💪"Игри на волята: България" - сезон 4, тема 13 (21.11 - 05.12) * ФИНАЛ *

• 229 124
  • 5 334
  •   1
Отговори
# 2 655
  • София
Всеки път някой като цитира Алекса и неговата "защита" на малките момиченца и тръпки ме побиват.
Ей го ся и Чакалчето
Скрит текст:
Ето ще ви изкажа и моята гледна точка:
Никога не съм предавал Алекса, защото никога не сме говорили нещо за обща игра, да си пазим гърбовете и така нататък. Той го изкара като предателство, защото в племето на резервите всички се разбирахме и просто е очаквал при евентуален племенен съвет всички да номинират Веси, а ние с Мирчев и Елина имахме други виждания за играта и мислехме да номинираме някой, който би ни бил конкуренция. Слава богу аз не стигнах до племенен съвет, защото се спасих първи, а от там моите хора ме издадоха пред Алекса и нямам идея какво са му наговорили, но до края на играта той ме е псувал пред останалите участници с много грозни епитети, които няма да конкретизирам. На арената той ми каза, че ме разбира идеално и знае, че е игра, но той знае добре какво да каже и направи пред камери така, че да злепоставя хората и, когато дойдат с камерите говори грозни неща за мен. Това е неговия начин на игра да злепоставя останалите участници, било то мен, Аспарух, Илиян, Мани, Фейгин, Георги и, който и да било още. Това за мен не е ок да правиш шоу на гърба на останалите, но реших, че остава в играта и ще си дадем шанс в реалния живот да оправим взаимоотношенията и му писах с приятелски думи, уж поговорихме и стоплихме отношения и да забравим всичко, но не. Дойде момента, в който реших да му изпратя гласови съобщения като приятел да му обясня моето мнение какво е и защо не трябва да правят това с Аспарух и, че ще е по-добре да се откажат, а той ми отговори "Брат, честно да ти кажем, не ми пука за твое мнение!", аз му отговорих "Това е грозно, но ще знам вече" той го хареса и до там. От там нататък той говори лоши неща за мен в лайвове и пред други хора, които ми го казват и на мен рязко ми се върна началното мнение, че не само в играта е бил актьор и да се опитва да злепоставя хората, а и в реалния живот е същия. От тогава имам лошо мнение за него и просто го изказвам, когато ме питат. В подкастите ми често се коментира за Алекса, но това не е, защото искам да говоря толкова за него, а защото е важна фигура в Игри на волята и редовно става въпрос за него. Не отричам качествата му на спортист и на арената, добър е, но не е нещо УАУ. Отделно ще е по-добре да не коментирам случки в игрите, които и вие сте виждали как той изпрати Гайтанов,
как номинира "Малки, сладки момиченца" - Фейгин,
Скрит текст:
как говори едно, а прави друго само и само, за да си изгради геройския образ, който до голяма степен не се получава, защото голяма част от зрителите имат акъл и го хващат. Относно Елица и това защо не дойде на подкаст, това също ме разочарова. Седмица преди да дойде време за отпадането й писах дали ще дойде и тя ми отказа. След два дни ми написа, че ще дойде, защото хората ще си кажат, че се надува, ако не дойде и аз й отговорих добре. Останаха два дни до снимането ни и трябваше да отбирам кадри за видеото й, което пускам, когато снимаме и я питах отново "Сигурна ли си, че ще дойдеш, защото това видео, което сглабям от твои кадри ми отнема 4-5 часа" тя ми отговори, че ще дойде. Дойде вечерта преди да снимаме и ми написа, че няма да може да дойде, защото й е излязал ангажимент, аз я питах дали иска по-късно, тя отговори, че и тогава ще има ангажимент, питах я дали иска да сменим деня за друг ден и тя каза, че няма да може да дойде и си казах ок. Няма проблем, нищо, че си играх 5 часа да отбирам кадри. В последствие други от участниците, които са имали допир до тях ми казаха, че Алекса не я е пуснал и така. Нямам против да не дойде, но да не ме беше изпържвала по този начин. Каня всички от уважение, че сме изживяли това приключение заедно, единствено Алекса няма да поканя, защото нямам желание изобщо да го срещам някъде си, а и би ми било неприятно и има вероятност да стане грозно интервю, а така или иначе на 99% е сигурно, че и той няма да дойде. Разбира се не ви налагам мнението си, а ви споделям моята гледна точка, защото виждам, че ви е доста интересна тази тема.
Благодаря и лека вечер от мен! Simple Smile
Само в мен ли е проблема? Ама ужасно педофилско ми звучи!
Много бих искала най-накрая да спрем да го употребяваме поне тук, защото брррр ... но се опасявам, че няма да стане...

