Всичко за всички марки гел лакове - тема 44

• 46 164
  • 709
  •   1
Отговори
# 330
Влюбих се в гел люковете и изхвърлих всички стандартни, които имам. Сега ще отида, обаче, на ново място, тъй видях че там правят много изпипани нокти и красиви рисунки. Толкова по-добре стои и ноктите ну се белят и чупят.

# 331
Момичета, в liklak има промоция до 18.12. Ако купите 4 лака на hi hybrid, получавате пети подарък. Не съм сравнявала цените c makeup, но сега ми излезе като реклама и реших да споделя. Знам, че много от вас харесват марката. Simple Smile

# 332
Ето нещо и от мен. Нямаше да правя декорация, че нямам време, но лепнах едни стикери, после ги доукрасих...И пак се замотах. Последните пъти забелязвам, че много по-бързо си правя лявата ръка 🤔

Връщам се да Ви чета  и да гледам красоти.

# 333
Купих си фолио преди седмица и го пробвах върху изпечен лак- от едно докосване и натискане върху лепкав слой се залепи и се зарадвах. Днес се опитвам да сложа същото фолио върху лепкав слой - е не става и не става, даже и една точка не се залепя. Знам, за лепилото, но като съм го правила и БЕЗ лепило - не разбирам... Какъв е проблема - като го правя по същия начин както преди седмица? Възможно ли е да съм го замърсила нещо?

# 334
Тези лакове Sunone не са ли едни и същи с Claresa, шишенцата са еднакви?
Не съм пробвала цветовете, но си поръчах един топ с частици да пробвам.

# 335
Момичета, прекрасни маникюри. Lolo, много стилен 😍  И декорацията е мега. Karmilla, професионално изпълнение.❤️

# 336
Купих си фолио преди седмица и го пробвах върху изпечен лак- от едно докосване и натискане върху лепкав слой се залепи и се зарадвах. Днес се опитвам да сложа същото фолио върху лепкав слой - е не става и не става, даже и една точка не се залепя. Знам, за лепилото, но като съм го правила и БЕЗ лепило - не разбирам... Какъв е проблема - като го правя по същия начин както преди седмица? Възможно ли е да съм го замърсила нещо?
Гледала съм множество клипчета как се слага фолио БЕЗ лепило, но като започна да го правя - не ми се получава. За всеки случай вземи от вътрешната част на рулцето, къдете не е било докосвано.
Оливия, на самото шишенце пише гел лак (а не хибрид), което е добър показател. По принцип Гел лакът е по-устойчив от хибридния лак, така, че би трябвало да е по-хубав от Клареса. Добре, си направила като си взела само 1 бр, аз в началото се подведох и се набълбуках с доста бройки Клареса. Продължавам да съм на мнение, че евтиното винаги излиза по-скъпо, а по-скъпото в ролята си на по-качествено излиза по-евтино.

# 337
pipence, благодаря ти! Твоят е много хубав и празничен, а стикерите са мнгоо яки! Кое е червеното?
Пртобвайте с фолиото да сложите един слой ултрабонд преди да го сложите - така съм виждала някои рускини да правят и твърдят, че действа като лепило. Надявам се да помогне, тъй като нямам много фолиа, а само от тези златните и сребърните в бурканче и с тях се е получавало, но като цяло те лесно се залепват.
Момичета в мейкъп са позаредили малко, но от сърце руски марки. Има нещица на pnb, adore, hd hollywood, valeri, rocks и малко Коди и други. Не са много, но пак е нещо.
Иначе аз до сега от клареса съм си доволна - може би цветовете, които съм подбрала са ок(както казва Есмералда някои са супер, но има и кофти). Ултрабазата им държи, камуфлажните също са ми добере, дори и по-гъсти си работя с тях ок. Но това е според мен до цвят, а базите до това кой как е свикнал. Има разбира се и много по-добри марки, но като за цената си са супер. На фона на някои по-скъпи марки, които се водят "висок клас" са много по-добре(няма да цитирам името, тук повечето знаят кои имам предвид). Иначе и аз, както каза Мелина, съм Скрудж и съм ок за някои цветове, които мога и един път да употребя да не ме е яд, да взема нисък клас марка като клареса или силкеър флекси, но за бази,топове и бонд съм "за" да се вземат хубави и да не са за 3лв базата. Имам и по-скъпи цветове, но това е ако иксам конкретно нещо и не го намирам и пак си зависи от цвета.
MaryLand, пробвай с печата (ако имаш дължина де, за къси според мен не работи добре) техниката и после леко с четка си дооправи линията. До сега съм виждала в темата по-добри френски, отлкото салонни.

