💪"Игри на волята: България" - сезон 4, тема 13 (21.11 - 05.12) * ФИНАЛ *

• 229 159
  • 5 334
  •   1
Отговори
# 2 595
Изгледах лайфа на момчетата, изпуснах само началото, но много се смях.
 Да знаете, че на Фифо фифаците не са пострадали в играта. Успокои ни момчето, че винаги е падал на дупе и всичко е точно. Довечера замислиха да направят друг.
За довечера мислят да направят друг?.. Ралица е казала в стори,че ще има лайф с номинираният/е .. Rolling Eyes Да видим.

# 2 596
Все нямам време за темата, но от редките ми влизания не видях дали се коментира, колко Виктория е хлътнала по Алекса. И се чудя дали Елица бълва змии и гущери по този повод.

# 2 597
Все нямам време за темата, но от редките ми влизания не видях дали се коментира, колко Виктория е хлътнала по Алекса. И се чудя дали Елица бълва змии и гущери по този повод.
По тоз повод мисля, че Виктория си намери себеподобно в мъжки вариант, ама пусто нисичък й идва Simple Smile

# 2 598
Маратонките, които им дава продукцията са пълно менте. Ужасно се пързалят на мокро дърво и това проваля някои от игрите. На колелото на смъртта ужасно се пързаляха, същото се случи и на Мани при онази игра, където минаваше по мократа греда и постоянно падаше след като Мирела я обля цялата. Продукцията може да се постарае поне екипировката да е ок за условията, пък било то и евтина.
Саботажи е имало много и в предни сезони, просто никой не си ги е признавал пред камерата и не ги е правил явно за да направят сезона и да ги опънат пред всички.
Само в този сезон - Мира с пъзела, за да дойде Алекса в тяхното племе (после разумно отрече), Гената - видимо не се раздаваше на определени битки (примерно загуби на водната с поясите, когато можеше просто да пренесе съперника си), Алекса - хитряга е той, когато държа въжето с тежестите и “изпусна” за да излезе срещу жена от антуража си, а не Фифо или Гого, Виктория - на колелото на смъртта си скочи сама, за да бутне Алекса да вземе имунитет и да си ползва секирата за нея. Да не говорим за това как излъгаха за капитанството с любезното съдействие на продукцията, за да пратят слаба жена срещу Алекса и Женя неочаквано да се разболее. Та така - просто продукцията решава кой ще очерни и кой ще провъзнесе в чудо.

# 2 599
Колкото по наближава финала си мисля, че Евгения също беше използвана от продукцията. Трябваше им някой да отнесе лошите коментари, да бъде определен за протеже, да им прави стратегии и коалиции, докато някой друг преминава през сезона безболезнено и безпрепятствено, но не и незабелязано, накрая да му бъде сложен ореола и да му се връчи чека.
С това си обяснявам поведението на Евгения в момента, просто е разбрала, че и тя е била ракета носител.
Вторник е близо, ще се разбере.....

Последна редакция: пт, 25 ное 2022, 17:50 от April morning

# 2 600
  • София
Лефтеров не запази снощният лайф, защото доста им забиваше нета и решиха, че не си заслужава.
Но аз го записах, пак с надеждата да го гледам когато имам време, но ако и друг има желание,
може да го изгледа.

# 2 601

Каза ѝ как да кове, но забрави да ѝ каже да държи дръжката на чука по в края.

Ти сериозно ли?
Нека го осъдим дружно, че не й ги е заковал!
Понякога направо не мога да повярвам как се казва на черното бяло Sad

# 2 602
Жени 100% е бутана от продукцията. Как знам ли? В реалитата винаги се бутат хората, около които има интриги, за да не отпаднат и до няма какво да дават. При Безстрашни е било доста мирно и спокойно от това което разказват. Ама трябва интриги и там да покажат, та Жени е единствената по-устата.

Защо не се сърдим на продукцшята, че не е показала шегите, които Фифо пускал, как Лефтеров на шега е крил филиите и кафето на Мишето, защото тя, Жени и Рали решили да ги избъзикат, че след 15 минути ги викат на битка. Или как Жени и Фифо поздравили пред камера първият си треньор по плуване, защото се е оказал един и същ човек? Ами на това ще си зарадваме или разсмеем, но я няма интригата, няма го писането насам и натам, което генерира интерес към предаването.

# 2 603
  • София
От каченото в официалната страница във ФБ на ИВ разбирам две неща - Гого е сигурен полуфиналист - такова им е заглавието на едната новина и ще има само двама номинирани довечера - друго заглавие е : Арената очаква своите двама финалисти, които ще се борят за оставане.

