💪"Игри на волята: България" - сезон 4, тема 13 (21.11 - 05.12) * ФИНАЛ *

• 229 254
  • 5 334
  •   1
Отговори
# 2 475
  • София
Лайфът вчера беше готин. Много приятни момчета. Зареждат те с едно хубаво настроение Heart Eyes  Този Жоро и Чакалов ако са ти на масата, ще се скъсаш да се смееш. На мен тези хора са ми любими за компания. Лефтеров и той един мил вид има, супер спокоен мъж, блазе на жена му след време!  А Фифо ми изглежда като Капа ди тути капи Joy Нещо шефско има в него. Готини бяха, мога да ги слушам цял ден. Дано си останат приятели, хубава компания са Hug

А Чакалчето ми прочете коментара да пускат лайф Joy
Ей, Чакалче, обичам те бе Hug Остани си такъв свеж и усмихнат!

# 2 476
Според мен за тази игра с цилиндъра освен баланс като качество има значение и физиологичен фактор - вистибуларен апарат и бърза реакция, Фифо и Ралица, донякъде и Георги имат проблем с това,не е баш проблем, а да речем физиологична особеност. Хората не сме конфекция, различни сме все пак. За това съдя и по играта с чашките - те пак бяха от първите загубили.

# 2 477
Не съм съгласна въобще, че Фифо не е феър плей играч. Нито е мамил, нито е прецакал някого, нито е лъгал или саботирал. Гледа си играта човекът

Никога за Фифо не съм твърдяла подобно нещо. За мен той не е феър-плей играч! Много пъти ни го доказвал на арената. Да не давам примери, че са много.

Като фенка на Фифо ми е интересно кога не е бил феър-плей играч. А това, че е сексист (коментарите по-горе от други) изобщо не ме бърка 🤣. Човекът е киборг на арената, нормално да има голямо самочувствие 😍. Аз ако бях на негово място нямаше да стъпвам на земята и да разговарям с простосмъртните 🤣.

# 2 478
Разсъждения за довечера. Гого е с имунитет. Жоро и Фифо ще купуват гласове, Жоро според мен, за да иска да чисти Алекса.  Гого и Фифо ако играят заедно, трябва да номинират Алекса или Жоро, не вярвам Гого да гласува за Виктория, сигурно ще е Жоро, защото ги притеснява за водата с плуването.
Жоро ще купи гласове и ще ги насочи към Алекса може би, той тогава ще извади томахавката и ще спаси себе си и ще прати Жоро на елиминации. Въобще не ми се вярва, че Алекса ще използва предимство за някой друг, освен за себе си. 😀 Сабите на Ралица не ги виждам за какво да ги използва, тя има изгода само от това да се изправи срещу Виктория да ги използва - нали уж бяха дружки, ама.. 😀 В такъв случай всъщност, Алекса би използвал томахавката, за да ,, спаси” Виктория, но само и единствено, за да си осигури по- лесен противник за финала и да се опита да елиминира за пореден път Георги.
Нз. 😂😂

# 2 479
  • София
Добро утро на всички и от мен.🙂 Нареждам се веднага при СлаБе за мекици.😁 За прекалилите и една рецепта за махмурлук: зелева чорба или един голям айран с много сол и после отново в леглото.😁 Прочетох сутринта поздравленията в ИГ за напускането на Джаф и на това на Гената съм се смяла с глас.🤣

Гената е култов Joy Кои пръсти си нарани Женя? Че тук не виждам (зарастващи) рани.

