💪"Игри на волята: България" - сезон 4, тема 13 (21.11 - 05.12) * ФИНАЛ *

• 229 171
  • 5 334
  •   1
Отговори
# 2 565
Скрит текст:

Защо ми слагате думи "в устата", които никога не съм изричала!? Фифо по време на битка никога не е подсказвал или помагал на опонента си, за разлика от Гого. И не само Фифо не го е правил, а никой, освен Гого, не го е правил. Справка - битката с Левтероф. Снощи изчака Алекса да се изправи, освен това казва на тези, които са го победили, че са били по до-добри от него. Искрено се радва на победите на другите, докато Фифо не може да губи. Това е дъвкано в темата много пъти.

На бялото не може да казва черно! Hands V
Алекса каза на Зорито как да си кове пироните Simple Smile Тоест, освен Гого, той е другият играч.
И двамата са супер!

Каза ѝ как да кове, но забрави да ѝ каже да държи дръжката на чука по в края.

# 2 566
напротив. когато правиш нещо има последствия. не отричам че има хора които си хранят за спорта но всичко си го е заслужила с действията и думите си
Последствията трябва да са пропорционални на действията. Никому не отнемам правото да е я харесва, че дори и да го отблъсква, нито и да изразява мнението си. Аз самата правя същото. Това, което не намирам за нормално обаче е как същите хейтващи я се държат много по-ужасяващо към нея, отколкото тя някога е показала да се държи към когото и да е, но не намират нищо нередно в думите си, защото си го е "заслужила". И тук визирам наистина зловредни коментари и атаки към нея главно в социалните мрежи, не е лично насочено към теб.
Просто би било хубаво да хората да прилагат същия стандарт към собсвеното си поведение, какъвто очакват и от не.

# 2 567
  • Стара Загора
...

Последна редакция: пт, 25 ное 2022, 15:57 от wanconboy

# 2 568
Скрит текст:

Защо ми слагате думи "в устата", които никога не съм изричала!? Фифо по време на битка никога не е подсказвал или помагал на опонента си, за разлика от Гого. И не само Фифо не го е правил, а никой, освен Гого, не го е правил. Справка - битката с Левтероф. Снощи изчака Алекса да се изправи, освен това казва на тези, които са го победили, че са били по до-добри от него. Искрено се радва на победите на другите, докато Фифо не може да губи. Това е дъвкано в темата много пъти.

Алекса каза на Зорито как да си кове пироните Simple Smile Тоест, освен Гого, той е другият играч.
И двамата са супер!

Викаш да й ги беше наковал сам най-добре 🤣. То Зорито не разбира 🤣

# 2 569
  • София
Аз за прословутия саботаж продължавам да смятам, че не е нарушение на правилата. Друг е въпросът редно ли беше продукцията да ги издаде, а и отделно не вярвам да не е станал с леко побутване от страна на продукцията. Тези торбички обичайно са здраво завързани, но изведнъж Фейгин с лекота измъква парче, а в последствие, след като Лефтеров май им намери парчето, Виктория казва, че не е възможно да е изпаднало, много здраво били завързани торбите. Ама това си е продукцията, гони си едни сценарии и така. За саботаж се говори из племената още от сезон 1.Обаче никой не посмя да го направи явно, само не играят на 100% и продукцията няма как да получи дивиденти - да се разбира коментари и съответно рейтинг - и ето в сезон 4 шок и ужас - директен, явен саботаж.
Същата работа с храната на Георги. В сезон 1 дават същото предимство на човекът, който първи излезе от водата (не помня само това ли беше, но май да), дори не бяха разпределени още по отбори. В последствие спечелилият не само, че не беше оплют от съотборниците му, ами го караха да си изяжда порциите, за да има сили поне един от тях. В сезон 2 опитаха нещо подобно със сестрите. Катя си похарчва грошовете за сестричето, което е на реката, ама последното отказа да яде, въпреки че и нея отборът я съветваше да се възползва. И ето в сезон 4 имат участник като Георги. Който най-вероятно още на кастингите е споделил, че на глад изобщо не държи. Предлагат му такава награда, но за да не изгубят коментиране и рейтинг, за което е необходимо все пак и някой/някои от племето му да мрънкат,  има условие: задължен е да яде пред тях.
Та така със сценариите според мен, искат си ги и като попаднат на подходящи хора, които са склонни да го направят - се възползват на макс. В случая Мани и Фейгин не виждаха друг вариант за тяхната лична игра, и Георги, който според мен, никога няма да откаже храна и доброволно да стои гладен.

Последна редакция: пт, 25 ное 2022, 15:59 от gg__

# 2 570
Не знам дали на някого му направи впечатление, но Георги си даде потника на Ралица, защото тя замръзваше.
Та за тези които цял сезон тропат по Георги, че не бил защитил Фейгин и бил мамино синче. Вижте Фифо големият МЪЖ, сигурно не му е минало през главата даже. В един други детайли се оценява кой колко мъж е.
А на Алекса фалшивите изказвания цял сезон няма да коментирам.
Аз стискам палци на Георги или на Ралица.
Колкото и да е добър Гого физически, трябва да разберете, че тази игра не е само физическа.
Целувки 😉😘😘
Алекса си даде тениската (ах как боли сърцето 🤣) на Вики. Фифо със сигурност е джентълмен, просто Жоро го е изпреварил.

