Изпитани сайтове за парфюми - декември 2022

• 143 839
  • 1 243
  •   1
Отговори
# 570
Поръчах Fan your flames, дали да не сменя с Ani докато не е свършил? Обявявам официално фалит вече! Grinning

# 571
Поръчах Fan your flames, дали да не сменя с Ani докато не е свършил? Обявявам официално фалит вече! Grinning

А кака мона нещо няма ли да ти донесе и тя? Simple SmileSimple SmileSimple Smile Какъв фалит бе момче, ти сега започваш!

Изчакай за Ani, все ще има тестер по-натам или пък що да не се зарадваш, цена без аналог.

Последна редакция: вт, 13 дек 2022, 15:48 от Milen™

# 572
Пристигна ми Скандалчето от notino, ами просто перфектно-ще го водя с мен утре на Kоледно парти -на банкетче малко.❤️❤️❤️

# 573
Милен, така или иначе Ani свърши, ще чакам следващия тираж. А кака Мона след днешната излагация не знам как ще се реабилитира. Laughing

За Fan your flames нещо да кажеш, че съм го тествал преди сумати време и ми бледнеят спомените.

# 574
Недей, по-добре недей! Като знам какво харесваш,  според мен няма да се разберете.

Иди в elinor или Belodore и тествей първо! Не бързай!

# 575
Ще те послушам, тъкмо да спестя малко пари за нещо евтино от Нотино. Grinning Скоро си чакам Detour noir по твоя препоръка.

# 576
Същото обаждане и на мен от мона. С предложение за кода им, на което отговорих, че са смешни...и се изсмях. Jollie, може и затова да не са ти предложили код, чудят се на кой как да сервират излагацията си.

# 577
  • Бургас
Селекция с -20% в нотино
https://www.notino.bg/fragrance-offer/
някой цени стават ............ много, много добри, а и все още има безплатна доставка над 50 лв

# 578
Не ги защитавам, но Мона едва ли са виновни. Естествено, че за тях стои един или екип от ИТ, които им съпортват страницата. Ако те са оплескали нещата с цените, е ясно, че няма как самата фирма Мона да понесат загубите.
Е, да, излагацията си е за тях, но какво да кажат, програмистът обърка цените...
Винаги това съм се чудела как смогват ИТ с толкова артикули, цени, обяснения и т.н. и то понякога всекидневно се актуализират. Така, че и вие да сте фирма и да сте ангажирали ИТ екип (едва ли сами ще си го правите), ще ви е кофти, когато някой ви излага и вината остава за вас.

И аз направих поръчка за 100 лв. Simple Smile

# 579
  • Стара Загора
Само, че "външна намеса" аз го разбирам като хакерска атака. Както и да е.
Сега въпросът е друг: Да взема или да не взема Santal Royal? Grinning

# 580
[/quote]

Аз го купувах на сляпо, и не съжалих, но аз обичам тежки аромати. Много е писано за него, ако го познавате и е на оферта - грабвайте, не се колебайте.

# 581
Въобще не си направих труда да поръчам от monna.bg беше ясно ,че няма как да получа libre 30ml за 6лв Joy

Милен ,благодаря за споделените оферти Flowers Hibiscus

# 582
  • ново
Мейкъп днес ми се обадиха отново, но този път направо ми отказаха Монталчето. Вчера обещаха, че ще го има до дни, днес вече изобщо няма да го има. Ами, мога и без него, но някак несериозно ми звучат.

# 583
  • Стара Загора

Аз го купувах на сляпо, и не съжалих, но аз обичам тежки аромати. Много е писано за него, ако го познавате и е на оферта - грабвайте, не се колебайте.
[/quote]

В Нотино е на добра цена с кода. Грам не го познавам аромата. Харесвам тежки аромати, но такива, които не сладнеят. Лекичко ме притесняват прасковата и розата.

# 584
Phoenix_, на една вълна сме Grinning
И аз го мисля Guerlain Santal Royal цял ден, че спомените от теста са ми бледи, а и беше преди доста време.
Ще съм благодарна, ако още някой  побутне към която и да е посока Hands Pray
Уффф! ей така кат' стане Rolling Eyes Joy пък уж приключих парфюмно годината Blush

Последна редакция: вт, 13 дек 2022, 17:25 от •mimoza•

Общи условия

Активация на акаунт