🐑 ''Фермата 8: Мостът на времето'' - тема 13 (28.11 - 04.12) 🐄

• 41 589
  • 856
  •   1
Отговори
# 480
  • Велико Търново
Той го направи веднъж и се скъта, като всички останали мъже.
И то го направи, защото тогава Нина я достраша да отиде на дуел. Ако се беше съгласила, нямаше да се стигне до избора на Радослав за първи дуелист. Той просто беше нещо като втори, резервен вариант, до който все пак се стигна. През останалото време се виждаше как и той все се дърпаше от ратайство, а и "системата" на избор в техния отбор беше различна, и все имаше някой, който повече им "бъркаше в очите". Разбира се, не мисля, че го е било страх от дуели, а че просто си беше решил, че страхът от него ще го заведе до финал. А може би и точно затова си е правил, каквото си иска...

# 481
  • при късмета
Според мен вота няма да се размие заради това, че има двама повече на финал. Радо и да беше отишъл там, даже и четирима да бяха и пак да е там, няма никакъв шанс. Показателни са процентите на даскалицата от 5, невестулката от 6 и пиянката от миналата година. Радо се нарежда до такива участници. И сам да беше на финал, нямаше никакъв вот да има, като посочените вече.
Mysterious_Former, имаш ли някаква представа как ще е гласуването тази година? Вие ще гласувате ли пак?
До продукцията: Много, ама наистина много ви моля, тази година да излъчите гласуването на фермерите. Ясно е, че ако гласуват и старите, то няма как, но на тези от сезона искам да го видя. Дано и тази критика от миналата година да сте взели предвид да поправите. Това гласуване е важна част от финала и без никаква логика липсваше миналата година. Моля, да го вземете предвид!
Той го направи веднъж и се скъта, като всички останали мъже.
И то го направи, защото тогава Нина я достраша да отиде на дуел. Ако се беше съгласила, нямаше да се стигне до избора на Радослав за първи дуелист. Той просто беше нещо като втори, резервен вариант, до който все пак се стигна. През останалото време се виждаше как и той все се дърпаше от ратайство, а и "системата" на избор в техния отбор беше различна, и все имаше някой, който повече им "бъркаше в очите". Разбира се, не мисля, че го е било страх от дуели, а че просто си беше решил, че страхът от него ще го заведе до финал. А може би и точно затова си е правил, каквото си иска...

Абсолютно

# 482
Много хубава анкета, доста нюанси обхваща.

1. ДА, правилно.
2. НЕ, няма път. Напълно се компрометира с постъпките си.
3. Категорично НЕ. За мен Продукцията за пореден път избяга от ролята си на съдия през сезона.
4. ДА, трябваше. Имаше достатъчно основания за това.
5. Отговорих с НЕ, но продължавам да харесвам това, че не таи злоба в отношенията си с хората.
6. Отговорих с ДА, въпреки, че умното беше да го направи след разговора с Калин. За мен не го направи тогава, защото имаше надежда да му се размине за пореден път.
7. Гласувах със затруднявам се да отговоря. Радо има много детски реакции и поведение на моменти, възможно е в комуникацията си с деца да е много по-добър отколкото в комуникацията си с възрастни.
8. Твърдо мъжки, ако е женски искам Камелия и Аксения Simple Smile
9 . Един глас е много малко според мен за този въпрос. Реално три претендентки има : Камелия, Аксения и Хепито. Но гласувах за Камелия в анкетата, защото подозирам, че няма да събере много гласове.
10. ДА, ДА и ДА. Аз лично смятам, че напускането на Радо е подарък за Яни, пореден такъв за него във Фермата.

Последна редакция: чт, 01 дек 2022, 14:41 от Bengun

# 483
  • София
Пуснах новата анкета

Хора, извинявам се, но не мога да смогна вече. Не вярвах, че и на мен ще се случи, но получих този така иначе чужд за мен термин, Бърнаут или каквото и да означава това... Чувствам се изпразнен.
Със започването на Световното стана твърде сложно и с всичките инстаграми, ютюб, епизоди, щуротии и пр. и пр.
Още не съм ви чел от понеделнишкия ден, т.е. вече имам към +20 страници за наваксване. В ИВ пък съвсем го закъсах, но там нямам и никакво желание повече. Изложиха се тотално и станаха за смях, срам и позор.
С две дини под една мишница е невъзможно казват, а аз ''жонглирам'' с три. Е, изпуших.