# 2 571
напротив. когато правиш нещо има последствия. не отричам че има хора които си хранят за спорта но всичко си го е заслужила с действията и думите си
Последствията трябва да са пропорционални на действията. Никому не отнемам правото да е я харесва, че дори и да го отблъсква, нито и да изразява мнението си. Аз самата правя същото. Това, което не намирам за нормално обаче е как същите хейтващи я се държат много по-ужасяващо към нея, отколкото тя някога е показала да се държи към когото и да е, но не намират нищо нередно в думите си, защото си го е "заслужила". И тук визирам наистина зловредни коментари и атаки към нея главно в социалните мрежи, не е лично насочено към теб.
Просто би било хубаво да хората да прилагат същия стандарт към собсвеното си поведение, какъвто очакват и от не.

нейното го виждаме и чуваме реално а по интернет и зад компютъра мишките са много но само си църкат. няма от какво реално да се притеснява женовева. заплахите си и идват дюшеш като поредна причина и извинение да не 'дава обяснения'. а относно последствията да са пропорционални - добре че не е така - на шамар не се отговаря с шамар и на убийство с убийство.

# 2 572
Скрит текст:
Скрит текст:

И двамата са супер!

Викаш да й ги беше наковал сам най-добре 🤣. То Зорито не разбира 🤣

Като помага да го прави човешки. (И да много добре знае, колко разбира Зорито)
[/quote]

# 2 573
Стига сте водили безсмислени спорове. Мен ме вълнува нещо къде-къде по-важно. Я кажете какъв цвят точно са очите на Фифо - сини, зелени, синьо-зелени, изумрудени, циан, цианкалий или RAL6019? Smile
Само продукцията да посмее да прецака тези очички довечера и да се наложи да ги гледам как се пулят като застреляни, ще им покажа откъде изгрява слънцето (а може и къде залязва да разберат) Smiling Imp

Последна редакция: пт, 25 ное 2022, 18:48 от Мила Атова

# 2 574
мъжете със зелени очи са сексисти

# 2 575
мъжете със зелени очи са сексисти
JoyHeartInnocent

# 2 576
Аз за прословутия саботаж продължавам да смятам, че не е нарушение на правилата. Друг е въпросът редно ли беше продукцията да ги издаде, а и отделно не вярвам да не е станал с леко побутване от страна на продукцията. Тези торбички обичайно са здраво завързани, но изведнъж Фейгин с лекота измъква парче, а в последствие, след като Лефтеров май им намери парчето, Виктория казва, че не е възможно да е изпаднало, много здраво били завързани торбите. Ама това си е, продукцията, гони си едни сценарии и това е. За саботаж се говори из племената още от сезон 1.Обаче никой не посмя да го направи явно, само не играят на 100% и продукцията няма как да получи дивиденти - да се разбира коментари и съответно рейтинг - и ето в сезон 4 шок и ужас - директен, явен саботаж.
Същата работа с храната на Георги. В сезон 1 дават същото предимство на човекът, който първи излезе от водата (не помня само това ли беше, но май да), дори не бяха разпределени още по отбори. В последствие спечелилият не само, че не беше оплют от съотборниците му, ами го караха да си изяжда порциите, за да има сили поне един от тях. В сезон 2 опитаха нещо подобно със сестрите. Катя си похарчва грошовете за сестричето, което е на реката, ама последното отказа да яде, въпреки че и нея отборът я съветваше да се възползва. И ето в сезон 4 имат участник като Георги. Който най-вероятно още на кастингите е споделил, че на глад изобщо не държи. Предлагат му такава награда, но за да не изгубят коментиране и рейтинг, за което е необходимо все пак и някой/някои от племето му да мрънкат,  има условие: задължен е да яде пред тях.
Та така със сценариите според мен, искат си ги и като попаднат на подходящи хора, които са склонни да го направят - се възползват на макс. В случая Мани и Фейгин не виждаха друг вариант за тяхната лична игра, и Георги, който според мен, никога няма да откаже храна и доброволно да стои гладен.
Продукцията си е продукция. Да приемем, че лошата продукция влиза в ролята на изкусителка и ти дава решение. Изборът обаче винаги е твой. Ти избираш дали да се подадеш или не т.е няма как това да е оправдание. Освен, ако ние всъщност не гледаме реалити а сериал Wink

# 2 577
Стига сте водили безсмислени спорове. Мен ме вълнува нещо къде-къде по-важно. Я кажете какъв цвят точно са очите на Фифо - сини, зелени, синьо-зелени, изумрудени, циан, цианкалий или RAL6034? Smile
Само продукцията да посмее да ги прецака довечера и да се наложи да ги гледам как се пулят като застреляни, ще им покажа откъде изгрява слънцето (а може и къде залязва да разберат) Smiling Imp

Да си дойдем на думата Simple Smile Hands Plus1- според мен са по-скоро сиво-зелени Heart Eyes
По-интересни са ми на Гого и Генчо - не мога да ги определя, но сякаш имат жълт нюанс като на вълците.

