💪"Игри на волята: България" - сезон 4, тема 13 (21.11 - 05.12) * ФИНАЛ *

• 229 171
  • 5 334
  •   1
Отговори
# 2 520

Лъвица, пусни си промото за довечера отново. Филип показва огърлицата Simple Smile

Мен пък точно това ме притеснява. Показаха го така, че да е супер очевидно. Дали пък не искат да ни заблудят и приспят вниманието ни, а всъщност да направят така, че нечия друга противопехотна мина да гръмне имунитета на Фил? Ако действително се получи така, от сега се извинявам на всички във форума за това, че ще станете свидетели на грозни думи и някоя и друга клетва от моя страна Stuck Out Tongue Winking Eye

# 2 521
На Алеко му връчиха билет за финала с томахавката. Ако Вики е на финала, за него ще е много по-лесно. Мисля, че ако Вики е номинирана, с томахавката той ще изпрати Жорко на елиминация най-малкото за да го измори.

# 2 522
  • София
Скрит текст:
Туджаров каза, че на Жени хейта й тежи и се е дистанцирала от игрите, гледа само епизодите, на които се събират в бара. Разбирам я, отношението към нея е абсолютно унищожително дори и за човек със силна психика.
  Това сериозно ли е?На Жени ѝ тежал хейта? Тя много добре знае какво ще последва, не участва за първи път в такова предаване. Като не понася хейта, какво изобщо прави там? Дава уж хубав, а всъщност лош пример на децата си ли?

# 2 523
Последният готин епизод. Във вторник ще стане ад във форума, ако видим Алеко с чекчето Grinning

Аз се чудя и мая как Алеко ще бие Фифо, Георги и Гого. Joy Кукички ли ще вадят от басейн?Joy Нямам търпение за финалната битка.

# 2 524
Скрит текст:
Bengun, може ли да припомниш амулетите каква сила имаха?
Ралица е номинирана. Може ли да извади амулет, който да я спаси?
Не, номинацията на Ралица е от загубена игра и е абсолютна. Тя има саби, които и дават два допълнителни гласа довечера на съвета.

Фифо има имунитет, което означава, че не може да бъде на елиминация при изиграването му. И мисля, че това е ЛИЧЕН имунитет, т.е. не е точно като идола в Сървайвър, т.е. не може да се преотстъпва на други играчи. Това е пожелание към Продукцията за следващ сезон - да махнат персоналното от това оръжие. Тогава става точно скрит идол, с негова помощ ще могат да се правят знаменити обрати.

Алекса има томахавка, с която може да размени местата на един номиниран с този, който посочи той и който няма имунитет. Тук има тънък момент - Алекса може да прати Фифо на пангара, преди Фифо да си изиграе имунитета... т.е. съществува вариант, при който Фифо може да елиминира това предимство на Алекса.
Имунитета не се ли играе преди номинирането? А томахавката след? Тоест Георги и Филип и Гого ако са с имунитет, то томахавката не важи за тях? То не остана тогава… освен да предложат на Георги само гласове, а не имунитет.
Не. Този имунитет на Фифо може и трябва да се играе в края, само ако е застрашен. Затова се казва скрит имунитет. Това е идеята му, с негова помощ на пангара да попадне следващия по брой гласове за сметка на притежателя му. Затова и написах, че теоретично може да "убие" томахавката, при правилна поредност в изиграването на предимствата.

# 2 525
Оххх JoyJoyJoy Фифо в шоуто на Цитиридис по боксерки Heart Eyes... JoyJoy ииии като секси автомонтьор...Препоръчвам. Много смях.

https://www.youtube.com/watch?v=WGw4_N736CQ
Малее ,какво е това чудо бре ,какви са тези танци ,то извивки ,чупки Scream  и гласът на Димо за озвучение ,Фифо ако така се раздава и по дискотетките .....Stuck Out Tongue Closed Eyes ами секси е.
И..къде може да се гледа тази мъжка стриптийз група из София? Laughing

# 2 526
  • София
Имунитетът не се ли играе преди гласовете, за да не могат да гласуват за него? В сървайвър исолът се играе след гласуването, но преди да прочетат гласовете, но там гласуването е тайно. Докато с имунитетните огърлици, които се печелят на битки, никой няма право дори да гласува за теб. Тук за пореден път нямаше обяснение как работи този имунитет.

