💪"Игри на волята: България" - сезон 4, тема 13 (21.11 - 05.12) * ФИНАЛ *

• 229 254
  • 5 334
  •   1
Отговори
# 2 445
https://www.vbox7.com/article:65f12a82cb

Искат 24.11 да стане национален празник заради отпадането на Джафи Sweat Smile

# 2 446
  • София
Надявам се довечера да му дадат на Жоро да си купи имунитет, така е редно, грошовете са му достатъчни, но знаем, че тарифата я определя продукцията.

# 2 447
Гледам, гадаете какво ще правят с всичките атрибути за глупци, които им раздадоха. Няма ясен регламент и това си е нарочно. Ще ги нагласят както на продукцията изнася.
Аз мисля същото - ще зависи по какъв ред ще им дава думата Ралица.

# 2 448
  • SF
Алекса има томахавка, скоято може да размени местата на един номиниран с този, който посочи той и който няма имунитет. Тук има тънък момент - Алекса може да прати Фифо на пангара, преди Фифо да си изиграе имунитета... т.е. съществува вариант при който Фифо може да елиминира това предимство на Алекса.

Не вярвам Алекса да посегне към Филип. Нали мъжкарство, финал, у-а... Той си е влязъл в ролята на най-принципния (което не го прави безпринципен и не искам това да кажа!) и затова си мисля, че ще атакува Георги.
Но пък колко удобно би било на финал до момчетата да са Ралица и Виктория. Simple Smile
Защо пък Алекса да не си добута Виктория до финал?

# 2 449
Всъщност мнението ми няма нищо общо с пристрастие, и то към Филип,а по-скоро към продукцията и как цял сезон се опитват да прокарат секзизъм при положение ,че предните сезони е било много по изразено както казах в предния си пост .Но ето този сезон появява се Евгения Джаферовчи  решава,че ще говори за чест и слава  и сексизъм от страна не само на Филип ами и на Гого  който ти е любимец мисля ,но за там предполагам не смяташ,че е така което е нормално  ,все пак колкото и да твърдим личните ни предпочитания взимат връх понякога ,и не гледаме реално на нещата😉Аз определено не целя да променям мнението на който и да е.Живеем в свободна държава и всеки има право да говори и мисли каквото иска.Просто тук тази тема със сексизма ми идва to much,и няма значение дали е Филип или някой друг..По тази причина си позволих да цитирам,а от тук нататък е твой избор дали ще отговоряш или не 🙂В заключение  за мен продукцията пресоли манджата с тази тема !
Специално за линията със сексизма не мисля, че точно тук пресоли манджата продукцията, по-скоро реши да обърне внимание на неща, които самите играчи са си казали и поведението, което са демонстрирали. И миналата година Мани и компания доста намилаха за това, но просто предвид възможностите на Мани не виждам как тази линия можеше да бъде прокарана, червените жени бяха просто един път тогава - Мани, Соня, Кремена, Стейси, мис Ели - и да не ги подцениш на полов принцип, те направиха кото можаха за да съсипят мнението за себе си със собствените си таланти.

Фифо, Гого, Генчо и Аспарух много ясно и самосиндикално си изразиха позициите, просто в случая на Фифо според мен попадна в ситуация, в която някой много по-артикулирано успя да изрази недоволството и от това, отколкото при Генчо. Жени, с всичките й негативи, не само че не беше ок с това да бъде патерица на мъжкото его, но и открито се бореше с това.

Алекса има томахавка, скоято може да размени местата на един номиниран с този, който посочи той и който няма имунитет. Тук има тънък момент - Алекса може да прати Фифо на пангара, преди Фифо да си изиграе имунитета... т.е. съществува вариант при който Фифо може да елиминира това предимство на Алекса.

Не вярвам Алекса да посегне към Филип. Нали мъжкарство, финал, у-а...
Вчера на синхрон точно си каза, че не Георги му е целта, а баш силните, за да му е лесен финала. Мъжкар е само за Мира.

# 2 450
  • София
А според мен, както и някой друг каза, застрашена ще е Виктория и Алекса ще ползва брадвичката... срещу себе си. Надявам се Георги да си е купил имунитет. А и срещу Ралица Алекса има доста добри шансове, та е оправдано.

# 2 451
Скрит текст:
Bengun, може ли да припомниш амулетите каква сила имаха?
Ралица е номинирана. Може ли да извади амулет, който да я спаси?

Керхер са сред спонсорите на предаването. Вторият баща на Вики е официалният представител за България.
Не, номинацията на Ралица е от загубена игра и е абсолютна. Тя има саби, които и дават два допълнителни гласа довечера на съвета.

Фифо има имунитет, което означава, че не може да бъде на елиминация при изиграването му. И мисля, че това е ЛИЧЕН имунитет, т.е. не е точно като идола в Сървайвър, т.е. не може да се преотстъпва на други играчи. Това е пожелание към Продукцията за следващ сезон - да махнат персоналното от това оръжие. Тогава става точно скрит идол, с негова помощ ще могат да се правят знаменити обрати.

Според мен това няма да стане заради репликите на Алекса и той да се съблече, значи Филип вече е показал скрити имунитет  и се е събличал. Grinning

Лято, Георги е дал горнището си на Ралица, а Алекса на Виктория, последната я даваха как трепери още преди края на последния рунд на платформата и като ги видях, когато бяха строени накрая, облечени с на мъжете дрехите, ми стана мило, че са съобразителни и са намерили начин леко да ги постоплят  Grinning

# 2 452
  • София
Надявам се довечера да му дадат на Жоро да си купи имунитет, така е редно, грошовете са му достатъчни, но знаем, че тарифата я определя продукцията.
Би било чудесно за него, но не сме на открит съвет без тонове артефакти. Ако се случи, то 4 от 6 човека не могат да получат глас. Така остават само Алекса и Виктория. Хипер нелогично.

