Спойлери от реалити предавания - тема 8

• 77 300
  • 747
  •   1
Отговори
# 240
Значи Гого наистина е 5-ти.
Бяха споменавали нещо за контузия по темите, ама дали е вярно ще стане ясно утре. Иначе не виждам как ще завърши след Виктория....Няма и да видя, защото няма да гледам Joy.

Контузия глупости Smile Тъпарев е играл онче-бонче как да класира останалите 4ма след Алесио .Това е Sweat Smile

# 241
  • София
ИВ
Не че има значение вече, но що ли ми се струва, че НадкасТ са новата пейка:
Тръгнах да пиша как не е критерий това, защото излъчиха Мани преди Мира, а отпаднаха наобратно.
Но преди това реших аз да го видя в ИГ и що да видя - няма го. Няма нито такова стори, нито такава снимка. Което значи, че са го изтрили.
Което значи, че са се издънили и си е жив спойлер! Значи Гого е 5-ти.
И как, за бога Виктория ще е преди Гого бе?!?!? Едва го приемам Алекса. Сега пък и Виктория!
Това вече е абсурдно!

Едитвам се, защото се сетих друго. Не знам от кой го чух - от тях ли в самия НадкасТ или някой писа в темата.
Щели да запишат подкасти с всичките финалисти преди финала. Ама не помня защо.... имаше обяснение, обаче просто не мога да си спомня...

Последна редакция: пн, 28 ное 2022, 21:38 от Каlista

# 242
Ф
Дългоочакваното шоу с гоненето на Радо започва явно. Малко ми е мъчно, че май ще се изложи, да беше станало по-рано, щеше да ми е по-забавно, тогава ме дразнеше повече, ама ... не е незаслужено, не може все заради него да го наказват толкова хора и пак и пак.

# 243
  • "Аз съм пътешественик и мореплавател - всеки ден откривам нови земи в душата си" Х. Джубран
Ф
Това ли е великото провинение на Радо?
Егати жалкарите, вече се чудят как да си измучат от пръсти злепоставянета му, за да разчистят пътя на сельо и лигла.

# 244
Ф
И аз още като прочетох последните спойлери и си помислих, че много удобно ще разчистят пътя на Янчо.
А тук сега се смея с глас на сълзите и цирка на Яни.
И Яни се чална, и Радо се чална хахахахах

# 245
  • на село
Ф.

Той Радо май сам ще си тръгне.

# 246
ИВ
Мда, няма го вече. Четат ни агентите. 🤪🤣🤣🤣
Не беше нито стори, нито снимка, а видео публикация.

# 247
Ф
Ох, то шоуто ще продължава 😅😅😅 Радо, Радоооо, Радиче усойниче ли беше, какво беше! Май наистина ще гласуват или днес, или утре за гонене...
Чудя се понякога такива хора как оцеляват в живота (извън Фермата), в комуникацията с другите, в работата, изобщо всякакви най-обикновени ситуации навън в реалния живот 😅😅😅

# 248
ИВ
Наистина може да снимат разбъркано, може да има и отказали се... но се сетих и за това:

# 249
  • Ланкър, планините Овнерог
Ф
Аз се чудя защо не го натириха до сега. То като извън Фермата - гафове, гафове и все им се разминава, докато на направят мегапростотия ( и пак им се разминава). Радо не е зъл, той е прост..

# 250
  • София
Ф
Аз се чудя защо не го натириха до сега. То като извън Фермата - гафове, гафове и все им се разминава, докато на направят мегапростотия ( и пак им се разминава). Радо не е зъл, той е прост..
Подкрепям! Толкова ми писна да го гледам, че не е истина. И какво само се кръсти и "Боже, Боже" и хиляда пъти да го направи, пак няма да му се получи. Много ме дразни това псевдо кръстене и повтаряне. Това с кръстенето и Радо са антипод.

# 251
Ф
Радо има психични проблеми, това поведение не е нормално. Човекът има нужда от помощ.

# 252
Радо се опитва да се изкара добричък и невинен с това глуповато изражение и инфантилно поведение. Истината е, че още в началото, когато от отбора му започнаха да се дразнят, той отиде да се мазни на Елена, за която само преди ден агитираше да бъде изгонена. После доколкото си спомням ходи да се подмазва и на другия отбор. Сега нарочно взе да рови в багажа на Камелия, за да премести фокуса от себе си на нея. Но никой не беше впечатлен от това невероятно откритие, защото добре знаем, че Калин и компания си скриваха цигари от останалите примерно. Радо носи в себе си тази лека подмолност, просто не е достатъчно умен, за да манипулира добре и да извърта нещата в своя полза.

# 253
  • Sunshine state
Ф
Ами като са решили да го изкарват, да го бяха направили. Яни е драма куийн отвсякъде, удави ни от ревове и сополи. Не го ща и на финал дори, ама ще е там. 🙄

ИВ
Явно Гого излиза следващ, което ще е жалко.
И все пак се радвам, че моите любимци са на финал, но без него няма да е пълна картинката.

# 254
Аз пък мисля, че Яни постъпи много мъжки. Обвиняваха го, че се сприятелява с Радо, за да избегне дуел с него. А той без много да приказва го избра. При това ще бъде първи дуелист, което е неблагоприятна позиция.
На него му липсва социалната игра, не говори пред камера, което го прави скучен за продукцията, може да не е супер интелигентен, но и не претендира да е такъв, понякога е прекалено емоционален /като във вчерашния епизод/, но според мен това е нормално, когато си затворен 3 месеца с почти непознати хора при такива условия.
Не смятам, че играе заради зрителя, може би понякога премълчава някои неща, което всеки би направил. Очевидно хората вътре го харесват, вероятно има за какво, но ние не сме го видели.
Според мен е заслужено на финал. А там шансовете му са 50:50 с Веселка. Или 45:55.

Общи условия

Активация на акаунт