💪"Игри на волята: България" - сезон 4, тема 13 (21.11 - 05.12) * ФИНАЛ *

• 229 129
  • 5 334
  •   1
Отговори
# 2 640
  • София
От лайфа снощи -Пух каза ,че няма да се бие с Алекса,щото му е дожаляло Smiley

Георги коментира ,че Алекса яко се изложил като казал,че не играе Не се сърди човече ,а само Шах .И когато сравнил Жорката с муха ,а Алекса бил мухобоец .
Божее, доживяхме г-н “Ще се тъпча пред гладни хора и ще се хиля като зелка” да казва кой се е изложил и то за умен коментар като този. Господинчото дето на два пъти се изложи като не защити любимата си, а даже преди битката й се тъпчеше пред нея.

Не помня да е казал, че Алекса се е изложил?! Каза, че чул някакво изказване и било тъпо и махна с ръка. Аз не съм го чула да осъдително да критикува някой?
А изказването на Алекса малко го преувеличиха. Той каза, че Георги е като една муха за него, защото  все го пъди а той се връща. Не мисля, че сравни качествата му като на муха. Общо взето и четиримата, които останаха имат страх за игрите един към друг според мен. И всички най- много от Филип Joy

Последна редакция: сб, 26 ное 2022, 01:06 от ketito

# 2 641
Абе тия анимационни герои Пух и Чакала, дето ги споменавате напоследък, кои бяха, да ми напомните, че нещо съм забравил?
Единият изяде три хладилника, крампира, извади рамо и напусна служебно. Другият влезе при безстрашните, кака Жени го отупа и също излезе.
Чакалчето не Генчо. Чакалчето е едно момче дето малко нямаше късмет и излезе срещу Филип, но Мира ги натупа и двамата. Да не забравя в не мъжка игра Wink

# 2 642
Извинявам се но може ли да обясните на мен простосмъртната къде гледате тези лайфове на момчетата. Моля за инфо. Благодаря предварително.

# 2 643
Хмм не мисля,че Георги й е бил длъжен с нещо. Плюс това не той я е пратил на елиминация,а тези,които я пратиха,най-много се вайкаха и възмущаваха. Доста го дъвкахме тогава. Аз не обвинявам Жоро,защото и да я беше спасил тогава,после и двамата щяха да са аут. Пък и не виждам защо да го прави. За храната беше гадно,но тя още не беше в племето,когато той прие офертата. При него нищо не е умишлено и нарочно,както при някои други особи там.
Освен това изказването на Алекса си беше грозно,муха бил,играел Не се сърди човече.. Не може да се сравнят двете неща.
От всички обиди в предаването “муха” е най-безобидната 🤣. Ако въобще е обида 🤣.
Сигурно и на сръбски има подобен израз "досаден си като конска муха" ти го гониш, то се връща, та и Георги така Joy

# 2 644

От всички обиди в предаването “муха” е най-безобидната 🤣. Ако въобще е обида 🤣.

Ми щом Жоро може да бъде наричан безобидно муха, нека наречем Алексата по мъжки (щото само той е "муж") например мухльо или пък мухъл. Безобидно, а и му приляга....

# 2 645
  • София
Извинявам се но може ли да обясните на мен простосмъртната къде гледате тези лайфове на момчетата. Моля за инфо. Благодаря предварително.

В Инстаграм, обикновено вечер след като свърши предаването.

# 2 646
Лайфовете ги гледам в Иг, ако са запазени.Някои участници правят лайфове в Тик ток, но го нямам това. Другото е Ауткаст, подкаст на Чакалов, Надкаст.
Благодря на Чакалов, че изложи неговата гледна точка тук, понякога се чудя дали си спомням правилно, пък не ми се ще като си защитавам тезата/мнението с нещо чуто и изгледано, да подавам невярно инфо.

# 2 647
Чакалов, благодаря сърдечно, че сподели твоята гледна точка върху ситуацията с Алекса и Елица с нас тук в темата .

# 2 648
Продължавам с тъпите въпроси-какво пиша на търсачката на иг след дневната игра за намеря лайфа. Мерси

# 2 649
Продължавам с тъпите въпроси-какво пиша на търсачката на иг след дневната игра за намеря лайфа. Мерси
Не пишеш нищо. Трябва да следваш участниците, и когато някой пусне лайф, ти се показва най-отгоре (кръгчетата), където са всички актуални истории/сторита за следващите 24ч на хората, които следваш Simple Smile

# 2 650
Първо трябва да си последвал играчите в предаването и после ,когато започне лайф на някой от последваните от теб играчи ти излиза иконката на инстаграм горе в ляво .

# 2 651
Чакалов, благодаря сърдечно, че сподели твоята гледна точка върху ситуацията с Алекса и Елица с нас тук в темата .

От споделеното разбирам, че постоянно някой, някъде, нещо казвал Simple Smile Големи хора, а се занимат с клюки и сплетни...
Каквото и да каже Чакалчето, ясно е, че Алекса му е топ дразнител. Твърде много говори за него.

# 2 652
Нямате четене. Сега гледах вчерашния епизод, задачи си имах много. Доволна съм от развоя и ми е интересно какво ще се случи тази вечер. Харесаха ми усмивките на част от играещите вчера и приятелската игра.

# 2 653
Ето един бъдещ лайв:
Скрит текст:

На 💩-то "мухата" му пречела...

# 2 654
За Чакалов. Когато видях визитката ти беше моя фаворит. Учител обожаваш децата! Една от най-благородните професии. Само за миг не си ли помисли, че децата гледат. Ти си любимият им учител. Твоята "стратегия"  да изгониш най-силния според теб на какво точно ще ги научи. Думички, като честност, феърплей, ако говориш за тях в час нищо ли не означават? За Алекса не мисля, че е прекалил. Нито в отношението към теб, нито към някой друг от играчите. От всичко, което излъчиха. Аз лайфове с Алекса на съм гледала. Ще помоля, ако някой има да сподели. И накрая мисля, че имаш всичко да бъдеш добър учител.
Лека вечер Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт