💪"Игри на волята: България" - сезон 4, тема 13 (21.11 - 05.12) * ФИНАЛ *

• 229 187
  • 5 334
  •   1
Отговори
# 2 265
Утре ще е камък, ножица, хартия, огърлица, секира, рог, саби и пари, пари пари ... От сега се обърках. Добре че Гого е с имунитет.

# 2 266
  • София
На какво залагате? Алекса за Вики ли ще даде томахавката? Той може ли за себе си да я ползва?

# 2 267
  • София
На какво залагате? Алекса за Вики ли ще даде томахавката? Той може ли за себе си да я ползва?
Според мен точно това ще направи и ще отстрани Ралица

# 2 268
  • Варна
Всички саби, томахавки, отверки и т. н. ще се извадят утре.
А на Ралица сабите явно си важат, нищо че е служебно номинирана.( Досега понеже не ги използва на служебните номинации мислех, че не може)

# 2 269
Дяволчето без да иска е подредил колажа като спойлер. Trollface

# 2 270
Може, да. Дано да не е по-силна от имунитета на Фифо или Гого.

# 2 271
Аз очаквам Ралица срещу Виктория.

# 2 272
  • София
Какво точно прави секирата?

До тук Гого с имунитет, Фифо с имунитет, Жорето си е купил имунитет, Алекса ще харчи, и той си е купил. Вади секирата да спаси Виктория и Ралица сама на битка

# 2 273
  • София
Жорооо, пусни лаааайф!!!
Чакалче, ако четеш, кажи му да пусне Grin

# 2 274
Ама че лъжкиня Виктория, направо си му легна на Алекса. Що си мисли, че са глупаци другите и не се разбира кога си се подхлъзнал, единия път даже направо скочи от дънера. Значи ако и нея я няма нищо няма да ме дразни. Алекса ще се сниши съвсем без антураж като остане.

# 2 275
Жорето не си ли купи имунитет на промото утре?

# 2 276
  • Пловдив
Може, да. Дано да не е по-силна от имунитета на Фифо или Гого.
То стана малко като игра . Кой талисман и най-силен? Никой не знае.

# 2 277
Утре ще е мега якия съвет.Сигурно Фифо ще е номиниран,той ще извади огърлицата,и Алекса ако е номиниран вади брадвата и директно праща Фифо и Георги

# 2 278
  • SF
Кой какви амулети има?
Ралица е номинирана. Тя защо бърка в торбата? За да номинира Георги с още 2 гласа?
Георги вероятно е сипал на Алекса, а Алекса има томахавка, с която посочва кой да бъде номиниран - и номинира Георги.
А Филип какво има - огърлица, която прави какво?

# 2 279
Нещо не ми излиза сметката - утре е петък и ще има съвет и една битка, едва ли ще има време за повече. В понеделник няма епизод, а във вторник е финалът - полуфинал и финал в една серия ли ще са? Миналата година май не беше така?

Общи условия

Активация на акаунт