💪"Игри на волята: България" - сезон 4, тема 13 (21.11 - 05.12) * ФИНАЛ *

• 229 171
  • 5 334
  •   1
Отговори
# 2 295
  • София
Май Жорето отново на елиминации, ако не си е купил имунитет, а гласове за да стреля по Алекса.

# 2 296
Няма никакъв смисъл тогава , не знам защо ще е интересен съвета, като Алекса ще реши както той си иска.
Секирата на Алекса директно праща на битка двама.

# 2 297
Те ,ако са двама е ясно Рали и Жорето. Ама ,ако са трима ще е мнооого интересно.😁

# 2 298
  • Me? I'm a raging sea trapped inside of a raindrop.
Офф, Ралица е неспасяема просто! Не искала да излезе срещу Виктория и Алекса, а срещу най-силните. Ми добре, чао, Рали! Каквото човек сам си направи, никой друг не може да му го направи.
Утре съветът ще е един път - всеки срещу всеки. Ще е изключително интересно, жалко само, че Георги пак ще е на топа на устата. Гого е с имунитет от битката, Фифо ще изиграе своя имунитет, Ралица и Георги ще играят с гласове, Алекса ще номинира самосиндикално.... Ще е пълно мазало. Ако на Георги му стигнат парите за имунитет, ще стане много, много интересно. Така и тримата ми фаворити ГГФ ще станат полуфиналисти. Joy

# 2 299
Аз отдавна съм заложила, че Алеко ще даде томахавката за Йори. Тя всъщност е единствената без нищо, и според мен Гого, Фифо и Гошо ще се целят именно в нея. Гого е с имунитет, Фифо е с вещерския гердан, Ралица разчита на сабите /още се чудя срещу кого ще ги използва, не бих се изненадала ако сглупи и се опита да цака Фифо с тях/, Гошо ще купи гласове. Алеко също вероятно ще купи. Остава Виктория, без нищо. И накрая Алеко ще я спаси, а след нея ще е Гошо, защото просто няма кой друг да е, и ще “изгори“ той.
Е, ако Георги си купи имунитет как ще стане това ?!
След това наддаване по-вероятно е Ралица да играе сама Simple Smile

# 2 300
Секирата на Алекса мисля че надиграва инунитетите…
Утре ще е мега якия съвет.Сигурно Фифо ще е номиниран,той ще извади огърлицата,и Алекса ако е номиниран вади брадвата и директно праща Фифо и Георги

Фифо нали има огърлица? Георги ако му дадат да си купи, ще си даде всичките пари според мен!
И така излизат спасени Гого, Фифо, Георги, Алекса дава за Вики и Алекса отива да се бие с Рали и я обира яко. Аз така си го представям Grin

# 2 301
  • Буркина Фасо
Утре ще е мега якия съвет.Сигурно Фифо ще е номиниран,той ще извади огърлицата,и Алекса ако е номиниран вади брадвата и директно праща Фифо и Георги

Фифо нали има огърлица? Георги ако му дадат да си купи, ще си даде всичките пари според мен!
И така излизат спасени Гого, Фифо, Георги, Алекса дава за Вики и Алекса отива да се бие с Рали и я обира яко. Аз така си го представям Grin
и Алекса като извади секирчето ще бие козовете на който си пожелае.
надали ще се прати сам на битка.

# 2 302
Имунитет няма да се продава утре, само допълнителни гласове според мен.

# 2 303
  • Другата България
Аз отдавна съм заложила, че Алеко ще даде томахавката за Йори. Тя всъщност е единствената без нищо, и според мен Гого, Фифо и Гошо ще се целят именно в нея. Гого е с имунитет, Фифо е с вещерския гердан, Ралица разчита на сабите /още се чудя срещу кого ще ги използва, не бих се изненадала ако сглупи и се опита да цака Фифо с тях/, Гошо ще купи гласове. Алеко също вероятно ще купи. Остава Виктория, без нищо. И накрая Алеко ще я спаси, а след нея ще е Гошо, защото просто няма кой друг да е, и ще “изгори“ той.
Е, ако Георги си купи имунитет как ще стане това ?!
След това наддаване по-вероятно е Ралица да играе сама Simple Smile
Нали затова питах дали стана ясно, че си купува имунитет, а не гласове? Според мен са гласове. Ако е имунитет, не знам как ще натаманят нещата.

