💪"Игри на волята: България" - сезон 4, тема 13 (21.11 - 05.12) * ФИНАЛ *

• 229 204
  • 5 334
  •   1
Отговори
# 2 490
  • София
На мен ми хрумна нещо... Може ли Алекса довечера да спаси Ралица, или номинацията й е абсолютна? Имунитетът на Фифо по-силен ли е от брадвата на Алеко? С всички грошове, саби, имунитети, нещата могат да се завъртят по много начини. Би ми харесало Алекса да направи така, че той, Виктория и Ралица да са спасени, а Гошо, Гого и Фифо да са на елиминация. Мисля, че с брадвата, сабите и грошовете, може да го постигне, но е въпрос на акъл и на това, ще са недосегаеми ли Ралица (абсолутна номинация) и Фифо (имунитет). С такъв ход много ще си улесни полуфинала и финала.
Имаш нужда от още едно кафе Simple Smile

Гого е първият полуфиналист, а Ралица е първата директно номинирана заради последното място. Дори Тупарев и Вито няма как да променят това.

# 2 491
  • София
Ралица да се благодаря, че Евгения беше на мокрия пясък и затова по-бавно си изтегли варела. Не ми беше никак смешно от виковете ѝ, все едно ражда - айде варелите са еднакви, има равнопоставеност, за която все се говори, ама терена. На двама терена сух със ситен пясък, на другия мокър с камъни. Като задълбае този варел, няма отлепяне. Така че, ако терена беше еднакъв, Евгения много по-бързо щеше да си изтегли варела и по-добре щеше да е на кокилите, тъй като нямаше да е допълнително изтощена от дърпането.

За довечера съм почти на 100 % сигурна, че и Алекса ще е на елиминация, той ще е победител, а Ралица отпаднала, при което Алекса ще каже, че Елица е отмъстена.

А ММ каза, че на мокрия пясък е по-лесно и коментирахме, че едва ли случайно е там.

# 2 492
# 2 493
Ралица да се благодаря, че Евгения беше на мокрия пясък и затова по-бавно си изтегли варела. Не ми беше никак смешно от виковете ѝ, все едно ражда - айде варелите са еднакви, има равнопоставеност, за която все се говори, ама терена. На двама терена сух със ситен пясък, на другия мокър с камъни. Като задълбае този варел, няма отлепяне. Така че, ако терена беше еднакъв, Евгения много по-бързо щеше да си изтегли варела и по-добре щеше да е на кокилите, тъй като нямаше да е допълнително изтощена от дърпането.

За довечера съм почти на 100 % сигурна, че и Алекса ще е на елиминация, той ще е победител, а Ралица отпаднала, при което Алекса ще каже, че Елица е отмъстена.
Според мен на варелите в един момент пожалиха двете жени и варелите се оказаха издърпани. Просто не го дадоха. Пак грешка на продукцията, но и без нея Георги вероятно ги биеше.

# 2 494
На мокрия пясък, обаче, имаше изхвърлени от морето множество боклуци - камъни, черупки и други, а също и беше много неравен. Варелът трябваше да преминава през всички тези неща, а сухият пясък по-навътре беше чист. Но определено Георги не просто беше по-силен, а имаше най-добра техника и заслужено взе голяма преднина, не му отричам това.

# 2 495
  • София
И какво? Любим на народа Алекса, който защитава жени, днес ще се бие и срещу Ралица ли? Ех, че джентълмен!

# 2 496
Защото  се опита/ха/ да го смачка Виктория, но Жорко е като радиоточка и не мое се запре.Над нещата е човека и е "муха", която ги дразни, а те искат да го сплескат.
И защото не й минаха евтините номера да подчини Гошо.
Микроклимата също  е подходящ за Жоро, кротнаха се двамцата, а и нямат дар слово, кпд да затапят Жорката в един спокоен разговор. Остава им само злобеене/висша форма на неприязън/, язвителни коментарчета да пускат. Неслучайно Виктория най я е яд, че загуби на цилиндъра от Жоро, тоя Жоро, на който  му знае балалайката много, а не можеш да му вреснеш както си правил при сините, червените,пък и нагляра му с нагляр все се връща, като досадна "муха" 🤣

# 2 497
Мхм, и аз така ги виждам нещата.

# 2 498
  • София
На мен ми хрумна нещо... Може ли Алекса довечера да спаси Ралица, или номинацията й е абсолютна? Имунитетът на Фифо по-силен ли е от брадвата на Алеко? С всички грошове, саби, имунитети, нещата могат да се завъртят по много начини. Би ми харесало Алекса да направи така, че той, Виктория и Ралица да са спасени, а Гошо, Гого и Фифо да са на елиминация. Мисля, че с брадвата, сабите и грошовете, може да го постигне, но е въпрос на акъл и на това, ще са недосегаеми ли Ралица (абсолутна номинация) и Фифо (имунитет). С такъв ход много ще си улесни полуфинала и финала.
Имаш нужда от още едно кафе Simple Smile

Гого е първият полуфиналист, а Ралица е първата директно номинирана заради последното място. Дори Тупарев и Вито няма как да променят това.

