Добър ендокринолог в София - 3

• 95 966
  • 624
  •   1
Отговори
# 420
  • София
Моя близка ми препоръча д-р Светослава Гериловска в Аргомедика. Преди е работила в 1 градска б-ца. Някой има ли впечатления?
 Дали  е толкова добър специалист -датите й са  чак за март 2025 г. ?

# 421
Моя близка ми препоръча д-р Светослава Гериловска в Аргомедика. Преди е работила в 1 градска б-ца. Някой има ли впечатления?
 Дали  е толкова добър специалист -датите й са  чак за март 2025 г. ?
Да, добър специалист е, но е толкова натоварена, че това се отразява на работата й. А в крайна сметка всички търсим качествено лечение и адекватно проследяване.

# 422
  • София
 Дали  е толкова добър специалист -датите й са  чак за март 2025 г. ?
Аз бях при нея преди година. Беше доста подробна в снемането на анамнезата ми, беше приятна и пусна нужните изследвания. След това ми изписа лекарства и каза да се видим след половин година. Един месец по-късно въведоха електроните рецепти и не успях да се свържа с нея, за да мога да си взимам лекарствата. Имам добри впечатления, но има пропуски. Сега няма часове и ще търся друг лекар.

# 423
  • София
Ще помоля да споделите.

# 424
Здравейте! Д-р Мария Бояджиева вече не преглежда в МЦ Сигридов, а само в Майчин дом.. Знае ли някой дали много се чака, въпреки записания час?

# 425
В Майчин дом, ако става дума за етажа, където е Начев, е пълна трагедия. Самата им организация е отвратителна. Записват часове, но едновременно приемат и пациенти без часове. Което води всеки път до скандали пред кабинетите кой е на ред. Знаят много добре за този проблем и въпреки това го оставят по този начин. Да си се трепят пациентите отпред и който е по-нахален да влезе. Което значи, че обикновено се чака около час поне, но нервите похабени в скандали са по-лошото.

# 426
Аз търся добър ендокринолог в София.
Майка ми има базедова болест вече и лекуващият й лекар не прилага адекватно лечение.
Има проблем със щитовидната жлеза от години. Но сега с тази базедова болест започна да вижда двойно.

# 427
Аз търся добър ендокринолог в София.
Майка ми има базедова болест вече и лекуващият й лекар не прилага адекватно лечение.
Има проблем със щитовидната жлеза от години. Но сега с тази базедова болест започна да вижда двойно.
Имате ЛС.

# 428
  • София
Здравейте, отново съм в търсене на ендокринолог, по възможност да мога да запазя час със Супердок. С Хашимото съм, не планирам бременност.

# 429
  • София
Давам добър отзив за доктор Александра Трайковска. Направих си консултация онлайн с нея, защото кърмя и съм с малко бебе, това е и причината да я потърся - кърмене и проследяване на щитовидната жлеза. Това мисля е най-подробният отговор, който съм получавала до момента от лекар. Препоръчвам я с две ръце. След месец пак ще се консултирам с нея.

# 430
  • София
Здравейте, отново съм в търсене на ендокринолог, по възможност да мога да запазя час със Супердок. С Хашимото съм, не планирам бременност.
Аз съм доволна от д-р Силвия Въндева, записва се час през супердок за нея. Последният път ми отдели повече от 30 мин, отговори на всичките ми въпроси. Не бърза, не претупва. Тя дава консултации и в бг мама, именно така разбрах за нея. Следях темата и ми хареса как отговаря на питащите.

# 431
Здравейте, опитах се да изчета темета, но много ми в спешно. Дъщеря ми, на 21г. е от известно време с ужасни болезнени пъпки по лицето, а от днес и по деколтето. Тя имаше в пубертета поносимо и поне от две години бяха изчезнали. Кожната изписа мазила, но засега няма ефект. Личната каза да отидем на ендокринолог. Моля да ми препоръчате за София, може и платено.

# 432
Не питате това, но ако ме разберете, това ще ви е най-спешната медицина. Спрете въглехидратите.

# 433
Не питате това, но ако ме разберете, това ще ви е най-спешната медицина. Спрете въглехидратите.
Не може да се живее без въглехидрати и всякакви идеи за цялостното им спиране не са довели до нищо хубаво.

# 434
Винаги е нужно да се чете с разбиране. Не става дума за зануляване. А иначе при лечебно хранене (което се извършва за кратък период) дори зануляване е приложимо. Има море от информация по въпроса.

Общи условия

Активация на акаунт