# 2 304
Фифо с огърлицата-
 имунитет,Жоро и той си купува.И кой остава Алекса и Вики на пангара.Алекса затова трябва да вади секирата и той да определи нещата.Аз така го разбрах .Иначе за какво му е тая брадва ,тя не е имунитет.

# 2 305
  • София
Според мен утре само имунитетът на Гого не може да бъде отменен, защото обезсмисля излъчената преди малко битка. Останалите предимства определено ще се бият едно друго, като най-силно ми се струва това на Алекса.

# 2 306
Обзор на епизода:
Джаферович се събужда ентусиазирана за битка. Оказва се, че тя цял сезон е чакала с нетърпение да иде на елиминация, но нямало просто кой да я номинира. Гого и Фифо чакат тя да отпадне и да изпълнят завета на Лефтеров.
Жоро, Ралица и Жени отиват на битка. Жените изостават от самото начало. Жоро взима нова победа и чака да види печалбата. Ралица печели срещу бавна Джаферович и я изпраща със сълзи и извинения. Жени също се просълзява - ако не е била контузията, ехеей! Жоро се опитва да посочи на жените каква грешка е да подценяват Алекса, но те не го слушат. Той е отчаян, но поне прибира грошовете на Джаферович и знае, че Гената се радва като гледа.
Джаферович дръпва прочувствена финална реч. Заявява, че след контузията е знаела, че няма шанс, но е играела, за да опази племето си. Нищо, че някак по пътя загуби Мишето, Лефтеров и Мирела и иска Фифо да не стигне финал. Нейното сърце тупти за всички тях!
Публиката ликува за загубата на жената чудо и стратег на сезона! Разменят се наздравици.
Последните шестима отиват на нова битка, където Гого ги отвява. Едни с финтове, други със скорост, а трети побеждава и само с усмивка. Гого е първият полуфиналист!
Ралица отново е последна и служебно номинирана.
Време е да се вадят грошове и предимства!

# 2 307
Утре ще е най-забавният и добър съвет, то всеки ще си мисли, че е надцакал другите и бам, друг го надиграе и му вземе славата, докато не се включи трети и той Бам и т.н. Joy Според мен накрая след всички Алекса ще извади секирчето и ще спаси Виктория, въпроса е дали Георги ще има имунитет или не, защото ако няма - ще е той, но ако има - Алекса може да действа рисково и да пусне себе си.

# 2 308
  • SF
Без Жени, нещата вече не са същите. Децата ще са като на стрелбище  - всеки ще извади това, което има и ще го подаде на водещата.
Само Жорето да оцелее. За Гого не се притеснявам. На него може и кутия с пуканки да му дадат.

Дано Виктория да отшуми, но не вярвам Алекса да я пусне. Тези двамата сериозно се обвързаха.

# 2 309
Ама че лъжкиня Виктория, направо си му легна на Алекса. Що си мисли, че са глупаци другите и не се разбира кога си се подхлъзнал, единия път даже направо скочи от дънера. Значи ако и нея я няма нищо няма да ме дразни. Алекса ще се сниши съвсем без антураж като остане.
Пълна лъжкиня … то хубаво се видя на повторенията , и не само !!
Стана за смях … за всички, които я гледат сега Simple Smile
Те са по-близки от двойка с Алекса. Имат много силна връзка и буквално са като скачени съдове. Не я знам Елица как гледа и какво й говори Алекса да я баламосва. Да не говорим за общата стая от повече от месец, интимностите, закачките...Абе...

Общи условия

Активация на акаунт