# 2 480
Скрит текст:
Не съм съгласна въобще, че Фифо не е феър плей играч. Нито е мамил, нито е прецакал някого, нито е лъгал или саботирал. Гледа си играта човекът

Никога за Фифо не съм твърдяла подобно нещо. За мен той не е феър-плей играч! Много пъти ни го доказвал на арената. Да не давам примери, че са много.
Ако правилно те разбирам, имаш предвид, че не пуска благородно на някого. Както когато Генчо пусна, за да могат да се наядат Супергероите, но Фифо не? Или примерно - Фифо не би постъпил като Гого, който оставя противника да се изправи и го поздравява с чукване на юмрук (bump), преди да продължи битката, вместо да го довърши? Може и така да е. В този смисъл сигурно Фифо няма да вземе награда на сезона за феър плей, защото други показаха повече благородство. Но и обратното не може да се твърди - че някога е постъпил по нарушаващ феър плея начин. Играл е в рамките на правилата и се е борил за собствените си победи и за победите на племето си стриктно. Не се е опитвал "тънко" да насилва правилата на игрите, да краде секунди по леко непозволен начин и подобни - както имаха склонност Генчо и Жени.

Скрит текст:
А също като благородство на Фифо може да се окачестви, че: 1) Неколкократно излизаше на арената като поканен за защитник от хора, които са му били врагове в племето и даваше всичко от себе си. 2) Като цяло не стаи истинска омраза към съотборниците, които всяка седмица го пращаха на елиминации, даже се коалира с тях после по едно време. Сега някой път го споменава като аргумент за номиниране срещу тях, но пак не показва никаква стаена злоба или емоция, по-скоро това му е най-добрият ход стратегически. Доста хора на негово място биха се озлобили здраво.

Защо ми слагате думи "в устата", които никога не съм изричала!? Фифо по време на битка никога не е подсказвал или помагал на опонента си, за разлика от Гого. И не само Фифо не го е правил, а никой, освен Гого, не го е правил. Справка - битката с Левтероф. Снощи изчака Алекса да се изправи, освен това казва на тези, които са го победили, че са били по до-добри от него. Искрено се радва на победите на другите, докато Фифо не може да губи. Това е дъвкано в темата много пъти.

На бялото не може да казва черно! Hands V

# 2 481
Защото  се опита/ха/ да го смачка Виктория, но Жорко е като радиоточка и не мое се запре.Над нещата е човека и е "муха", която ги дразни, а те искат да го сплескат.
И защото не й минаха евтините номера да подчини Гошо.

# 2 482
  • София
Аз съм фен на стратегическата игра, обичам обрати, стратегии, blindside изпълнения, скучно ми е Бързи, смели , сръчни, това е риалити, а не олимпиада. Затова и се изкефих, че Зоран спечели Сървайвър, добре му се получи.
Та искам да кажа защо не харесвам Джаферович - за разлика от нея, на синхрони Зоран си казваше директно всичко, не се правеше на болен, не се скатаваше от битки, изкара няколко имунитета с битка сам. Казваше си - тоя го гоня, щото е добър, а не - не е достоен, защото не защити Мирела, която аз пратих:)
Джафа направи всичко с лична злоба, грозни подмятания за участниците, породени от завист и страх от тях, мамене на игрите винаги, когато може, затова не я харесах. Не я съдя, че прибра Мирела, Ралица, Лефтеров , Валери - да са се напънали да мислят сами, но им беше много удобно тя да мисли вместо всички, те да си свиркат и да са защитени. Прегрупира се винаги, когато можа, евала. Усети, че Елина и Чакалов мислят самостоятелно и няма да й играят по свирката и ги качи на влака. Само с Фифо не успя. Но зад всички тези ходове имаше грозни човешки нападки, лъжливи обвинения ( сещам се за скандала с Фифо на басейна, когато крещеше, че Митко бил озлобен, че Мирела е с Валери, а не с него и затова не отишъл вместо нея на капитанска), които показват, че тя наистина е кофти човек. Въпреки това, хейтът, който се изсипва върху нея в момента е чутовен, тя е просто един кофти човек в риалити. Но всяко чудо за 3 дни.