# 2 527

Последният готин епизод. Във вторник ще стане ад във форума, ако видим Алеко с чекчето Grinning

Аз се примирих, къде ще ходя, живота е несправедлив Weary- даже не се стряскам вече от тениската WINNER, дето ни я навират в очите ден през ден . Като жабите - постепенно ми увеличаваха температурата и ще се сваря без да разбера

Последна редакция: пт, 25 ное 2022, 15:32 от araselia

# 2 528
  • Me? I'm a raging sea trapped inside of a raindrop.
И на мен ми е много интересно как ще се изиграят всички амулети довечера, но отсега искам да кажа, че не смятам за справедливо да не позволят на Георги да си купи имунитет с грошовете, защото си ги е заслужил и има това право. А и защото го съсипаха от елиминации, писна ми да гледам все едни и същи хора на битки, нека се размърдат малко и останалите.
И също ще е адски нечестно, ако е възможно брадвичката на Алеко да отменя вече заявен/купен имунитет. Ще е абсолютно обезмисляне и подигравка с усилията на останалите играчи.

# 2 529
  • София
Нова анкета няма да пускам. Като онзи ден. Няма какво да питам, а и нямам време.

Ако са пускани се извинявам. Но и двете неща са отпреди малко.

Генчо при Гала

Чакала показва мускули

# 2 530
Скрит текст:
Нямаше предателство, защото нямаше отбор. Отборът се състои от индивиди, които играят заедно за общ интерес. В последната седмица при Сините след конфликта кой да води бащина дружина и как да спасим Цецо, отборът се разпадна и въжето се сложи на вратовете на двете момичета, които при всички положения щяха да са следващите таргети за изгонване. Това им беше казано и показано недвусмислено, без право на обсъждане. Казано им беше и че след обединяването с червените Елица и нейните приятелки ще бъдат приети са по-пълноценни членове на "отбора". А те са "утайките" (по Цецо), които са приготвени за изхвърляне в кошчето.
При това положение не считам сега, не считах и тогава, когато коментирахме събитията, Фейгин и Мани за членове на отбора на сините. Затова предателство няма.
Моето мнение три дена преди саботажа:
Цитат
Re: 💪"Игри на волята: България" - сезон 4, тема 8 (16.10 - 23.10)
22 окт. 18:04
"Изгледах снощния епизод. Искам да се сбогувам официално с племето на сините, което подкрепях сърдечно от началото на предаването. Племе на сините вече няма и то се разпадна по такъв начин, че въобще не ми е мъчно. Язък за общата радост от победите, язък за усилията, хъса, себераздаването на арената, язък за гладуването и студуването, за съпричастността, за солидарността. Нищо не остана. Zero. Нула.
В понеделник започва всичко наново."
И понеделник започна със саботаж.
Точно обратното Фейгин и Мани играха подло и засегнаха хора, които не са част от конфликта, но са в отбора (Гого).
Грешка е да се приема, че Гого е бил неутрален. Беше част от групичката на Калеко Алеко, и на всеки съвет е играл срещу Илиян/Мани/Фейгин с гласовете си. Отделно в племето мълчаливото съгласие със случващото се също е позиция. Така че твърдението, че незаслужено е пострадал от саботажа им не е правилно. Поне за мен.
Това, че цитирате само собствените си твърдения и се опитвате по този начин да манипулирате аудиторията е Joy А изказването на позиция от някого не го прави непременно част от коалиция. Много пъти в интервюта участниците казаха, че Гого не е типа човек на кото можеш да му кажеш какво да прави Simple Smile Той го доказа и в играта. Много балансиран и възпитан, но не и човек без позиция. Тук е според мен поради една единствена причина да се наслади на играта. Самият факт, че той не видя нищо нередно за мен говори много Simple Smile