# 2 604
Аз така и не схванах цял сезон  тази ''всенародна любов'' към Жени ? Според мен над 70% от хората, които не спираха непрекъснато да я хейтят си бяха по предразсъдъци още преди да са я видели в действие през сезона, което говори достатъчно. Втората причина е явна също, фамилията и. Но едно не мога да разбера, що за човек трябва да си да обиждаш жена или човек заради това как изглежда ? Що за коментари бяха това: свиня ,дебелана и всякакви подобни епитети, които просто неудомявам.

По принцип тук коментираме играта на участниците. Да, има мнения за красотата на Мирела, но такива обиди като цитираните, тук реално погледнато няма.
А Джаферова е публична личност /къде заради нея самата, къде заради "невероятният" ѝ съпруг/ и няма причина да не очаква коментари по нейн адрес.
Хванала се на хорото, па се прави на ущипана. Ама вЕрно ли?
Коментарите за Жени, дори тук са били многократно далеч от добрия тон, да не говорим че са неисъзмерими с негативността си с коментарите към който и да е друг участник. И теглото и външният й вид са били обсъждни във всяка една от 13те теми.

Няма да коментирам как нито имаше право въздух да поеме без да бъде наречена ароганта, нито да се усмихне без да е лицемерна. Сега бива съдена и за човешкия си избор да се дистанцира от нещо, което може би й носи негативни емоции. И хем всички искаха по-малко да я гледат, хем отново има проблем с това. Тя дори не е тази, която е правила изявления, информацията дойде от неин приятел.

И просто да си сложа пояснението. Не критикувам хората, които не харесват Жени, нито очаквам да я харесват. Критикувам специфично поведение, което за мен е отвъд допустимото към всеки участник без значение симпатии или не.

# 2 605
Значи, нито Гого ще стреля по Алекса, нито той по Гого, нито Жорката ще си купи имунитет. На този етап имунитети не се купуват. То тогава и Алекса ще си купи и Ралица ще си играе сама, ако той спаси Вики със секирчето.
Вариантите за мен са два : Ако има двама номинирани, аз мисля, че всички освен Ралица ще стрелят по Георги, а той по Вики или Алекса.
Ако са трима обаче, ще е тегаво. Ралица ще стреля по Фифо с три гласа и той ще извади имунитета.
На Георги гласовете ще му стигнат за еднолична номинация. Ако смятам правилно, той може да купи три и общо ще са четири гласа към Виктория/Алекса/. Алекса и той така купува, но с Вики  и Гого стават седем. Та, Жорката си отива на битка. Въпросът е кой ще е вторият, ако има такъв. Вики/Алекса/ или Фифо?
Аз разбрах, че брадвата може да размени местата на двама играчи. Така беше казано - "Може да се спасиш от номинация и да изпратиш друг на твое място". В този ред на мисли, смятам, че секирчето бие имунитета на Фифо. Алекса няма да гласува за Гого, но ако иска да играе стратегически /аз бих/, трябва да удари по Фифо с брадвето     /леле колко съм лоша / Stuck Out Tongue Winking Eye . И преди да ме изядете, да знаете, че който и от мъжете да спечели съм ок. Grinning Просто това е най-правилната игра. Леле много ще яко.

Всъщност и в темата имаше много грозни обиди към някои от участниците- главно Елица, Жени, Зори, особено първите две. След няколко призива да се спазва добрия тон изчезнаха, но наистина си беше гадно. Спомням си го, защото бях от малкото поддръжници.

Оф, мине се не мине и пак тоя тормоз се вади. Извинявайте тогава, но аз като фен на Алекса в тази тема се чувствам психически тормозена Joy

# 2 606
Лефтеров не запази снощният лайф, защото доста им забиваше нета и решиха, че не си заслужава.
Но аз го записах, пак с надеждата да го гледам когато имам време, но ако и друг има желание,
може да го изгледа.

Много благодаря за съобразителността и че го прати аз също нямах възможност да го гледам и ме беше яд

# 2 607
  • София
Току-що видях Филип в the mall.

# 2 608
На мен пък ми е някак скучно без Джаферович. Joy
Бях свикнала да върти очи и да крои планове.
А и все си мисля, че колкото тя беше лошата, толкова и удобната за цялата женска част на безстрашните, че и Лефтеров и Валери. Готино е да се хванеш за полата на някой, да се криеш зад него и никога ти да не си виновен. Докато не дойде твоя ред за изпаднеш в немилост. Тъй че доста хора наистина додрапаха по-напред на гърба на Мама Джафи и Фифо, дето им отнасяше номинациите. Реално Мишето и Лефтеров отпаднаха на първата си елиминация, че и Мирела и Валери. Само Ралица се връщаше.

# 2 609
О,чудо! Ваня ми е отговорил на коментара и не съм блокната. 😁 Написах му и аз един роман.

Общи условия

Активация на акаунт