НО ще наваксам и ще се преборя. 🙂🤗

Ако е пускано вече се извинявам, но се съмнявам...

Животът зад Фермата (интересен е)
Особено как Андрей ''пикира'' на кея. 😀

Животът зад Фермата, епизод 38: Язовирните неволи на Андрей
Вижте и дълбоките дуелни размисли на Аксения

За цялата драма около Яни ще пиша след малко, таман приключих епизодите от вторник и сряда

НО, не знам дали сте дискутирали, преди се пишеше, но по-отдавна, а напоследък е доста натрапчиво чувство у мен, но определено от продукцията сякаш имат някакви симпатии към Камелия. И я тикат по начин по който тикаха и Живка в миналия сезон, само дето от Живка до Камелия има огромна разлика в класите, цяла бездна ги дели. И Живка си спечели заслужено. Поне според моето скромно мнение. Има и реална опасност да гледаме трети пореден сезон една жена да има 4 дуела във Фермата. Крак повлече Хепи Ванче, след това другото Ванче, а сега реална опасност да потрети това има именно Камелия. Нещо ми намирисва. Но оставете дуелите. Лъскането на образа и, високопарните думи на Иван по неин адрес, без да блести с нищо в самите дуели и най-гадното нещо -> ''изкусителния'' глас зад кадър, който така умело насочва хората...

Какво правят родните продуценти от 2 г. насам? Масово чужденци печелят родните формати, обаче във Фермата не е точно така, ама и там са хитри, печелят българи, които живеят зад граница.
Ето в каква серия сме влезли:
Андрей - Игри на волята сезон 3
Зоран - Сървайвър' 2022 (предния Сървайвър, Ваня Джаферович)
Виктория Капитонова - Ергенът
Алекса - Игри на волята сезон 4
-
И имаме:
Фермата 7 - Живка - ''Австрия''
Фермата 8 - Камелия - ''САЩ''

Защо точно този сезон правят финал от 6 човека? Това не е ли яко размиване на вот?
Дано не съм прав, извинявам се ако не е това изобщо, Иван знае, че ги уважавам и съм ги защитавал много пъти, но не мога да не напиша това което усещам, дори и да е грешно. Такъв съм си и вече не вярвам на никого, защото аз горе съм цитирал факти.
Само че аз лично се надявам, Аксито да изрита ''болярката'' този уикенд (макар че стискам палци да избере Нина ако имаме женски дуел, както мисля), макар че вече имам усещането, че който излезе срещу Камелия си заминава, същото имах със смешните дуели на Калеко Алеко в нагласения формат.
И ако все пак Камелия стигне финала то да бъде на последното място на зрителския вот. Или предпоследното все тая, но под 4% Защото това реално показват нашите анкети + това което чета във Фейсбук като нагласи.

Последна редакция: чт, 01 дек 2022, 15:11 от Diavolo

# 484
На мен едно не ми харесва. Продукцията е големият съдник на Радо, но в моите очи, тя самата действа като Радо. Ако някой от съфермерите сбърка, нека наказанието е ясно и да е еднакво. Не помня за сламата с мухъл някой да гладува, за двата мастита на кравата, за одеалото, за боята по овцете, за вещите на Ваня...Разбирам, че Радо е нарушавал многократно правилата с микрофона, но тогава да го бяха изгонили за неспазване на договора, щеше другояче да излезе. Но те подлагат хората на глад, 24 пък 36 часа, не знам какво, цялата група се настройват срещу него, той реагира...циркът е пълен, но зад него стои продукцията. Правилата с гладуването се появяват когато продукцията сметне за добре и когато иска да разпали още малко огъня.

# 485
Дяволо , абсурд Камелия да спечели, дори и да си прав , че я "тикат". Дори и да стигне до финала и вземе игрите, няма да има подкрепата на зрителския вот, както и фермерския такъв, така че няма никакъв шанс.

