💪"Игри на волята: България" - сезон 4, тема 13 (21.11 - 05.12) * ФИНАЛ *

• 229 187
  • 5 334
  •   1
Отговори
# 2 280
Утре не ми е ясно кой ще иде на елиминация, след като се извади целия арсенал от инструменти. Ралица и Виктория друг не виждам как ще стане. Ако Алекса спаси Виктория, Жорката пак ще е на пангара.

# 2 281
  • София
Жорето и 10 гласа да си купи, това брадве го анулира. Освен ако Паскалева не му пусне аванта с имунитет. Сабите на Ралчето също се обезсмислят.

Само боК Фифо е сигурен с герданчето.

# 2 282
  • Другата България
Аз отдавна съм заложила, че Алеко ще даде томахавката за Йори. Тя всъщност е единствената без нищо, и според мен Гого, Фифо и Гошо ще се целят именно в нея. Гого е с имунитет, Фифо е с вещерския гердан, Ралица разчита на сабите /още се чудя срещу кого ще ги използва, не бих се изненадала ако сглупи и се опита да цака Фифо с тях/, Гошо ще купи гласове. Алеко също вероятно ще купи. Остава Виктория, без нищо. И накрая Алеко ще я спаси, а след нея ще е Гошо, защото просто няма кой друг да е, и ще “изгори“ той.

# 2 283
Утре ще е като в детската градина.😁 Паскалева учителката : Хайде сега дечица ,всички скрити играчки да се покажат.😁😁😁

# 2 284
Моето шампанско чака В иктория. Рядко анти отвсякъде. Гледам със забавяне за да я превъртам. Доста отлежа нещо.
Утре съвета става битак.

Последна редакция: чт, 24 ное 2022, 23:10 от Stasiva

# 2 285
  • София
Според мен имунитетът си е имунитет. Няма как томахавката да го отменя, избираш си от останалите кого искаш да пратиш на елиминация. Ама познавайки продукцията, всичко е възможно.

# 2 286
  • София
Ами хайде честито на форума! Силна гръмотевична буря усетих от тапите на всичките бутилки шампанско Joy
За мен лично Жени беше много добър стратег, който направи над 50% от сезона. Беше удоволствие да наблюдавам мисленето и ходовете й. Мога само да й пожелая да бъде по-смирена.
Сега взимам и аз пуканките и се наслаждавам (дали?) на финала. Силно се надявам да победи по-добрия и ще стискам палци на Фифо.
Наздраве Wine Glass

# 2 287
Ама че лъжкиня Виктория, направо си му легна на Алекса. Що си мисли, че са глупаци другите и не се разбира кога си се подхлъзнал, единия път даже направо скочи от дънера. Значи ако и нея я няма нищо няма да ме дразни. Алекса ще се сниши съвсем без антураж като остане.
Пълна лъжкиня … то хубаво се видя на повторенията , и не само !!
Стана за смях … за всички, които я гледат сега Simple Smile

# 2 288
Секирата на Алекса директно праща на битка двама.

# 2 289
Имунитета ще си го изкара преди гласовете. Но дали томахавката бие всичко..
Утре ще е мега якия съвет.Сигурно Фифо ще е номиниран,той ще извади огърлицата,и Алекса ако е номиниран вади брадвата и директно праща Фифо и Георги

# 2 290
Утре трябва да останат 5 за големия 3-часов финал във вторник. 😆

# 2 291
  • София
Утре ще е мега якия съвет.Сигурно Фифо ще е номиниран,той ще извади огърлицата,и Алекса ако е номиниран вади брадвата и директно праща Фифо и Георги

Фифо нали има огърлица? Георги ако му дадат да си купи, ще си даде всичките пари според мен!
И така излизат спасени Гого, Фифо, Георги, Алекса дава за Вики и Алекса отива да се бие с Рали и я обира яко. Аз така си го представям Grin

# 2 292
Седмица 12 пета битка имунитет : Гого, Георги, Алекса
Скрит текст:
Игра на баланс, целта е да се събори съперника от въртящ се свободно цилиндър.

Рунд 1 Виктория - Фифо 2 : 0
Рунд 2 Алекса - Ралица 2 : 0
Рунд 3 Гого - Георги 2 : 0
Рунд 4 Алекса - Георги 2 : 0
Рунд 5 Гого - Виктория 2 : 0
Рунд 6 Фифо - Ралица 2 : 1
Рунд 7 Гого - Алекса 2 : 0
Рунд 8 Георги - Ралица 2 : 1
Рунд 9 Гого - Фифо 2 : 1
Рунд 10 Алекса - Виктория 2 : 1
Рунд 11 Виктория - Ралица 2 : 0
Рунд 12 Георги - Фифо 2 : 1
Рунд 13 Георги - Виктория 2 : 0
Рунд 14 Фифо - Алекса 2 : 0

Класиране по точки в играта
1. Гого - 4 точки
2. Георги и Алекса - 3 точки
4. Виктория и Фифо - 2 точки
6. Ралица - 0 точки

Точки за индивидуалното класиране :
4 точки - Гого (4) 
3 точки - Алекса (5)  и Георги (5) 
2 точки - Виктория(5) и Фифо (5) 
0 точки - Ралица (4)

# 2 293
Според мен който първи свари да си извади оръжието утре печели

# 2 294
  • Другата България
В промото казаха ли, че Гошо си купува имунитет?

Общи условия

Активация на акаунт