💪"Игри на волята: България" - сезон 4, тема 13 (21.11 - 05.12) * ФИНАЛ *

• 229 147
  • 5 334
  •   1
Отговори
# 2 325
Аз ако съм на мястото на Елица сега и гледам,няма да позволя на Виктория метър да приближи любимия Алесио Sweat Smile

# 2 326
  • София
Имат лайф по Инстаграм

# 2 327
Такаааа сега да обобщим. Гого има имунитет и Фифо има имунитет (огърлица). Жорко има пари, ще си купи имунитет. Остават Вика и Алеко с брадвичка. Алеко има пари, ще си купи имунитет (ако му стигнат). Остава Вика, която Алеко може и да няма с кого да замени, ако ползва брадвата. Ако обаче не му стигнат парите за имунитет, тогава ще спаси себе си с брадвата, забивайки я във Вика. До тук куца работата и не схващам схемата. Освен това на съвета, има вероятност пак да се номинират двама. Тогава как ще стане:confused:

# 2 328
Интересен съвет се очертава утре. Иска ми се на елиминация да са Ралица и Виктория, но предполагам, че няма да дадат възможност на Жорката да си купи имунитет и той ще е отново на битка. Тотално вече се обърках кой какви амулети и гердани има, кой носи празна раница за заблуда, кой с какви грошове разполага.

Джаферович определено беше силен стратег и имаше поглед над играта. Но за мен нямаше място толкова напред в състезанието с оглед на играта, която показа или по-скоро не показа. А тя не показа почти никакви физически умения, като изключим отличното й плуване. Изтърканата плоча с мъжете сексисти, които искат мъжки финал, не са никакви кавалери и отказват да пазят жените я направи много антипатична за мен. Жена съм, но не харесвам подобно поведение и смятам, че тази година нито една от дамите не е достойна за финалната петица.

Най-сетне игра, в която Фифо да не се справи особено добре.
Имаше няколко много красиви единоборства днес, Гого беше истинско удоволствие за гледане - и с играта си, и с феърплея си, и с усмивката си. Определено се забавляваше.

# 2 329
# 2 330
Нещо не ми излиза сметката - утре е петък и ще има съвет и една битка, едва ли ще има време за повече. В понеделник няма епизод, а във вторник е финалът - полуфинал и финал в една серия ли ще са? Миналата година май не беше така?
Епизода във вторник е тричасов.
Полуфинал и Финал в една серия.

# 2 331
Леле, 2100 човека в лайф отдавна не бях виждал Simple Smile
Сега паднаха до 1860 човека Simple Smile

# 2 332
Али, да се подкоси разбирам, ама тя скочи от дънера като зайче 😂 и Алекса се скъса от смях. Малко по-добре да беше го изиграла.
  За съжаление пак Жоро и Ралица се очертават на битка.

# 2 333
Ох, най-накрая от толкова време насам, едва днес се смея от сърце с коментарите ви тук. Много готина тема!
Джафи я няма! Ура, ура, ура!
Гого полуфинал! Ура, ура, ура!
Утре ще има пазарлъшки съвет! 10 пъти ура!
Чакам момента на финала и да гледам с кеф (само дано има достоен и честен финал)!

# 2 334
Може ли линк за лайфа

# 2 335
Моля поправете ме, ако греша
за утре имаме 6 ма
Ралица ,Виктория , Гого , Фифо, Георги Алекса.
Ако следващата битка е полуфинал , значи отиват 4 ма и двама отпадат .
Значи номинирани ще са трима - и само един оцелял ?
Ралица е едната ,Виктория ще е спасена от Алекса, Фифо ще си ползва имунитета, Значи остават Жорето и Алекса .
Виктория и Алекса имам чувството , че са си обещали да си делнат наградата . Тя веднъж си призна, че са си имали разни договорки ,когато са били в резервите и го очаква с нетърпение. Нищо чудно и Елица да е в играта

# 2 336
  • Другата България
Димо: Жени, ти може да не спечели играта, но спечели сърцата на хората!
Хората:

# 2 337
  • SF
Как Ралица сама си се номинира?? Бият я на битките за имунитет. Завършва последна. Тоест, мястото й е на номинация.

Георги й е дал фланелката си, но Ралица пак може да го номинира.

# 2 338
Моля поправете ме, ако греша
за утре имаме 6 ма
Ралица ,Виктория , Гого , Фифо, Георги Алекса.
Ако следващата битка е полуфинал , значи отиват 4 ма и двама отпадат .
Значи номинирани ще са трима - и само един оцелял ?
Ралица е едната ,Виктория ще е спасена от Алекса, Фифо ще си ползва имунитета, Значи остават Жорето и Алекса .
Виктория и Алекса имам чувството , че са си обещали да си делнат наградата . Тя веднъж си призна, че са си имали разни договорки ,когато са били в резервите и го очаква с нетърпение. Нищо чудно и Елица да е в играта
Съвета утре е последен.
Очаквам утре да има двойна номинация, и битката за топ5 да е между трима.

# 2 339
Ама че лъжкиня Виктория, направо си му легна на Алекса. Що си мисли, че са глупаци другите и не се разбира кога си се подхлъзнал, единия път даже направо скочи от дънера. Значи ако и нея я няма нищо няма да ме дразни. Алекса ще се сниши съвсем без антураж като остане.
Пълна лъжкиня … то хубаво се видя на повторенията , и не само !!
Стана за смях … за всички, които я гледат сега Simple Smile
Те са по-близки от двойка с Алекса. Имат много силна връзка и буквално са като скачени съдове. Не я знам Елица как гледа и какво й говори Алекса да я баламосва. Да не говорим за общата стая от повече от месец, интимностите, закачките...Абе...
И аз това си мислех, на мястото на Елица бих се притеснила от такава близост .. и като цяло отношения !!

Общи условия

Активация на акаунт