# 486
  • при късмета
Дяволо, вземи си почини малко, ако имаш нужда. Честно, не знам какъв ти е зора да следиш всичко странично. Айде, самите формати и мачовете да, ама останалото, ако те натоварва, нямаш време и недоспиваш, за какво го правиш човек?
Иначе, дал си Камелия като победител в сезона, а аз изобщо не го виждам така. Още преди 3-4 седмици казах, че все пак колкото и да ми е неприятно на финал я виждам, но няма да спечели. Различното на Фермата от другите риалитита е, че зрителя определя победителя на 80%. А до сега, няма разминаване на общото мнение на хората. Имаше някакво разминаване единствено за Веселка тук и във ФБ, но форума все пак е много по-малка платформа и темата не е чак такъв критерии. А Веселка като си спечели сезона, във ФБ имаше много фенове още през него.
. Не помня за сламата с мухъл някой да гладува, за двата мастита на кравата, за одеалото, за боята по овцете, за вещите на Ваня... 
За мухъла в сеното и за маститите на кравата гладуваха и още как. За одеялото Аксения да се беше оплакала на кръга на истината или както и да е на продукцията. Все пак Иван тогава беше фермер, а фермера винаги е имал право да налага индивидуални наказания, както сега Калин на Радо. В предишни сезони фермери са лишавали от храна конкретен участник като наказание, без да се меси продукцията. За Ваня и откраднатата храна, се отнася същото. Тя изобщо не разбра кой е, а само предполагаше. Можеше и да се оплаче, можеше и да поиска да види записите, за да не обвини някого без причина. Пък каквото решат. За боята по овцете и аз смятах, че трябва наказание, както и за издрасканата тоалетна и какво още там беше нарисувала, но явно не е било чак такова нарушение

# 487
Основната вина на Радослав на фона на другите нередности от други участници, които бяха подминати без коментар, е, че няма кой да го бие на арената. Кои от мъжете биха останали в тройката за финала, ако играят срещу Радо и които да генерират неоспоримо повече вот от него? Само Яни и Финци, според мен, защото за Чавдар и Иван няма да се напънат да гласуват твърде много, а пък и Калин не се е проявил като незабравим участник, даже доста лицемерие показа и той, което тук често се квалифицира като загриженост за другите. Така че, ако Радо беше останал, той, почти 100% съм сигурна, щеше да е един от тримата претенденти мъже за наградата от общо шестимата финалисти (къде, за Бога, има ШЕСТ финалисти изобщо?!) Той нямаше да спечели нито вота на фермерите, нито зрителския вот, ама нищо не можеше да го спре да стигне до финала, ако не го спре поведението му. То, обаче, го спъва от самото начало и на третото сериозно провинение, трябваше учтиво да бъде поканен да напусне по решение на Продукцията. А па за вас, драга Продукция, таман се реша да си помисля нещо хубаво и вие ми прекършите стремежите в полет! Няма да се впускам в лични квалификации, но вече ми е напълно ясно, защо като цяло не си падам по вас и защо, колкото и да се опитвам да ви харесам, не става, и не става.
Нина и Валерия ще заминат, това и заслужават. Особено първата е кощунство да е все още тук. На финал ще са "златните ви кокошки" за сезона - Аксения и Камелия, както и Веселка, защото ще е грях да намерите начин да скроите шапка на това момиче!
От мъжете ще прежалите Финци, щото и на вас ви е смешен с тия театри, дето разиграва и Чавдар, щото ... е труден за разбиране и харесване с тоя манталитет на турчин. Та там ще са Яни, Калин и Иван. Защото Калин и Иван силно ви съдействаха за всички скандални прояви, носещи ви (само във вашите представи май) рейтинг и това е тяхната награда, която си извоюваха. Яни, защото той не е лош човек - и е работлив, и е кротък, и е отговорен, и честен. Има някои особености в общуването, но е разбираемо, за мъж, който все още живее с майка си, но те не вредят на никого, само са малко смешни.
Сега ... кой би спечелил от всичките тия, не се наемам да прогнозирам, защото са очевидни манипулациите по тези формати, та, ако ще в майките си и децата си да ми се кълнете, че нямате пръст в избора на победител.
Иска ми се да е Веселка, защото е най-чистата душа, защото си ги изработи; защото е най-достойна от всички претенденти вътре; защото всички нормални хора, биха избрали нея и защото има деца да гледа и то сама, а вие нали много подкрепяте гледането на деца, и създаването им, и прочие. Дано!

Последна редакция: чт, 01 дек 2022, 15:08 от Анонимен

# 488
  • София
За епизода във вторник:

Много ми хареса как Акси от нищото успя да нахрани фермерите. Много слънчево и позитивно момиче. И наистина се опитва да прави хората вътре щастливи по нейния си начин. Аз с такива хора в реалния живот се разбирам много лесно и обичам да има точно такива около мен. Как да се изразя, и Тя и Вал и Веси са от моята кръвна група. Макар че аз съм по-сериозен и не толкова експресивен, хихи. Абе изкефих и се на енергията, толкоз.

