💪"Игри на волята: България" - сезон 4, тема 13 (21.11 - 05.12) * ФИНАЛ *

• 229 204
  • 5 334
  •   1
Отговори
# 2 460
https://www.vbox7.com/article:65f12a82cb

Искат 24.11 да стане национален празник заради отпадането на Джафи Sweat Smile

Куков цепи мрака просто Sob Въпреки ,че сипва яко хейт по Жоренцето и Гената ,ми е адски забавен с повечето си коментари Smile

# 2 461
Защото  се опита/ха/ да го смачка Виктория, но Жорко е като радиоточка и не мое се запре.Над нещата е човека и е "муха", която ги дразни, а те искат да го сплескат.

# 2 462
  • София
Надявам се довечера да му дадат на Жоро да си купи имунитет, така е редно, грошовете са му достатъчни, но знаем, че тарифата я определя продукцията.
Би било чудесно за него, но не сме на открит съвет без тонове артефакти. Ако се случи, то 4 от 6 човека не могат да получат глас. Така остават само Алекса и Виктория. Хипер нелогично.

Ралица ползва сабите и праща вот към Виктория. Жорето купува и ги праща към Алекса и Виктория. Може и към Филип, ако той не е ползвал още огърлицата. Със сигурност Алекса ще ползва брадвичката съвсем накрая. От което очаквам, че двама ще са номинирани. Иначе ще е отново нелогично с лекота да прати Георги и да му елиминира всички гласове.

И защо да е нелогично, нали точно това е идеята на тези грошове и предимствата, който е ходил на битки, има има какво да изкара, Виктория като няма, да ходи на елиминация или ако Алекса реши да се "жертва" за нея.

Ако с толкова грошове, не му дадат да си купи имунитет, то това ще е поредният път, в който се нагласят нещата спрямо това, което им е изгодно и което искат да се случи.

# 2 463
Защото  се опита/ха/ да го смачка Виктория, но Жорко е като радиорточка и не мое се запре.Над нещата е човека и е "муха", която ги дразни, а те искат да го сплескат.

Точно Hands Hand

# 2 464
Надявам се довечера да му дадат на Жоро да си купи имунитет, така е редно, грошовете са му достатъчни, но знаем, че тарифата я определя продукцията.
Би било чудесно за него, но не сме на открит съвет без тонове артефакти. Ако се случи, то 4 от 6 човека не могат да получат глас. Така остават само Алекса и Виктория. Хипер нелогично.

Ралица ползва сабите и праща вот към Виктория. Жорето купува и ги праща към Алекса и Виктория. Може и към Филип, ако той не е ползвал още огърлицата. Със сигурност Алекса ще ползва брадвичката съвсем накрая. От което очаквам, че двама ще са номинирани. Иначе ще е отново нелогично с лекота да прати Георги и да му елиминира всички гласове.

Идеята на Bengun, че Филип също ще ползва огърлицата накрая е доста добра. Но не съм сигурен, че Продукцията ще остави нещата без да ги дерижира.
Знам само две неща: Продукцията ще дирижира събитията. Няма да гледаме трети път игра Ралица-Георги. Според мен играта ще е Алекса и Рали, защото Алекса е гросмайстор, шахматист и обича големите и ефектни ходове. Ще спаси Виктория.

# 2 465
Много, много се радвам, че на Джаба хейтът й тежи!
Когато мачкаше добрите момчета и момичета, се хилеше злобно, нека сега да заповяда народната любов!
В крайна сметка има Видов ден, ще си плати за стореното, което е супер.
Никога няма да й простя за отношението към Гого.
*И да, същото дребно и злобно като Мани съм. Sunglasses

