Всичко за всички марки гел лакове - тема 44

• 46 186
  • 709
  •   1
Отговори
# 210
Lana Gatto, а ултра базата на Клареса гъста ли е, изравнява ли добре?
Колебая се между каучуковата на Клареса, ултра базата им и каучуковата на Палу. Последната не я поръчвам, защото в мейкъп има само такива с брокат, а искам нещо изчистено. Коди Опал базата 03 ей така си ми стои, нещо не се спогодихме с нея. Имам и една безцветна на Синсей, която ми идва супер течна, не е като провитата, която досега ползвах, та търся мнения.

# 211
Аз идвам са се оплача, но не от продукт, а от себе си. Хич не ми  беше ден за маникюр, но беше. За пръв път от много време си пуснах кръв на много слепена кожа, не си харесах пиленето и реших да експериментирам. Иначе хробвах потал базата -  много е красива, но ми се стори, че ще е много блинг блинг и реших да я "омекотя" с една друга цветна база( и тя е много красива и се чудех кога и къде да я плесна), ама за си бях само с потала. Нещо не ми е баш, ама кот доди е днес. Мза пръв път пробвам поталите и ми беше малко търсене, но ето го "творчеството" ми в чос по ръчен друд от днес. Нещо ми идва другия път да ги скъса тотално, но да не се заричам, че може да съм афектирана от злополучния си маникюр:

Качвам толкова снимки, за да видите базата, ма гадината трудно я хващам тази вечер.
Кметло синята е маршмелоул то лунейл и с нея супер се работи, а цветовете са хубави. Ще пиша за държеливост, но на майка държат бая.
Лисичка, ултра базата я харесвам. Не тече и е средно гъста. Аз тънко я нанасям, но Танета, която списва тук казва, че прави изравняване с нея.

# 212
Кармила, чудно е станало!👍☺Супер нежно и много зимно. Искам и моят лош ден за лакиране да е като твоя.🤗
Кои са цветовете на базите?

# 213
За мен не е много гъста ултра базата Клареса. Изравняване (ако се има предвид техниката с апекса) не правя, иначе дребните неравности по нокътя покрива. Ръбър базите им не знам защо, може би не ги разклащам достатъчно, но не са хомогенни и много бързо изсъхват.

# 214
Брагодаря ти! Цветовете сами по себе си са супер и много им се точих, ама....
Итаче синьото е камуфлажна база lunail маршмелоу 06, а поталът е hd hollywood camouflage base 06, която поръчах благодарение на Есмералда. Имат много хубави бази но много джцрш цени, но препоръчвам, ако има как, да вземете няколко понеже момичето, което ги доставя е извън воя град и на мен доставката ми се върза доста. Съжалих, че взех само две неща, защото така кофти се разпределя върху себестойността.

Последна редакция: вт, 06 дек 2022, 22:57 от karmilla

# 215
  • на брега на морето
Много е хубав и празничен, Кармила! Hug
А за кръвта- на всеки може да се случи!

# 216
Много ми харесват тези нюдове, кой имате вие и ви е любим? Държа да е покривен, мисля си за Коди Pink ice или друг подобен Коди

# 217
Karmilla, маникюрът е топ, много ми харесва и не знам изобщо за какво говориш, че не се било получило. Де на всички лошите маникюри да са като твоя Kissing Heart

Christina, това са бази, ако искаш да е гел лак, препоръчвам B06 на SunOne, много приятен нюд розов цвят.

# 218
Karmilla, много хубаво оформени нокти! Цветът също е много як. 😍

# 219
Ще го видя на sunone, но нямам против да са бази, даже по-лесно

# 220
Лисичка, не е гъста ултра базата както са казали момичетата. Аз засега най най се разбирам с нея. Ако имаш желание може да направим бартер с теб имам две каучукови на Клареса купени преди месец и ползвани по веднъж, но не са моето за тази на Коди, която ти не харесваш.

# 221
Покрай намаленията мисля да си купя стерилизатор за пили и метални инструменти, защото до момента ги мия с вода и сапун (ползвам си ги само аз). Какъв е най-изгоден и добър?

# 222
Много ми харесват тези нюдове, кой имате вие и ви е любим? Държа да е покривен, мисля си за Коди Pink ice или друг подобен Коди
Аз имам на Коди ice pink базата и така изглежда реално цвета:
Скрит текст:

# 223
Ще го видя на sunone, но нямам против да са бази, даже по-лесно

Линт базите на Коди delicate rose и cool rose са с много красиви и плътни цветове.

Тези нокти съм правила с база delicate rose.

# 224
Благодаря ви много момичета, много сте мили Hug
Аз позлвам тази течност на силкеър за дезинфекция
 https://makeup.bg/product/425344/
Това е с уговорката, че правя само себе си, майка ми и баба ми от време на време. Дори след себе си си пръскам пила, фрези, клещи. От време на време ги преварявам за всеки случай. Иначе знам, че при ползване върху повече хора си има специални проф. стерилизираащи течности, стерилизатори - с течност, ув лъчи и топлинни и не знам още какви модерни неща са измислени. Според мен, ако прави само себе си втората част е ненужна за домашна употреба.
Аууу Есмералда, супер са Heart Eyes! Синият маникюр много ме грабна каато цвят и дизайн! Как си направила така хубаво чертите за френския долу? Ръчно само или имаш някой лайф хак?

Общи условия

Активация на акаунт