като цитираните, тук реално погледнато няма.
А Джаферова е публична личност /къде заради нея самата, къде заради "невероятният" ѝ съпруг/ и няма причина да не очаква коментари по нейн адрес.
Хванала се на хорото, па се прави на ущипана. Ама вЕрно ли?

Общи условия

Активация на акаунт