Спойлери от реалити предавания - тема 8

• 77 302
  • 747
  •   1
Отговори
# 255
ИВ
Не че има значение вече, но що ли ми се струва, че НадкасТ са новата пейка:
Тръгнах да пиша как не е критерий това, защото излъчиха Мани преди Мира, а отпаднаха наобратно.
Но преди това реших аз да го видя в ИГ и що да видя - няма го. Няма нито такова стори, нито такава снимка. Което значи, че са го изтрили.
Което значи, че са се издънили и си е жив спойлер! Значи Гого е 5-ти.
И как, за бога Виктория ще е преди Гого бе?!?!? Едва го приемам Алекса. Сега пък и Виктория!
Това вече е абсурдно!

Едитвам се, защото се сетих друго. Не знам от кой го чух - от тях ли в самия НадкасТ или някой писа в темата.
Щели да запишат подкасти с всичките финалисти преди финала. Ама не помня защо.... имаше обяснение, обаче просто не мога да си спомня...

ама туй ли е главният спойлер? щото аз не го приемам така. оф, сега ще ме накарате и да гледам довечера Simple Smile

# 256
ИВ
Малка ли е гаврата със зрителите,че ни натресоха Алексата за победител? Гого отпаднал преди Вики е извращение. Една от най-слабите жени във формата побеждава нинджата,леле леле.

# 257
ИВ
Малка ли е гаврата със зрителите,че ни натресоха Алексата за победител? Гого отпаднал преди Вики е извращение. Една от най-слабите жени във формата побеждава нинджата,леле леле.
Е, поне на него ще му е за утешение, че пада от приятелка! Stuck Out Tongue Closed Eyes

# 258
  • София
Не гледам ИВ и не знам кой е този момък.
Но не мога да не отбележа, че с тези мустачки и тази брадичка ми напомня за Арамис. Simple Smile
Само трябва да си пусне по-дълга коса.

# 259
То май този спойлер и по-рано го нищихме - че Гого е пети, а Виктория четвърта? Довечера ще разберем.

Интересно как Неделчо е преглътнал това да не се пази от спойлери с цел да заснеме интервютата с участниците преди финалът да е излъчен Simple Smile

# 260
  • Морска приказка
ИВ   
От както следя тази тема, все се пише за отпадането на Гого, пък все още е в играта. Гого е в последната четворка!!! Няма да се учудя и да играе финалната битка, много се надявам срещу Филип. И твърдо вярвам, че Алекса не е победител.

# 261
ИВ   
От както следя тази тема, все се пише за отпадането на Гого, пък все още е в играта. Гого е в последната четворка!!! Няма да се учудя и да играе финалната битка, много се надявам срещу Филип. И твърдо вярвам, че Алекса не е победител.

Единственото сигурно нещо от тази тема до сега е било,че Алекса за съжаление е победител.Не знам още колко хора трябва да го потвърдят .Просто го приемете .Това е едно нагласено шоу и нищо повече Simple Smile

Последна редакция: вт, 29 ное 2022, 14:36 от *Аня*

# 262
Фермата
На кой му се вижда вероятно Чавдар да извика Финци на дуел? Нямам търпение да чуя невероятната реч, която ще дръпне, че вече са в друг етап от играта, отборните уговорки отпадат и това е само игра.
Другият вариант си остава Аксения, но имам предчувствие, че ще е мъжки дуелът.
Ще е хубаво отнякъде да се появи някой спойлер. 🙏

# 263
Аз обаче пак си знам своето Simple Smile
Това, че Алекса не ни харесва достатъчно и смятаме, че има по-достойни победители, не означава, че битката е била нагласена за него.
Ще видим какво точно ще се случи и как, но явно е имал ден и шанс. Няма битка, която да е еднакво подходяща за всички спрямо физическите им дадености. Все едно да кажете, че битката с колелото е нагласена за Гого. Да, за него е най-подходяща, но борбата в морето не беше. Финалната битка е една и от останалата четворка мъже всеки има равен шанс да в спечели.

# 264
Алексчо има сериозно предимство дадено ей така между другото. Сигурно предимството е да се включи накрая само да си вземе наградата. Как да не го харесаш тоя тарикат.

# 265
ИВ
КОВИД няма ли да ни напишеш реда на излизане на участниците довечера?

# 266
ИВ
Да не е луд. Може нещо да му стане, ако ги напише. Joy Не ги знае, затова не пише. Blush То не може всичко да се знае Grinning

# 267
ИВ

Той ги беше написал по ред

# 268
Скрит текст:

ИВ

Той ги беше написал по ред

Не ги беше написал. Аз, опитвайки се да тълкува един от многото му никакви коментара ги написах...Той нищо не каза.

# 269
Даа , не ги знам, предполагам обаче ,че Алекса отпада 1-ви(най-малко комплексен е), после Фифо(няма късмет точно в тази битка), 3-ти отпада Жоро(защото много говори по време на битката и се разконцетрира), Виктория и Гого са на финал и победител е Гого най-вероятно, понеже не знам Виктория на каква игра може да го бие Wink

Общи условия

Активация на акаунт