Спойлери от реалити предавания - тема 8

• 77 290
  • 747
  •   1
Отговори
# 210
  • "Аз съм пътешественик и мореплавател - всеки ден откривам нови земи в душата си" Х. Джубран
Ф.
Тиф, радвам се, че спойлера ти за гоненето на Радо не е верен.
Започвам все повече да му симпатизирам и ако си тръгне от Фермата нека
е в честен дуел, а не позорно изгонен като Гечо.
Тази седмица дето идва ли е последната на Фермата или има още една?

# 211
Има още една. Wink

# 212
  • Вестерос
Накрая, ако се окаже, че Аксения е на финал, официално спирам да гледам в знак на протест. 😁
Не е, споко. Финалистите са 100% спойлер от четири различни места го знам.

Джес, после уточних, че явно го гонят Радо, нищо, че дуелът е между него и Яни. Нали дуелите са в два дни, може да е направил нещо вечерта преди втория ден 😁

# 213
  • "Аз съм пътешественик и мореплавател - всеки ден откривам нови земи в душата си" Х. Джубран
Ееее, жалко, тамън една добра новина днес и пак греда Sweat Smile
От всички нови Радо ми стана най-симпатичен, особено сега и Влад като го няма.

# 214
И аз не мога да повярвам, но май наистина Радо ми е най-симпатичен в момента от новите. Ако не знаех, че го гонят, щеше много да ме е яд. А в началото въобще не го харесвах....Sweat Smile. Обаче имам чувството, че продукцията явно не го иска да е на финал - как пък цял сезон прави грешки, само предупреждения, и точно седмица-две преди финала - изгонен си. Сега, ако наистина се е напил и е направил нещо на животинките или друг участник, да, но иначе ще ми е много странно как пък точно сега ще го изгонят. Може би пък Яни го е победил, но едва ли....все пак, не се знае.

# 215
Радо е като вечно гладно дете. От няколко седмици се промени, но преди това беше нетърпим и никой не е длъжен постоянно да се съобразява с него. Аз поне не бих го изтърпяла. Онзи път как се озъби на Калин, щели да се разберат на арената. 😁 Храни куче да те лае е неговият случай. Калин се държа добре с него цял сезон, Радо му търсеше подкрепата все едно му е батко (разликата им не е чак толкова голяма) и накрая когато Калин като "по-голям брат" му се скара, Радо веднага заплашва. Да вземе малко да порасне, защото извинението, че е като детенце, не знам до кога ще върви и в един момент ще е много нелепо.

# 216
Аз си мисля, че Радо има голям шанс да победи Яни. Ако са на извънреден дуел, игран в два дена и изгонят баскетболиста вечерта преди втория ден, значи Яни пак ще мине между капките. Както в битката му с Владо Николов 🙂

# 217
И като се има предвид, че Радо ще реди точките. (Ако помня правилно.) На мен Радо не ми пречи - неутрален ми е. Вместо него предпочитам Калин на финал. Но явно ще е Иван. Яни от друга страна въпреки всичко продължавам да харесвам и сигурно ще съм за него или за Веси на финала.

# 218
Ф.
Аз Радо отначало и особено като стисна патките хич не можех да го търпя.
Бая нарушения направи, но с течение на епизодите видях, че всъщност няма
лошо сърце и не е злобен. Точно като голямо, вечно гладно и лесно сърдещо се
дете. В него няма схеми, па да се пази как му изглежда образа пред камерите,
пък да се шмули, пък да е някакъв гадняр. Много ми хареса и държането му и
забележката към Яни в дуела на Ванчето. Ще ми е кофти да го изгонят за едното
нищо. Ако е нещо подобно на Гечовото "престъпление" ще е жалко. Продължавам
да смятам, че като физическа сила няма кой да бие Радиче омайниче.

# 219
  • Вестерос
Доколкото разбрах голям цирк е било 😁

# 220
Ф

В крайна сметка обаче спойлерът ми последният освен за дуела е, че Радо е изгонен, било голям цирк Grinning
Предвиждам Радо бие Яни,но прави след това няква страшна глупост и го гонят(купон след победата примерно Smile) .Следвателно връщат Яни и готово .Нещата се нареждат.

# 221
Ф

В крайна сметка обаче спойлерът ми последният освен за дуела е, че Радо е изгонен, било голям цирк Grinning
Предвиждам Радо бие Яни,но прави след това няква страшна глупост и го гонят(купон след победата примерно Smile) .Следвателно връщат Яни и готово .Нещата се нареждат

Кажи честно! Ако стане така това ще е пълна пародия, дори в съседното шоу не си позволяват такива неща.
Явно ще е пак някаква пиянска изцепка, за която Радо ще си плати с изгонване.
Някакъв спомен имам четено оттук, че май дават на останалите фермери да решат и те го гонят, или греша?

# 222
  • Вестерос
Да, първият ми спойлер беше, че след алкохол е направил нещо. После са обсъждали всички и са гласували дали да остане Радо или не. Ама на този етап от играта, кой би гласувал конкурента му да остане 😁

# 223
ИВ
Ох, хора, с кеф ви четох четвъртък вечер, а сега с още повече кеф си пуснах и аз епизода 😁😁😁

Айде и от мен едно чао на мама Меца и наздраве 🍾

Жалко, че занапред само лошо предстои. Аз поне се надявам спойлерът за Жорето на 3то място да е верен.
Не че не съм и за Гого и Филип, ама измъчиха го момчето, а ми е симпатяга, скофти им се настроението на всички като го видяха с жълтиците на Женя.

# 224
Ф

Предвиждам Радо бие Яни,но прави след това няква страшна глупост и го гонят(купон след победата примерно Smile) .Следвателно връщат Яни и готово .Нещата се нареждат

Кажи честно! Ако стане така това ще е пълна пародия, дори в съседното шоу не си позволяват такива неща.
Явно ще е пак някаква пиянска изцепка, за която Радо ще си плати с изгонване.
Някакъв спомен имам четено оттук, че май дават на останалите фермери да решат и те го гонят, или греша?

Еми не виждам друга логика.Ако си падне от Яни на дуел ,какво толкова да е направил след това,така или иначе си е победен .Да налети на бой на продукцията и Иван и Андрей ли  ? Sob При всички положения е out .

Общи условия

Активация на акаунт