💪"Игри на волята: България" - сезон 4, тема 13 (21.11 - 05.12) * ФИНАЛ *

• 229 112
  • 5 334
  •   1
Отговори
# 2 190
  • София
Аз се старая да чета всичко в темата, и същевременно не се обиждам от това, че някой може да намира постовете ми за загуба на време. Смятам, че се аргументирам достатъчно добре, за да говорят те сами за себе си. Имам и способността да анализирам нова информация и да позволявам тя да променя убежденията ми. Обективността от части се състои в това, както и в оценката на ситуациите, независимо от участниците в тях. Може би затова не умаловажавам победите и предимствата на Филип, които нямат нищо общо с това той кого смята за достоен противник и кого - не. А, в "двама фена на Жени в Интернет" се припознах, защото наистина сме толкова в тази тема. Bowtie

# 2 191
Баш си падна нарочно Виктория, ама както и да е.. нека си отричат.

# 2 192
Абе хора, вярно ли е, че Евгения е отпаднала? Чета във фейсбук и не вярвам?
Ние тука се изпонапихме от кеф, а ти чак сега пристигаш. 🤣🤣😂😂

# 2 193
Алесио направо е замъглил трезвения поглед на жените Sweat Smile Виктория по- очевидно не мжеше да падне:smiles:

# 2 194

Вярно е на 100 процента. Свърши ерата на Дж. Satisfied

# 2 195
Виктория да не е влюбена Grinning

# 2 196
Още не съм гледала епизода, но моля гласувайте за днешния  (24. Ноември) епизод 61

https://www.surveymonkey.com/r/CBCLHWC

Всеки може да си променя гласуването ако пожелае,
както и да види резултатите след изпращане на своите гласове (бутона "Done")
Обобщената статистика традиционно идва през уикенда.

Какво оценяваме:

# 2 197
  • София
Виктория ми се стори, че направо скочи в рунда с Алекса, а се справяше много добре досега.

# 2 198
Ние тука се изпонапихме от кеф, а ти чак сега пристигаш. 🤣🤣😂😂
ГЪРМЯ ШАМПАНСКОТООООООООООООООООООО!!!!!!!!
Ами гледам мача, какво да направя JoyJoyJoy
Ако видите фойерверки - от мен са!!!

# 2 199
Скучна ми е тази игра...

# 2 200
Виктория баш си му даде точка на Алеко.

Искам колаж с нашите момчета на това колело на Рипни Калинке. 😂😂😂 Ох, извинявайте, от коктейла с маслини на СлаБе ми идва, ама Гого има много фетишистки пръстчета и сладки. 😂😂😂😂

Ай, ай, ай, в темата има по-голям фетишист от мен, юхуу.

Аз при все любовта си към крака, никак не харесвам ходила, не е моята чаша чай.

# 2 201
Виктория пуска на Алекса, за да го придвижи за имунитета,  каква разлика. Гого- чисто, Алекса….
А после тази жена ми изнасяше оди за саботаж. 😁 Наистина така погледнато, Виктория нито ще е номинирана като бие Ралица,  но и пак ще бута Алекса- както винаги.

# 2 202
  • Другата България
Не, не визирах темата изобщо. Все пак темата не е “Интернет“.
А загубата на време е ако се спори със субективен човек, това имах предвид.
И то силно субективен. Това е.

Иииииииии, да! Сипвай си, и удари едно и заради мен.

Давай Жорка!

# 2 203
  • София
Това, че Филип е сексист няма общо с това дали някой харесва Жени или не, казвам го като един от тримата харесващи я. Bowtie Всъщност в темата и хора, които не харесват Евгения, го отбелязаха. И да, една лъжа, повторена няколко пъти може да звучи като истина, но това им е хубавото на фактите, те продължават да си съществуват без значение дали им вярваме или не, нито има значение кой ги отрича или потвърждава. Филип щеше да прави същите коментари, дори Жени да не участваше във формата, всъщност коментарите му никога не са били лични нападки към някого. И щеше да продължава да иска мъжки финал, финал, на който му пожелавам успех. Heart

Значи жените могат да говорят открито за женски коалиции, женски финал, женска солидарност, женска сила, женска справедливост, женско надмощие, амазонки, че видиш ли как не се дават на мъже, че са повече, по-силни и т.н. и т.н. Сексизъм няма. Филип иска финал с неговия най-близък от предаването и веднага му скачате, че е сексист?
Единственото, което мога да кажа в случая е:

ХА-ХА-ХА! Двойни стандарти май, май?

# 2 204
Виктория баш си му даде точка на Алеко.

Искам колаж с нашите момчета на това колело на Рипни Калинке. 😂😂😂 Ох, извинявайте, от коктейла с маслини на СлаБе ми идва, ама Гого има много фетишистки пръстчета и сладки. 😂😂😂😂

Ай, ай, ай, в темата има по-голям фетишист от мен, юхуу.

Аз при все любовта си към крака, никак не харесвам ходила, не е моята чаша чай.
Виж колко са сладки, компактни и симпатични. Той с тях ги лъже. Гого във feetfinder кариера после. 😂😂😂😂😂😂

Общи условия

Активация на акаунт