# 2 483
  • София
В снощната битка все ми се струва, че се е намесила дългата ръка на продукцията с избора на игра.
Всички имат някакво предимство, само Гого - нищо. Е, и Виктория де, ама тя може/ще да се възползва от предимството на Алекса.

Та продукцията избират игра, която очевидно е за Гого - той в тази игра няма конкуренция - дали бос или с аква обувки, доказа че е все тази - побеждава наред.
Разбира се, ако наистина е ход на продукцията - браво, защото постигна някакво равновесие, а по този начин и ще предизвика всички да развъртят скритите си съкровища и да направи следващия съвет интересен.

# 2 484
  • София
На мен ми хрумна нещо... Може ли Алекса довечера да спаси Ралица, или номинацията й е абсолютна? Имунитетът на Фифо по-силен ли е от брадвата на Алеко? С всички грошове, саби, имунитети, нещата могат да се завъртят по много начини. Би ми харесало Алекса да направи така, че той, Виктория и Ралица да са спасени, а Гошо, Гого и Фифо да са на елиминация. Мисля, че с брадвата, сабите и грошовете, може да го постигне, но е въпрос на акъл и на това, ще са недосегаеми ли Ралица (абсолутна номинация) и Фифо (имунитет). С такъв ход много ще си улесни полуфинала и финала.

# 2 485
Скрит текст:
Мани след "Игри на волята": Участниците, на които не симпатизирам, са Вики, Цецо и Алекса"

Мирослава след "Игри на волята": "Не съм разглезена богаташка, къде видяхте разглезена жена?"

На снимките облечена във вечерна рокля на фона на Айфеловата кула. Знаем чия снаха е.

# 2 486
Ей тая Джофра не знае що е туй честна игра. Вчера подпира с две ръце. Днес всички хвърлят зад дървената дъска, тя с крачето отгоре, а на последното кубче даже отстрани и отпред излезе. Голям дявол, все на границата на правилата, все по-тарикат от другите. А Димо се прави ни чул, ни видял.
ТОЛКОВА СА ЖАЛКИ!!! Rage

За съжаление мога да предположа, че и в живота е такава. Да си нямаш имане-даване с такива хора. Само гледа някой да преметне. И приятелка да не си и. Да ти говори сладки приказки, а зад гърба ти да ти крои шапката (като с Ралица). Доста хора са като нея за съжаление.

# 2 487
Скрит текст:
Скрит текст:

Ако правилно те разбирам, имаш предвид, че не пуска благородно на някого. Както когато Генчо пусна, за да могат да се наядат Супергероите, но Фифо не? Или примерно - Фифо не би постъпил като Гого, който оставя противника да се изправи и го поздравява с чукване на юмрук (bump), преди да продължи битката, вместо да го довърши? Може и така да е. В този смисъл сигурно Фифо няма да вземе награда на сезона за феър плей, защото други показаха повече благородство. Но и обратното не може да се твърди - че някога е постъпил по нарушаващ феър плея начин. Играл е в рамките на правилата и се е борил за собствените си победи и за победите на племето си стриктно. Не се е опитвал "тънко" да насилва правилата на игрите, да краде секунди по леко непозволен начин и подобни - както имаха склонност Генчо и Жени.

Скрит текст:
А също като благородство на Фифо може да се окачестви, че: 1) Неколкократно излизаше на арената като поканен за защитник от хора, които са му били врагове в племето и даваше всичко от себе си. 2) Като цяло не стаи истинска омраза към съотборниците, които всяка седмица го пращаха на елиминации, даже се коалира с тях после по едно време. Сега някой път го споменава като аргумент за номиниране срещу тях, но пак не показва никаква стаена злоба или емоция, по-скоро това му е най-добрият ход стратегически. Доста хора на негово място биха се озлобили здраво.