Браво на Иван и Калин, че единствени застанаха зад Радо. Така и трябваше, от ден едно са заедно, въпреки скандалите.

За дуела (който официално е анулиран и няма да влиза в статистиката ми) какво да кажа. Изненадах се.
Изненадах се от това, че Радо победи в Алманаха, което беше шокиращо. Относно сеченето и рязането, съжалявам, но имам мои лични си съмнения относно това доколко наточени са били трионите на Радо. 4 пъти смени трион, не тръгваше и не тръгваше. Все едно гледах Ангел хора, в дуела му с Финци. Спомняте ли си дуела на Радо с Дидо и какво прави Радо с триона и филиите? И сега това??? ОК, почти 50 на 50 си беше, защото Яни цял живот това прави: сече и реже, но аз си имам моите си съмнения. Съжалявам, сигурно греша, но това е положението.
Яни беше дроп след тази битка, което ме шокира. А Радо бе свеж като репичка. Ами не го виждах Яни в перспектива... НО това са неща само в сферата на великата дума, 'АКО'

За снощния епизод:

Ще започна с хубавото. Много ми хареса как приключиха с веселба и забава. Готините (Вал-Веси-Акси) с джинчето, Чочо с кавала, танците, веселбата.
Малко 'криндж' ми дойде поредната тежка високопарна реч на Финци на масата дошла по никое време, когато бяха на градус и в настроение, а след неговото неспиращо излияние гледаха тъжно в чиниите, както и мърморенето на Нина по адрес на забавляващите се момичета. Натъкмени монтажни кадри да предизвикват именно това - злостни коментари, но аз ще се спра дотук.
Много ми хареса всичко това, целия сегмент. 🙂 И да, толкова близко до 'Моста' никога не са били този сезон...

И сега за Радо.
Ще се опитам да съм максимално кратък.

Ох, аз наистина симпатизирах на Радо и го считах за непораснало дете, а и харесвам силни, яки мъже, които са родени за Арената. НО прекали, просто прекали и не се спря! Този емцоционален шантаж на който ги подложи беше напълно излишен. Според мен, фермерите даже му дадоха прекалено много шансове. Не ми е приятно, не можех да повярвам какво наблюдавам, за първи път виждам такова нещо в риалити, не исках да се стига дотук,  НО взимам страната на Калин и останалите вътре. И въпреки всичко аз като обикновен зрител все още имам симпатии към Радо и не мисля, че наистина е лош човек. Но е егоист, незрял и има някакви психологически проблеми. Как е стигнал до капитан на баскетболен отбор (?!) и възпитател на деца, ей богу не знам, но явно има качества. Защо се държа така вътре, за мен е една голяма мистерия. Мислех го за къртица, но НЕ. Няма начин. Той просто си е такъв и надявам се, искрено се надявам да получи някаква професионална помощ. Надявам се и Гуспата да му подаде ръка и да му даде шанс в Максимал!
Калин се държа много достойно. Иван също ми хареса. И двамата бяха на ниво, от-до. А Иван се оказа много емоционален човек. Хареса ми.
Ако Радо бе станал и си бе заминал още преди да дойде Андрей, то щях да кажа, евала, има шанс за него и е разбрал. Но уви, като истински удавник за сламка до последно натискаше по емоционалните струни на хората и се опитваше да извади милостиня. Много неприятен епизод, много. Натовари ме излишно, защото ми стана тъжно за Радо, въпреки че бе правилното решение. И се надявам да не е останал безработен... Ще се разбере скоро. Днес не съм влизал и в Инстаграм, нямам време.
'Криндж' ми дойде цитата на Васил Левски, много нелепо и изобщо не на място. Първо нападна Яни, че се бил измъкнал, после го прегръща (само него) и му даде иконата си (дано я положат и простят), после казва, че е ОК с тяхното решение и ги обича всичките и в следващата секунда заяде Камелия, че точно това е целяла. Ами всички тези действия според мен водят до следното заключение, Радо има някакво леко, 'Биполярното разстройство' и надявам се да му бъде помогнато.