Аз кафе не пия... явно това е причината Joy За Гого наистина забравих, но не знаем колко силна е тази брадва - изобщо не дават ясни и подробни инструкции. Затова и колкото и да не изглежда честно и логично, ми се струва, ще не е невъзможно да отсече на някого имунитета, ако продукцията така реши. Но да, при това положение, няма как и Гого и Фифо да са на пангара, освен ако Фифо не сглупи тотално и не си използва имунитета.

# 2 499
  • София
И какво? Любим на народа Алекса, който защитава жени, днес ще се бие и срещу Ралица ли? Ех, че джентълмен!
На теория Жорката е участвал в най-много елиминации срещу жени - Вели, Михаела, Мани/Мира, Евгения. Но пък никога не е имал избор. Алеко сам си ги гласи тия неща Grinning

Лъвица, пусни си промото за довечера отново. Филип показва огърлицата Simple Smile

Последна редакция: пт, 25 ное 2022, 11:53 от Mandalorian

# 2 500
Фифо и Гого са с имунитет;
Ралица на елиминация;
Остават Жорко , Алекса и Виктория ...значи са Жорко и Алекса; Или Жорко и Виктория с Рали;
Някой знае ли всъщност, защо Виктория е така против Жорко? Не смятам,че само заради това, че не си даде грошовете на Фейгин;

Жорко удря тотален игнор на Алекса.

# 2 501
Аз имам молба към всички, коити следят социалните мрежи, да споделят какво ново идва. Е, най-вече за Гого се интересувам Simple Smile Но то феновете на Гого станахме фенове на "Гого и Филип". Simple Smile Снощи как съм треперила на Филип да не му изгърми имунитетът, ужас! Simple Smile
А за Гого хем се радвам, че победи, хем ... ами пак няма да ходи да играе на елиминация... сега ще излезе, че е влязъл да печели със социална игра! Simple Smile И като си спомня как Джаферович го скастри, че не я  разбира играта на колелото, там най-важно било теглото на играчите... смЕх!

Реално излиза, че Мани направи най-голямата услуга на Гого като Го събра именно с другия фаворит. Даже толкова добре стана, че вече се зачудих не е ли и това по сценарий. Още с влизането си при жълтите Гого спаси Филип от ранен сблъсък с Жорето. Е, може да се каже, че така Гого спаси и Жорето, че беше и болен...

При сините, видно е, че Виктория и Алексата по-скоро щяха да Го прецакат в своя полза. Още тогава се учудвах с какво нахалство Алексата се туря 3 пъти поред капитан, а той игра на шах играел, пък Викито му редяла фигурите по дъската.

Все по-чето си мисля, че сценарият е имал идея тандемът на Алексата да е с любимата Елица, но нещо са размислили и подмениха екранната половинка. Иначе щеше съвсем да се предозира. Снощи направо си представях как на мястото на Виктория Елица щеше да преживява дълбоко всяко залитане на любимия на колелото...Сега по сценарий не виждам как ще стане друго, освен шахматистът драматично да се хвърли в елиминация  с Ралица и за последно да спаси своята женичка в игрите, тя пък да бъде дълбоко трогната.

А по въпроса за тормоза в предаването, не е ли ясно, че е част от т.нар. социална игра? И реално продукцията оказва най-голям тормоз, примерно резервите трябваше ли да се фръцнат и да напусат терена, щом им казаха, че още са "само резерви"? Водещите колко пъти провокират дадени играчи и ги пързалят с цел публично опозоряване?

Ако Мани и Илиан смятат, че са психически насилвани, какво да кажат Жорето, Куков? Филип и Гого бяха нападани и обиждани за няма нищо. При жълтите Джаферович безскрупулно мачкаше - и самата Мани беше подложена на това, но си мълчеше и даже го играеше доволна. По-податливите персонажи дори обожествяваха насилниците си, казвам го със съжаление, защото така се случва и в живота. Но просто в игрите за Мани и Илиан саботажът беше стратегия както те си я разбират. Оказа се не много печеливша, пък за играта на Илиан и напълно безсмислена, просто напук.

# 2 502
Филип май грешно е разбрал това за тупването на топките на масата и ги тупва вече няколко пъти като пада на тех в тази игра с въртящото се нещо

# 2 503
  • София
Мандалориан, видях промото, но като фен на Сървайвър съм виждала и да вадят, но да не ползват... Имунитета това Joy Дори на финален съвет. Но ме съмнява да не го използва.

# 2 504
  • София
Ехее, гледам тук снощи шампанско се е ляло Laughing
Милейди се беше нагласила да победи и двамата си противници, обаче този път не позна.
Свърши пътят й в Играта, но пък спечели голямата награда - сърцата на хората Laughing Да й е честита!

За довечера си мисля, че събитията ще се развият в посока на Гошето пак и евентуално Виктория. Вождът ще я спаси с брадвичката, но кого ще прати вместо нея - незнам. Интересно е Ралица за кого ще гласува, защото тя ще има три гласа със сабите, а също така другото неизместно е дали брадвичката на Алекса отменя имунитета на Филип.

Ще видим. Радвам се, че Гого си спечели имунитет. Дали нарочно или не, но тази игра беше точно като за него. Довечера пуканките ще са в неговата чиния Laughing

Общи условия

Активация на акаунт