# 2 578
Стига сте водили безсмислени спорове. Мен ме вълнува нещо къде-къде по-важно. Я кажете какъв цвят точно са очите на Фифо - сини, зелени, синьо-зелени, изумрудени, циан, цианкалий или RAL6034? Smile
Само продукцията да посмее да ги прецака довечера и да се наложи да ги гледам как се пулят като застреляни, ще им покажа откъде изгрява слънцето (а може и къде залязва да разберат) Smiling Imp

Смарагди, които се забиват право в сърцето 😍💖😍

# 2 579
Скрит текст:
quote author=Diavolo link=topic=1500791.msg45634835#msg45634835 date=1669380975]
Изкефих се на епизода заради двама от тримата фаворити.
Георги пак летеше по трасето и победи с голяма преднина. Много, много голяма разлика има между мъжете и жените на терен, чак е тъпо за гледане. Понеже ни четат директно ви казвам, направете два потока, мъжки и женски с два чека и победители. Тъпо е така, а и така няма да ви се налага непрекъснато да манипулирате игрите и ядосвате хората!

После на колелото на смъртта също бе лудница. Аз по-странно колело извън безспорния победител не помня.
Много странни резултати, направо нелогични, ама то колелото си е коварно и само царете на баланса рулират. Такива като нинджатаааааа 😎 Гого бе уникален и недостижим! Второ колело, втора безапелационна победа.
И сега, кое бе странното. Ами Филип загуби с 0-2 от Виктория?! Сериозно? Ралица, която бе трагедия му взе рунд?! И в същото това време Филип е единствения участник този сезон, който взе рунд на Гого на колелото. И също така победи категорично Алекса с 2-0, а за мен след Гого от две гледания на това колело именно Алекса слагам на 2 място. Силно казано 2 място. Там място имат и Георги и дори Фифо, но не и в тази му форма. Направи ми впечатление, че Алекса като се качваше на колелото бе притеснен, явно има твърде голям респект от Фифо и това му попречи според мен, иначе не си обяснявам това 0-2. В спорта нещат са преди всичко до психика.
Е, някой да ми обясни тези метармофози на Фифо. 😮 Аз имам някакво обяснение. С оглед и играта с делвата срещу Мирела и Мира + висенето на кръста (там не отпадна бързо, златната среда, но не блесна). Т.е. всеки един атлет, спортист и изобщо човек има някаква ахилесова пета. При Фифо не е класическа ахилесова пета, защото не е слаб, но не е и силен, като на много други места. Едно средно към добро ниво. Може да избухне в игра и да бие фаворит, но може и да загуби от много по-слабо подготвен участник. Така че да, ако някъде може да бъде пипнат Фифо, то това е баланса. Това не значи, че не може да загуби в игра без баланс. В това режисирано шоу, където всичко е ясно ще загуби и на плуване ако му кажат. Аз съм много, много разочарован от развитието на този сезон и аз на много неща не исках да повярвам, но уви до мен все повече стигат такива сигнали, че реално не зависело от играчите. Дано, дано не е истина и все още не искам да го повярвам, защото аз винаги съм ги защитавал и спорил специално за това. НО гледам го Филип, гледам и Гого, гледам и Георги и абсолютно никой не може да ме убеди, че тези хора ще загубят многокомпонентна битка от жена или Алекса. Алекса специално има огромен късмет, че морето е много бурно и ако се задържи така, то няма да има плуване, което само по себе си ще е скандално. Най-важния елемент. Не случайно са на морето и ако го няма на финала ще е егати и пародията. Ама срещу природата няма какво да се направи. Шанс. Не знам дали ще гледам самия финал. Ще си гледам световното, ще проверя после как е завършил финала и до там. Ако ми хареса изхода ще гледам, ако ли не, ще го превъртя набързо, само заради статистиката ми, нали опсвам всяка битка, не моге да не опиша финалната, колкото и да ме боли...

Друго няма какво да добавя. Общо взето въпреки, че епизода ми хареса ми виси една тежест и изобщо не се забавлявам хора. Напротив, напрягам се и то много. А не това е целта на едно риалити шоу си мисля... Sad
[/quote]

На 13.08 морето беше вече гладко, ще видим....
Дяволо, с най-добри чувства го казвам, за теб е най-добре, да приемеш вече, че всичко е сценарий, че участниците са актьори по договор (от Мани при Чакалов, разбрах, че е за 5 години) и каквото им кажат, това правят. Така всичко, което ти е нелогично, си идва на мястото. Ето, дори разбрах, защо Виктория стигна дотук - Керхер....

Общи условия

Активация на акаунт