# 2 466
Из въздуха се носи Ода на радостта Champagne
А Гого беше бетон на колелото! Heart Eyes
Стига хора една лъжа повторена хиляда пъти няма да стане истина. Ако бях на мястото на Вики и Алекса щях да я съдя тази малка лъжкиня(Фейгин) за уронване на престиж. За да разбере на края, че всичко има граници!!! Мани за мен това момиче е абсолютно дъно. Джаферович спрямо нея е кротко агънце.
Айде, айде по-спокойно. Да не е предала България? Не е длъжна да търпи някакви вербални насилници и да стои в токсична среда. Ходът им беше най-доброто, което можеха да направят в тяхното положение. И все пак това е Игра, където печели 1, а не цял отбор. Даже с този ход помогнаха и на Алекса и на Виктория да превземат лесно червеното племе. Така, че даже А и В трябва да са им благодарни.
Относно хейта по Джаферович, тя трябваше да го предвиди, понеже не може да се скрие, че е човек на продукцията. Никой не я е карал да се бута и в това предаване.
Както казах отдавна - по едно време ми беше писнало от нея и мъжът й да никнат във всяко предаване. Преценила е, влязла е в игрите, показа се в не особено добра светлина, да си носи последствията сега.
Аз съм доста спокойна, явно Вие не. Повтарянето на един и същ лъжлив рефрен хиляди пъти го доказва. Предателството на Мани и Фейгин направи едно единствено нещо. Отне им честта и достойнството. Wink Браво на Вики, че и след игрите не им говори. Много позиция има в това момиче. Сега ако наистина вземе, че осъди Фейгин ей така за назидание на всички останали. Да си помислят преди да разпространяват лъжи ще я признам Simple Smile Джаферович беше манипулативна и нечестна, и за мен много неприятна, но тя не игра срещу отбора нито веднъж. И молба към всички във форума спрете да намествате хора извън играта във форума. Грозно е. Децата и мъжете на участниците нямат нищо общо!

# 2 467
Беше ме страх да вляза в темата- 800 нови отговора. Grinning
Не знам дали и кога ще успея да ви изчета. Вярвам, че всички са гръмнали шампанското снощи. Аз толкова време я чакам да излезе, че дори не ме хвана ентусиазма от това, че най- после се случи. Grinning
Само покрай Алеко да не вземе да ни налегне носталгия по Мис Стратегия. Grinning Смешно ми беше, когато вятъра на няколко пъти й издухваше частите на пъзела, все едно и времето вече не я искаше вътре. Grinning
Жорка- смаш дем ол! Grinning Вече и Фифо взе да ми изпада от класацията с коментарите си, макар че той цял сезон току ми се издигне и по някое време рязко се забие надолу. Разбира се, предпочитам го пред Алекса и Виктория, но снощи ми стана готино, когато Виктория го би на колелото. Защо така, Фифи? Не беше ли лесна битка, да излезеш срещу жена, а падна? Срам! Grinning
Довечера Алекса, явно ще вади томахавка и аха да има малко разместване, и накрая май пак ще си гледаме дуел Ралица- Жоро. Не би пропуснал мухобоеца нов опит да се отърве. Grinning

# 2 468

Фифо и Валери също следват Алекса, както и “малтретираните” 🤣 Мани, Фейгин и Касим. “Предаденият” Гайтанов също го следва 🤣.

Илина, която е близка с Чакалчето, както и Елизабет, която е близка с Андрей също следват Алекса, въпреки че двамата мъже не са му е фенове🤣. [/b]

Това, че някой следва Алекса не означава нищо. Предполагам, че имат и това задължение по договор.
Иначе от Алекса няма какво толкова да се научи или види. Нито е интересен,нито е умен, нито е нещо уау. Средна хубост.