# 489
Чета как се възмущавате,че изтискали Радо и се чудя какво пък толкова го стискаха. Като изключим няколкото епизода посветени на вечния му глад и 3-4 скандала с Ванчето, него все едно го нямаше във фермата.
Вкарали са го от продукцията защото е физически много силен,очаквали са хубави и зрелищни дуели,което е факт че направи с Дидо,напрегнат дуел беше. Ама чак пък да са го изтискали и да са го натирили,изобщо не съм съгласна. Просто на всички участници им писна да ги наказват заради човек,който се извинява 100 пъти и продължава да прави същото. В крайна сметка някой снощи каза това да стигнат до финала им е мечта на всички ,от какъв зор ще търпят Радо на който са давани десетки шанса преди това, да им разваля последните дни там.

# 490
  • София
Ма Ко
само на теб отговарям, че видях, че си болднала ника ми и спирам за днес
Не съм я дал за победител, а като финалист и дано сбъркам. Има всичко да е победител, но няма да е тя. Надявам се Аксения да я победи, а ако ли не, то Веселка или Калин на финала. Който и да е от двамата на финал е фаворит номер 1, категорично.
Бях писал преди около три седмици ако не се лъжа кои са моите фаворити, не като симпатии, а като прогнози и бях писал доколкото си спомням:
Аксения, Валерия и Камелия от видяното през сезона + Веселка първа резерва.
И, Чавдар, Иван и Радо от мъжете с първа резерва Яни и втора Калин. Е, след като Радо си замина по такъв начин, то първата ми резерва влиза в играта и стават, Яни, Чочо и Иван.
Това са ми прогнозите, никъде не съм писал кой ще спечели. Ето сега го казвам вече за първи път. Сезона ще се спечели от Веселка или Калин. Ако и двамата са на финал, то става сложно, но все си мисля, че Веселка има малко по-добри шансове. Но ще е оспорвано.
Други хора с реален шанс за победа имат Яни и Аксения. И това е топ 4.
За мое съжаление Валерия отдавна си изгори мостовете за крайната победа. Чочо и Иван, особено Чавдар ще са силни победители. Чочо има всичко, за да спечели, но и двамата са нехаресвани и нямат шанс.
Камелия пък има най-малкия шанс от всички.
Аз писах кой е фаворит на продукцията според мен, а не че този човек ще спечели. Фермата не е Игри на волята.

# 491
  • София
След 36 часа без провизии заради Радо (да, смилиха се над тях и им позволиха да се хранят с това, което земята и животните им дават) и пред алтернативата да бъдат оставени без НИКАКВА храна пак заради Радо няколко часа по-късно - какво логично решение трябваше да вземе групата? Да го погали, да му “прости” за пореден път и да трепери кога той ПАК ще наруши някое правило?
И защо да го прави?
Че той им е някакъв безценен ли, що ли?
Да, т.нар. Продукция е поставила всички в аквариум и издевателства над тях с този бутон  “гладът”. Гледа им сеира, манипулира ги чрез наказанията, които налага, и се кикоти по изключително гаден начин.
Обаче тези хора вътре все пак намериха механизъм за оцеляване - да премахнат причината за наказанията. Толкова. Социален експеримент. Не видях на купона вечерта някой да стои настрана и да тъжи за Радо.

# 492
  • при късмета
А да, от вчера забравям да коментирам грозното отношение на Радо към Яни.  Продукцията не знам дали прави внушения, но Радо определено се опита да внуши, че Яни не заслужава и предишната си победа и положителния образ, който е за зрителите. И това при положение, че вече беше решил и се знаеше, че ще излезе по един или друг начин. Даааа, изобщо не е злобен. Аз като не успях, сега ще омаскаря някой друг, това му беше целта.
По анкетата:
1. Да
2. Отговорих с "не" но въпросът за мен има двоен смисъл. Имаше път чисто физически, само на дуели да разчита. Във всякакъв друг смисъл нямаше никакъв, и в този смисъл съм отговорила
3. Не
4. Да
5. Не и не му симпатизирам от началото. Даже ми е по-противен и от Камелия, както вече казах
6. Радо нямаше никакво достойнство от началото на сезона, та нямаше какво да пази. Отговорих с "не" и защото мислеше, че пак ще ги метне с извинения и ще остане.
7. Никога
8. Мъжки дуел искам, жените както винаги все на арената. Но мисля, че ще е женски, това какво искам аз е отделно
9. Никой конкретно не направи сезона, този път имаше повече от един, двама, които допринесоха за цялостната картинка.
10. На последния въпрос гласувах, че се затруднявам. Все пак клоня повече, че няма конспирация, защото все пак от Радо зависеше всичко, той избра момента на нарушения едно след друго, неспазване на наказанието на фермера и изобщо всичко зависеше от неговите действия. Ако има конспирация или някакво нагласяване от продукцията, то излиза, че Радо го е страх от този дуел, не Яни. И няма никакъв смисъл да прави циркове, като ще остане опонента му в дуела, а той ще с тръгне. Просто няма логика. И пак негативите са за Яни.