# 2 531
Скрит текст:
Скрит текст:
Нямаше предателство, защото нямаше отбор. Отборът се състои от индивиди, които играят заедно за общ интерес. В последната седмица при Сините след конфликта кой да води бащина дружина и как да спасим Цецо, отборът се разпадна и въжето се сложи на вратовете на двете момичета, които при всички положения щяха да са следващите таргети за изгонване. Това им беше казано и показано недвусмислено, без право на обсъждане. Казано им беше и че след обединяването с червените Елица и нейните приятелки ще бъдат приети са по-пълноценни членове на "отбора". А те са "утайките" (по Цецо), които са приготвени за изхвърляне в кошчето.
При това положение не считам сега, не считах и тогава, когато коментирахме събитията, Фейгин и Мани за членове на отбора на сините. Затова предателство няма.
Моето мнение три дена преди саботажа:
Цитат
Re: 💪"Игри на волята: България" - сезон 4, тема 8 (16.10 - 23.10)
22 окт. 18:04
"Изгледах снощния епизод. Искам да се сбогувам официално с племето на сините, което подкрепях сърдечно от началото на предаването. Племе на сините вече няма и то се разпадна по такъв начин, че въобще не ми е мъчно. Язък за общата радост от победите, язък за усилията, хъса, себераздаването на арената, язък за гладуването и студуването, за съпричастността, за солидарността. Нищо не остана. Zero. Нула.
В понеделник започва всичко наново."
И понеделник започна със саботаж.
Много противоречия намирам в думите Ви. Вашата логика:"Отборът се състои от индивиди, които играят заедно за общ интерес." води до следното. Отбор сини няма още преди първият съвет и "стратегията" на Илянчо. С единствената разлика, че Вики прозряла истината се изправи и честно в очите им каза какво мисли. Това обаче не беше причина да саботира играта и да засегне хора, които не са в конфликта (Касим, Вели). Точно обратното Фейгин и Мани играха подло и засегнаха хора, които не са част от конфликта, но са в отбора (Гого). Някъде бях написала, че всичко трябва да почива на правила и норми. Правило е(от както свят светува), че когато си част от племе/отбор. Решаваш проблемите в него честно. Говориш, изказваш позиция, ако трябва заявяваш, че няма да  си част от племето . Не забиваш нож в гърба не ставаш предател, защото губиш достойнство и чест. Simple Smile
Аз не намирам противоречие. Но това е нормално. И друг път сме говорили, че за морални категории не се спори. За мен други неща са много по-недопустими, отколкото саботажа. Вербалното насилие, крясъци, за да заглушиш думите на другия, изкривяване на истината, вменяване на вина, постоянна преса над опонента, манипулация и т.н. За мен Алекса и Вики след поведението си тогава, а и след това при червените, достигнаха абсолютното дъно и аз въобще не мога да ги приема положително след това. (Дори Гого с пасивното си поведение да се постави в сянката на Алекса ми падна от мястото на любимец.)
Това не означава, че Мани, Илиян или Фейгин ми харесват. Въобще. Или че аз щях да реагирам като тях.

# 2 532
Видяхме как Гого рязко излиза от дзен-състоянието си, когато усетеше че ще е номиниран.

# 2 533
Благодаря, не съм била наясно. Много се надявам да си запази имунитета и Алекса да скърца със зъбки…
Скрит текст:
Bengun, може ли да припомниш амулетите каква сила имаха?
Ралица е номинирана. Може ли да извади амулет, който да я спаси?
Не, номинацията на Ралица е от загубена игра и е абсолютна. Тя има саби, които и дават два допълнителни гласа довечера на съвета.

Фифо има имунитет, което означава, че не може да бъде на елиминация при изиграването му. И мисля, че това е ЛИЧЕН имунитет, т.е. не е точно като идола в Сървайвър, т.е. не може да се преотстъпва на други играчи. Това е пожелание към Продукцията за следващ сезон - да махнат персоналното от това оръжие. Тогава става точно скрит идол, с негова помощ ще могат да се правят знаменити обрати.

Алекса има томахавка, с която може да размени местата на един номиниран с този, който посочи той и който няма имунитет. Тук има тънък момент - Алекса може да прати Фифо на пангара, преди Фифо да си изиграе имунитета... т.е. съществува вариант, при който Фифо може да елиминира това предимство на Алекса.
Имунитета не се ли играе преди номинирането? А томахавката след? Тоест Георги и Филип и Гого ако са с имунитет, то томахавката не важи за тях? То не остана тогава… освен да предложат на Георги само гласове, а не имунитет.
Не. Този имунитет на Фифо може и трябва да се играе в края, само ако е застрашен. Затова се казва скрит имунитет. Това е идеята му, с негова помощ на пангара да попадне следващия по брой гласове за сметка на притежателя му. Затова и написах, че теоретично може да "убие" томахавката, при правилна поредност в изиграването на предимствата.

# 2 534
още много отдавна Генчо ми приличаше на Мазньо от Гумените мечета но понеже много го уважавам Мазньото Heart чак като ми се попромени мнението за Генчо /сега/ ще ви покажа приликата

Общи условия

Активация на акаунт