# 2 469
  • SF
Генчо при Гала.
Искал да е лидер. Взел е мерки преди Игрите - от 100 кг станал 90 кг и са му подарили един пъзел на Лондон Бридж, който е наредил.
Масата, мускулите пречат в някои от игрите.
Искал е приятелката му в Англия, когато гледа игрите, да гледа него. Тя е фенката на предаването.
Колкото повече анализира и говори с приятели, които са навътре в материята и му помагат да се анализира по-добре, си намира 3 грешки.
Когато вижда, че Мира избира лагера на Елица, не е поговорил първо с нея. Оказало се, че неговите "почти" братчета са водили разговор кой е силен, кой е слаб и тя е помислила, че и той е вътре в този разговор и се е обидила, и се е отдръпнала.
Втората грешка е, че когато настоява неговата коалиции да НЕ нормира Пух, е трябвало да им обясни каква му е идеята, че е щял да го спаси. Пренебрегнал е обясненията, защото е капитан и е мислил, че те сляпо ще се вслушат. Дори Звезди, която му е близка, не го е разбрала и е дала глас за Пух.
Третата грешка, за която съжалява, че когато остава последен на съвета с грошовете, не ги е похарчил, за да запази Фейгин. От гледна точна на мъжеството, щяло да бъде много важно.
По някое време му е станало много тежко и тегаво, много се е свил.
Скандалите с Куков: Опитали са се навън да поговорят, но не е имало къде да се засекат. Станал скандалът между Пух и Алекса и разбрал колко е глупаво и тъпо да прави той същото с Куков.
Гала го пита за Алекса: силен противник, алабала, но когато Алекса влезе, имам чувството, че ти стана симпатичен в началото.
Генчо: Има харизма момчето, Аз наистина се заблудих, че можем да направим нещо заедно и да се разбере с мене и да нарочим хората, които са слаби в битките. И можеше да го направим. Той щеше да се убеди, че аз мога да нося отговорност, че не бих го номинирал, но той на първия съвет каза: Аз съм Елица с брада.
Той можеше да поеме отговорност, а не да си сложи маската на Елица и да каже: не мога да бъда друг!
Извън играта смятам, че е приятен човек.
Излиза на Рождения си ден. Вижда се с приятелката си и с баща си.
На следващия ден излиза на фрешче. Все едно, че се е събудил от сън, нереално е. Хората хем са му адски близки, все едно, че не ги вижда реално. Много странно чувство е изпитал.

Като дете е бил дебел. Не се е харесвал. Карал е хепатит А и след болницата рязко напълнява и така няколко години. Играел си е на игрички вкъщи и в 4-5 клас започнал да се оглежда за момиченца и така разбрал, че нещата не вървят. И баща му е бил човекът, който го подхваща. Първо тренировки вкъщи, с кучето през гората, после гребане, но нищо сериозно с местния треньор. В 8 клас започва здрави тренировки, става частен ученик в 9 клас. Отиват на гребната база в Пловдив и живеят в каравана. Баща му си зарязва бизнеса, за да живеят там. Професионалният спорт е сложен, пари няма, няма медицина и той е до там....
Сега земеделие. Неблагодарна работа. Като студент приключва със спорта. Ще работи нещо в София или в Харманли... 2008-2009 година. С баща му ще гледат охлюви. Удря ги кризата. Губят много пари. Пет години е ставал в 4 часа, за да се занимава със земеделие, и цяло лято за 1 заплата. Не за 4 заплати, а за 1 заплата за цялото лято.
Сега гледа бадеми. Но 4-5 години нищо не са родили. Но ще започнат да му дават субсидии. Много труд и усилия.
Всеки ден се вижда с някой от игрите. Преоткриват се. Допадат му. Не с всички, но тази среда му харесва и му допада.

# 2 470
Как Ралица сама си се номинира?? Бият я на битките за имунитет. Завършва последна. Тоест, мястото й е на номинация.

Георги й е дал фланелката си, но Ралица пак може да го номинира.

На Ралица трябва да ѝ се казва в прав текст какво да прави. След играта Жорето директно ѝ каза, че не може да очаква различен резултат при едни и същи участници в елиминациите и е добре да опита нещо друго. Ралица като че ли зацепи този път.

Започва Генчо при Гала
Ралица явно си е от типа хора - изпълнители, т.е. функционират по нечий модел и чрез подходящи кратки инструкции:yum:  След отпадането на Жени, си пролича колко объркана и безпомощна се чувства Ралица, защото сама се зачуди как да гласува и кой ще я менторства сега. Разбира се, на принципа че, меко казано когнитивно семплите хора компенсират с хитрост и нюх, бързо се прилепи към Вики, въпреки подадената от Георги ръка. Сякаш на това момиче му е някакси тягостно да мисли, да разсъждава, да планира...Плъзга се по повърхността леко, безгрижно, някой друг мисли вместо нея, а тя просто се отблагодарява за това с кучешка преданост. Ужас, ако и в живота е така....Няма как да очаква да бъде оценена като силна личност: първо Михаела я протектира, после Женя, сега - Виктория.
Esmee, чудесен преразказ.
PS:
Добър монолог на Генчо при Гала- страхотно описа някои от неговото племе, не позволи на Водещата да прокара ПР линията на продуцентите за главния герой-спасител, стратег, честен и доблестен....Каза си Генчо своето и единствено на второто или трето подмятане от Гала"...все пак пак да кажем,всичко е една добра стратегия, нали?" Отговорът беше нещо като " ... извън предаването е приятен"...