Последна редакция: чт, 15 дек 2022, 10:40 от karmilla

# 338
  • на брега на морето
Кармила,:hugs: и аз съм така- особено за базата не правя компромис- все индиго си ползвам! Бондът ми е гелиш, сега и топът. Още веднъж да кажа- много съм доволна от топа гелиш!

# 339
Мелина_3, аз съм си запазила линка за магазина на гелиш и само да свърши някой от моите топове и ще си го викна! Иначе на индиго съм много навита, но не искат да ми продават на мен Sad Лятото бях харесала едни разкошни цветове и щях да ги купя независимо от цената, но отказаха да ми ги пратят.
Иначе базата и топа са ключови за дългтраен и хубав маникюр, за цветовете нямам наблюдение да са от такова значение стига да не стават на черти и да нее се отдръпват. Едни от малкото, които са ми отивали в кофата са на флормаар гел лаковете. Тук чета в старите теми, че има доволни, но при мен при нанасяне се отдръпваха и ставаха на дупки и нямах нерви да се занивам и им казах "чао" Grinning

# 340
Аз Клареса си ги харесвам като цяло, даже си поръчах още няколко цвята сега на намалението по 4 лв Joy То какво им плащаш, 10 лака ти излизат на цена на 2 Коди. И да има къса клечка, пак си струва. HiHybrid също харесвам, даже повече от Клареса, но те нямат такива добри намаления и си стоят стабилно около 10-12 лв в зависимост от цвета. Ако видите цвят на оферта, вземете, от тях дори със светлите не съм имала проблеми (за разлика от Кларесата), те са и по-плътни и гъсти като консистенция, но пък тр да се нанасят мнооого тъничко, иначе някои се набръчкват. Аз тъмни и пигментирани цветове задължително пека по 90 секунди без значение от марката.

Сега поръчах два на Милано за проба и се надявам да излязат добри попадения. И ми се иска да заредят още нещица, ама с моите пусти 80+ лака не трябва да отварям мейкъп с месеци, да не кажа години. Joy

# 341
MarilynM , благодаря за информацията че има намаление в мейкъп. Обещах на мъжо че няма да харча повече ама… по 4 лв лак, нямаше как хаха :* Днес ще се мъча да изграждам че се счупи единия нокът ,голям зор ми е

# 342
Ооооо! Да рзкажеш после как са, че са ми много интересни, но до сег някак все се въздържам да ги купя. За hi hybrid и аз потвърждавам са много яки и лесни за нанасяне и дори светли нюдове си стоят супер без да са на черти, но тях вече не ги включвам в бюджетните, тъй като средно цената е 10лв+, което за мен е нормална цена, но някои дами търсят под 10 лв. Имати цветове, коит наподобяват потал бази или само конфети, което улеснява декорации или, ако на някоя не и се купува специално потал база може да си вземе цвят. На мен ми се струва, че някак и по-лесно ги свалям  с пилата-някак по-плавно и като масло, ако щете ме мислете за луда. Аз още си чакам пилата, поне видам, че е пристигнала в Европа. Нямам търпение да дойде и да я пробвам и много ми се иска да е на следващ маникюр.
Иначе аз каква я свърших - не се въздържах и поръчах sunone лампа на промоция за 22 лв. Пристигна и съм впечатлена колко е малка и компктна в сравнение с моята sunX. Още не съм я пробвала как пече, но като я пробвам ще ви кажа Grinning Имам само въшрос относно бутона on/off 24/48w за превключване на колко печете и по колко време на всяка програма? Това е към притежателките на такава лампа.

# 343
Karmilla, червеното е на Клареса 419. Имам си едно на GD COCO 803 и то ми е първото червено и най-любимо като цвят. Ох, и аз чакам поръчка от намалените на Клареса, не че ми трябват. И пак червено поръчах Simple Smile
Hi hybrid много лесно го изпилих, едно точно като масло, а Кларесата доста по-трудно.

# 344
Тя една по-твърда ми е на пиллене и повече и трябва при мен, а хай хибрид като масло от-до с почти едно минаване на фрезата пада при ррави други условия- една и съща фреза и на еднакви обороти. Радвам се, че не си въобразявам Grinning

Общи условия

Активация на акаунт