Защо ми слагате думи "в устата", които никога не съм изричала!? Фифо по време на битка никога не е подсказвал или помагал на опонента си, за разлика от Гого. И не само Фифо не го е правил, а никой, освен Гого, не го е правил. Справка - битката с Левтероф. Снощи изчака Алекса да се изправи, освен това казва на тези, които са го победили, че са били по до-добри от него. Искрено се радва на победите на другите, докато Фифо не може да губи. Това е дъвкано в темата много пъти.

На бялото не може да казва черно! Hands V

Еми, злато, пак ти е замъглен погледа от този Гоги бе 🤣 Не ме нападай 🤣 ама Гого подсказа на Лефтеров, когато вече беше натрупал огромна преднина и не рискуваше нищо. Алекса показа на Зори как да забива пироните още в началото и това можеше да му изяде главата.
Иначе когато Гоги победи Лефтеров не се зарадва сякаш 😔 и му прати целувка, което мен ме разплака. Затова съм му такава фенка 😍.
Но въпреки субективизма ти на моменти си толкова сладка като го защитаваш така разпалено 😍, той е голям щастливец да има такава фенка като теб 😍

# 2 488
Според мен за тази игра с цилиндъра освен баланс като качество има значение и физиологичен фактор - вистибуларен апарат и бърза реакция, Фифо и Ралица, донякъде и Георги имат проблем с това,не е баш проблем, а да речем физиологична особеност. Хората не сме конфекция, различни сме все пак. За това съдя и по играта с чашките - те пак бяха от първите загубили.
Точно така е, да. Друг фактор тук беше късметът с подхлъзванията на мокро. Някой път успяваш да удържиш подхлъзването, друг път - не. Така дори Гого загуби един рунд, наглед малко абсурдно. На чашките пък имаше и проблем с издръжливост на предмишница. Примерно Ралица сигурно вдига някакви страшни тежести във фитнеса, т.е. има експлозивна сила, но точно издръжливост на предмишница може да няма - т.е. да я държи стегната дълго време в едно положение. Затова винаги говорим за комплексност в тези игри - има много компоненти и често видимо много добре физически подготвени хора показват изненадваща ключова слабост.

Между другото - Ралица се уплаши първо за Гого и после за Фифо и им се скара като скачаха от цилиндъра твърде надалеч в басейна - почти върху ръба. За малко да се треснат в ръба и да се наранят. Ралица ми направи впечатление през целия сезон и веднъж дори сама коментира, че внимава много за безопасността в игрите - на себе си и на останалите, включително пазейки здравето на противниците. Тя винаги се стремеше да се бие на арената безопасно и да не нарани никого, при единоборства дори това можеше да ѝ коства загуба, ако противникът е по-свиреп. Та в този смисъл, такива хора като Ралица биха били полезни на продукцията да ги консултират относно безопасност на трасетата. Това е може би една от слабостите на ИВ, иначе харесвам тази игра повече от Сървайвър, по-интересна ми е динамиката тук и игрите са доразвити от оригиналните, които Desafio са копирали от Сървайвър. На доста трасета тук в ИВ има добавени допълнителни елементи, които да позволят на хора с различна физика/ръст/пол да имат свой начин да преминат, а понякога в Сървайвър на същия тип игра просто за едни участници е мега лесно, а за други невъзможно.

# 2 489
Ралица да се благодаря, че Евгения беше на мокрия пясък и затова по-бавно си изтегли варела. Не ми беше никак смешно от виковете ѝ, все едно ражда - айде варелите са еднакви, има равнопоставеност, за която все се говори, ама терена. На двама терена сух със ситен пясък, на другия мокър с камъни. Като задълбае този варел, няма отлепяне. Така че, ако терена беше еднакъв, Евгения много по-бързо щеше да си изтегли варела и по-добре щеше да е на кокилите, тъй като нямаше да е допълнително изтощена от дърпането.

За довечера съм почти на 100 % сигурна, че и Алекса ще е на елиминация, той ще е победител, а Ралица отпаднала, при което Алекса ще каже, че Елица е отмъстена.

Общи условия

Активация на акаунт