# 2 656
Божеее господ здраве и късмет да ви дава за инфото за иг. Мерси

# 2 657
От лайфа снощи -Пух каза ,че няма да се бие с Алекса,щото му е дожаляло Smiley

Георги коментира ,че Алекса яко се изложил като казал,че не играе Не се сърди човече ,а само Шах .И когато сравнил Жорката с муха ,а Алекса бил мухобоец .
Божее, доживяхме г-н “Ще се тъпча пред гладни хора и ще се хиля като зелка” да казва кой се е изложил и то за умен коментар като този. Господинчото дето на два пъти се изложи като не защити любимата си, а даже преди битката й се тъпчеше пред нея.
Ах, ама какво става? 🤔 Г-жа Позитивна лее жлъч, сарказъм и напада невинно красиво и скромно момче?!
Дори любовта между Фейгин и Жоро, фактът че след игрите са заедно, не са достатъчни да предизвикат искрица добро отношение?!🤣

# 2 658
Твоята "стратегия"  да изгониш най-силния според теб на какво точно ще ги научи.
Не съм Чакалов, но ще отговоря на въпроса.
Ще ги научи, че винаги, даже и в една игра първо трябва да се мисли. Трябва да се играе първо с главата, след това чак с мускулите.

# 2 659
От лайфа снощи -Пух каза ,че няма да се бие с Алекса,щото му е дожаляло Smiley

Георги коментира ,че Алекса яко се изложил като казал,че не играе Не се сърди човече ,а само Шах .И когато сравнил Жорката с муха ,а Алекса бил мухобоец .
Божее, доживяхме г-н “Ще се тъпча пред гладни хора и ще се хиля като зелка” да казва кой се е изложил и то за умен коментар като този. Господинчото дето на два пъти се изложи като не защити любимата си, а даже преди битката й се тъпчеше пред нея.
Ах, ама какво става? 🤔 Г-жа Позитивна лее жлъч, сарказъм и напада невинно красиво и скромно момче?!
Дори любовта между Фейгин и Жоро, фактът че след игрите са заедно, не са достатъчни да предизвикат искрица добро отношение?!🤣
Когато някой назове нещата с истинските имена лее жлъч. Хайде сега да направим разбор на точно тези изречения, къде в тях има нещо невярно? И защо жлъч? Simple Smile

# 2 660
Продължавам с тъпите въпроси-какво пиша на търсачката на иг след дневната игра за намеря лайфа. Мерси
Не пишеш нищо. Трябва да следваш участниците, и когато някой пусне лайф, ти се показва най-отгоре (кръгчетата), където са всички актуални истории/сторита за следващите 24ч на хората, които следваш Simple Smile
Не е нужно да ги следваш дори. Аз не следвам никого от тях, но им следя лайфовете и сторитата.

# 2 661
Не е нужно да ги следваш дори. Аз не следвам никого от тях, но им следя лайфовете и сторитата.
Да, но така трябва да влизаш постоянно в профилите им и да проверяваш дали някой е пуснал..

# 2 662
Алекса е последния човек който може да говори за Чест и Достойнство!!! .Евала Чакалче,не беше длъжен да се обясняваш особено на хора който не те познават,по това си личи какъв човек си за разлика от други анимационни герой с много претенции Simple Smile

# 2 663
Твоята "стратегия"  да изгониш най-силния според теб на какво точно ще ги научи.
Не съм Чакалов, но ще отговоря на въпроса.
Ще ги научи, че винаги, даже и в една игра първо трябва да се мисли. Трябва да се играе първо с главата, след това чак с мускулите.
И още веднъж да вметна. Цензурата ме Joy , защото показва безсилие. Когато изгониш по-силния с интриги, това прави ли те по-силен и умен? Какво според вас е феърплей?

Последна редакция: пт, 25 ное 2022, 23:55 от dundinka

# 2 664
  • София
Аз благодаря на Чакалов, че разказа нещата, каквито са, и вярвам в това, защото застана с името си.

# 2 665
  • Другата България
И аз благодаря на Чакалов.
Не съм изненадана.

Идвам с

# 2 666
Хора, не бъркайте игра с реалност.
Като играете на монополи, белот или не се сърди човече, целта ви е да загубите ли? Достойно... 🤣🤣🤣

# 2 667
Що се връзвате на трола? То сълзи и сополи за достойните виктория и алекса, то патетика, ша са разплача Laughing

# 2 668
Приятно гледане на съвета-касапница Simple Smile
ИВ - съвет-касапница, касапница са ми и прогнозите за мачовете днес Simple Smile В унисон Simple Smile

# 2 669
Настъпва момента на ваденето на арсенала Satisfied

Общи условия

Активация на акаунт