Ралица ползва сабите и праща вот към Виктория. Жорето купува и ги праща към Алекса и Виктория. Може и към Филип, ако той не е ползвал още огърлицата. Със сигурност Алекса ще ползва брадвичката съвсем накрая. От което очаквам, че двама ще са номинирани. Иначе ще е отново нелогично с лекота да прати Георги и да му елиминира всички гласове.

Идеята на Bengun, че Филип също ще ползва огърлицата накрая е доста добра. Но не съм сигурен, че Продукцията ще остави нещата без да ги дирижира.

Последна редакция: пт, 25 ное 2022, 10:45 от Mandalorian

# 2 453
Как Ралица сама си се номинира?? Бият я на битките за имунитет. Завършва последна. Тоест, мястото й е на номинация.

Георги й е дал фланелката си, но Ралица пак може да го номинира.

На Ралица трябва да ѝ се казва в прав текст какво да прави. След играта Жорето директно ѝ каза, че не може да очаква различен резултат при едни и същи участници в елиминациите и е добре да опита нещо друго. Ралица като че ли зацепи този път.

Започва Генчо при Гала

# 2 454
Не съм съгласна въобще, че Фифо не е феър плей играч. Нито е мамил, нито е прецакал някого, нито е лъгал или саботирал. Гледа си играта човекът

Никога за Фифо не съм твърдяла подобно нещо. За мен той не е феър-плей играч! Много пъти ни го доказвал на арената. Да не давам примери, че са много.
Ако правилно те разбирам, имаш предвид, че не пуска благородно на някого. Както когато Генчо пусна, за да могат да се наядат Супергероите, но Фифо не? Или примерно - Фифо не би постъпил като Гого, който оставя противника да се изправи и го поздравява с чукване на юмрук (bump), преди да продължи битката, вместо да го довърши? Може и така да е. В този смисъл сигурно Фифо няма да вземе награда на сезона за феър плей, защото други показаха повече благородство. Но и обратното не може да се твърди - че някога е постъпил по нарушаващ феър плея начин. Играл е в рамките на правилата и се е борил за собствените си победи и за победите на племето си стриктно. Не се е опитвал "тънко" да насилва правилата на игрите, да краде секунди по леко непозволен начин и подобни - както имаха склонност Генчо и Жени.

А също като благородство на Фифо може да се окачестви, че: 1) Неколкократно излизаше на арената като поканен за защитник от хора, които са му били врагове в племето и даваше всичко от себе си. 2) Като цяло не стаи истинска омраза към съотборниците, които всяка седмица го пращаха на елиминации, даже се коалира с тях после по едно време. Сега някой път го споменава като аргумент за номиниране срещу тях, но пак не показва никаква стаена злоба или емоция, по-скоро това му е най-добрият ход стратегически. Доста хора на негово място биха се озлобили здраво.

# 2 455
При Гала Генчо започна с това, че Алекса е харизматичен и мъжкар 🤣, после станал Елица с брада 🤣, а извън играта е приятен човек 🤣.

Тъй като в днешно време всичко се измерва с Инстаграм ето няколко интересни неща - между Генчо и Алекса не е умряло всичко щом се следват🤣. Неосъщественият стратег страда, че не го е привлякъл към коалицията си, но явно не таи лоши чувства към него 😍.

Фифо и Валери също следват Алекса, както и “малтретираните” 🤣 Мани, Фейгин и Касим. “Предаденият” Гайтанов също го следва 🤣.

Илина, която е близка с Чакалчето, както и Елизабет, която е близка с Андрей също следват Алекса, въпреки че двамата мъже не са му фенове🤣.

Последна редакция: пт, 25 ное 2022, 19:23 от Aaliyah13

# 2 456
Смятам, че душманин на Ралица ще е Алеко. Много задълбаха вчера как Ралица казва на Георги колко слаб бил той, как Мирела още малко щяла да го бие. /ако са двама номинирани/, но без ясни правила за тези сечива, накити, ще ми е интересно да видя какво е измислила продукцията. Време е да пуснат Алеко в истинска битка /срещу жена Grinning/, че да го извадят малко от летаргията, да му понапомпат образа преди финала.

# 2 457
  • софия
С тия всички амулети, брадви, вилици,  самобръсначки и каквато се сетиш посуда накупена от Джъмбо, накрая Рали ще трябва да играе сама срещу себе си и да си ходи по живо, по здраво.

# 2 458
Изключвам възможността Жоро да може да си купи имунитет, ще станат много и пъзела няма да се получи. Въпросът е кой ще е третия освен Ралица и Жоро на елиминация, играещите шах да кажат какви са вероятностите. На мен ми е много сложна тази задача Grinning

# 2 459
Фифо и Гого са с имунитет;
Ралица на елиминация;
Остават Жорко , Алекса и Виктория ...значи са Жорко и Алекса; Или Жорко и Виктория с Рали;
Някой знае ли всъщност, защо Виктория е така против Жорко? Не смятам,че само заради това, че не си даде грошовете на Фейгин;

Общи условия

Активация на акаунт