Иначе, аз виждам финалистите Яни (мисля, че сега ще дръпне Иван, няма кой друг просто, ако дуела е тази седмица. Ако е другата ще дръпне Калин и мисля, че ще го бие. И двамата мисля, че ще бие) и то не останаха други, освен Финци и Чавдар. Ако Калин остане е сигурен финалист, без значение на мястото на кой. Иван някак не го виждам там.
При жените мисля, че ще са Веселка, Валерия, въпреки загубените шансове и Камелия. Предпочитам Аксения вместо последната, въпреки, че не я харесах напълно, но не знам защо имам усещането, че няма да се добере до финал. Даже още тази седмица мисля, че дуела ще е женски и Аксения ще дръпне Камелия, но няма да сполучи. Звездите ми го говорят Joy Валерия ще отиде на финал, защото колкото и да си е провалила шансовете за победител, то за финал има и силите и шансовете, защото те са с/у Нина, ако тази седмица дуела е женски. Т.е. не допускам, че Нина ще се добере до финал, няма никакъв шанс да вземе дуел с/у която и да е от останалите

# 493
Много хубава анкета, доста нюанси обхваща.
10. ДА, ДА и ДА. Аз лично смятам, че напускането на Радо е подарък за Яни, пореден такъв за него във Фермата.
От напускането на Ради най-губещия е именно Яни, защото оставя такива неоснователни съмнение за неслучайно съвпадениее между недовършеният им дуел и времето на изгонването му.
Ще рече човек, че Радо на дуела е избрал Яни и вторият е скатал.
Яни, ако го е било страх от Радо нямаше да го дръпне. Щеше да е трудно, но Яни щеше да бие. Имаше фермерски битки, видя се че може Радо да е силен, като животно, но няма умения. Яни, ако беше страхливец щеше да си викне доста по-лесния вариант-Иван.
Продукцията не играе с Яни, дори напротив. Ясно се вижда, че не им е фаворит, когато направиха от мухата слон с коричката хляб, която Яни даде на гладния Радо и го дискредитираха изкарвайки го подмолен и неискрен с Радо.

п.п. А Калин е изпечен, сериен доносник и предател.
 Поискал да види, дали Радо тършува в багажа на Кама.
Преди това поиска да види дали Акси си е повдигнала маската й е гледала.
Като е такъвборец за правда, защо не поиска да види кой е тършувал в багажа на Ванчето?! Кой открадна храната й?! Нали уж се пишеше неин приятел?! Нали е защитник на аутсайдерите?!
Ех как не харесвам такива порти. Уж загрижени за правилата. Ама все го правят, когато им оттърва или е срешу някой, който не харасват.
Голям мъж "госпожо пък този преписва" Пфуу,че грозно!

п.п. Много добра анкета, с отлично поставени въпроси. Hands Thumbsup

Последна редакция: чт, 01 дек 2022, 16:41 от sineva 1

# 494
Наистина се чувствам "ненормална", че не припадам по Веселка и че намирам Радо за завършен манипулатор и нарцис, който заслужено си замина в момента, в който напрежението достигна точка на кипене. За вездесъщите рейтинги, хаха за пореден път. Рейтингът не "скача" както си мислите, това поне се измерва (друг е въпросът как), само дето не го виждате. Е, сега сигурно ще скочи малко, защото Игри на волята свършиха, а и наближава финала и ще има повече битки. Единственото, което се случва, е да се леят тонове възмутени коментари из социалните мрежи. Те обаче дали се монетизират? Смятам, че на всички им е ясно, че се правят монтажи, и че гласът зад кадър задава тон за песен, ама целта е просто да се раздвижи ИГРАТА, че да ни е интересно на нас и да ни вкарат "във филма". Така ги виждам аз нещата. Иначе просто се отвратих от Финци и мазното му преразказване на Йовков. Кощунство бяха и думите на Радо, цитат от Левски, ако не се лъжа, вече не помня коя точно реплика използва. Да вземат да си татуират Ботев и Левски на гърдите и ще станат завършени "патриоти". И няма такава драма куин като Яни!

Общи условия

Активация на акаунт