# 2 471
Аз съм доста спокойна, явно Вие не. Повтарянето на един и същ лъжлив рефрен хиляди пъти го доказва. Предателството на Мани и Фейгин направи едно единствено нещо. Отне им честта и достойнството. Wink Браво на Вики, че и след игрите не им говори. Много позиция има в това момиче. Сега ако наистина вземе, че осъди Фейгин ей така за назидание на всички останали. Да си помислят преди да разпространяват лъжи ще я признам Simple Smile
Нямаше предателство, защото нямаше отбор. Отборът се състои от индивиди, които играят заедно за общ интерес. В последната седмица при Сините след конфликта кой да води бащина дружина и как да спасим Цецо, отборът се разпадна и въжето се сложи на вратовете на двете момичета, които при всички положения щяха да са следващите таргети за изгонване. Това им беше казано и показано недвусмислено, без право на обсъждане. Казано им беше и че след обединяването с червените Елица и нейните приятелки ще бъдат приети са по-пълноценни членове на "отбора". А те са "утайките" (по Цецо), които са приготвени за изхвърляне в кошчето.
При това положение не считам сега, не считах и тогава, когато коментирахме събитията, Фейгин и Мани за членове на отбора на сините. Затова предателство няма.
Моето мнение три дена преди саботажа:
Цитат
Re: 💪"Игри на волята: България" - сезон 4, тема 8 (16.10 - 23.10)
22 окт. 18:04
"Изгледах снощния епизод. Искам да се сбогувам официално с племето на сините, което подкрепях сърдечно от началото на предаването. Племе на сините вече няма и то се разпадна по такъв начин, че въобще не ми е мъчно. Язък за общата радост от победите, язък за усилията, хъса, себераздаването на арената, язък за гладуването и студуването, за съпричастността, за солидарността. Нищо не остана. Zero. Нула.
В понеделник започва всичко наново."
И понеделник започна със саботаж.

# 2 472
Привет! Едно айляшко кафе, абе направо каната дай, СлаБе, че изтървах снощното парти и афтърпарти заради пустата биология на детето!🤯
Джаферович изнесе половината формат, факт. Дали си е давала сметка за всенародната "любов" не знам, но продуцентите трябва да са и задължени до гроб. Сега ще се окопае в балона от близки в очакване на по-добри времена.  Всяко чудо - за три дни. Със сигурност участието и ще се помни, но емоциите ще избледнеят.
Чудесен епизод беше! Жорката победи, Женя отпадна, Гого спечели имунитет и най-накрая всички разбрахме, че Димо е на твърди субстанции.😁
Не мога да прогнозирам следващия съвет, но ще бъде забавно.
Завършвам с малка промяна в личната ми класация.  В списъка ми за топ 3 неприятни участници току що Илиян измести Женя и зае почетното първо място. Подлизурщината бие всичко останало.

# 2 473
Каквото и да говорим, играта с цилиндъра от вчера ще се запомни с две неща - с категоричната победа на Гого в нея и с категоричната победа на Виктория срещу Фифо с 2:0, втора за жена срещу мъж в цялата история на ИВ в тази игра ( подарената от Вайс победа на Джери не я броя ).

Последна редакция: пт, 25 ное 2022, 11:02 от Bengun

# 2 474
  • София
Издразних се снощи на въпроса на Ралица дали ще епобедителят, той доста помълча докато отговори, защото явно такива въпроси не са му по вкуса, чак се притесни и му личеше.

Точно обратното виждам аз. Гого се кефи на такива въпроси и не за първи път отговаря утвърдително. На синхроните снощи също демонстрираше превъзходство. Доста е уверен в себе си - което всъщност харесвам и одобрявам, не съм фен на фалшивата скромност. Не е такъв сам да се изтъкне, но питат ли го - си казва нещата. Човек, който се смущава не отговаря с да - отговаря, в най-добрия случай, уклончиво и скромно.

Общи условия

Активация на акаунт