Изпитани сайтове за парфюми - декември 2022

• 143 842
  • 1 243
  •   2
Отговори
# 585
Абсурд.
Търсете с търсачката много е писано в парфюмната тема.

# 586
Има ли кодове за parfumi-shop освен DEC22?

# 587
  • Стара Загора
Изчетох всичко аз и не мога да реша, а офертата в Нотино не ми се изпуска.
Единият ни мол в Ст. Загора е затворен, а само там имаше BeautyZone. Ако някой от Ст. Загора е ходил скоро, дали може да каже какво е положението, че не ми се разкарва до другия край на града?

# 588
Поръчах едно травел Монталче от мейкъп, защото и без това бавно ги изпръсквам.

Днес ми звъняха "на адреса ли сте"? Ами не, в обедната отидох да пазарувам. ДАла съм си домашния адрес, защото съм хоум. И тоя куриер не можа да ми звънне 1 ч по-рано за да се съобразя... много тъпо. 

# 589
  • Там където съм обичана
Phoenix_, на една вълна сме Grinning
И аз го мисля Guerlain Santal Royal цял ден, че спомените от теста са ми бледи, а и беше преди доста време.
Ще съм благодарна, ако още някой  побутне към която и да е посока Hands Pray
Уффф! ей така кат' стане Rolling Eyes Joy пък уж приключих парфюмно годината Blush
Фен съм на парфюма ,цената 160.80 лв в Нотино е супер .Аз го взех по черния петък 181 лв .Не знам дали ще има такава цена друг път .Втората снимка ви я пускам за ориентир кои парфюми използвам ,да прецените дали ще ви допадне .

Последна редакция: вт, 13 дек 2022, 23:33 от bubanka

# 590
  • Sofia
И аз в групата на отказаната наличност от Мейкъп на Montale Ristretto Intense Cafe.

# 591
  • Пловдив
Не ги защитавам, но Мона едва ли са виновни. Естествено, че за тях стои един или екип от ИТ, които им съпортват страницата. Ако те са оплескали нещата с цените, е ясно, че няма как самата фирма Мона да понесат загубите.
Е, да, излагацията си е за тях, но какво да кажат, програмистът обърка цените...
Винаги това съм се чудела как смогват ИТ с толкова артикули, цени, обяснения и т.н. и то понякога всекидневно се актуализират. Така, че и вие да сте фирма и да сте ангажирали ИТ екип (едва ли сами ще си го правите), ще ви е кофти, когато някой ви излага и вината остава за вас.

Само ще вмъкна, че работата на ИТ екипа не включва редакция на цени или наличности. Това се прави от хора, които да далеч от тази сфера. И повечето сайтове са на платформа, която е доста елементарна за управление.

# 592
# 593
Ама кажете какво ще е голямото шоу! Плииииййййс 🙂

# 594
Абсурд.
Ако става въпрос за Santal Royal, аз открих едва няколко поста с търсачката, всички останали са за търсене / размяна + прочела съм почти всички ревюта, но са доста полюсни.
При тест помня само, че много ми беше харесал, но колебанието ми дойде от това, че преди повече от месец се наложи инфарктно с големия син да търсим парфюмен подарък за момиче. Забихме се в Дъглас, купихме подарък и тогава пак го пробвах. Този път се понамръщих и нямаше общо с това, което помня. Предполагам, че е възможно в бързината да съм грабнала друга тъмна бутилка, вместо черната Confused Надявам се да е така.
При мен Нотино тотално бъгна, докато не хващаше кода -дублирах поръчката.
Милен, подскажи поне мъничко -смили се, жени сме Joy

# 595
Скрит текст:
Абсурд.
Ако става въпрос за Santal Royal, аз открих едва няколко поста с търсачката, всички останали са за търсене / размяна + прочела съм почти всички ревюта, но са доста полюсни.
При тест помня само, че много ми беше харесал, но колебанието ми дойде от това, че преди повече от месец се наложи инфарктно с големия син да търсим парфюмен подарък за момиче. Забихме се в Дъглас, купихме подарък и тогава пак го пробвах. Този път се понамръщих и нямаше общо с това, което помня. Предполагам, че е възможно в бързината да съм грабнала друга тъмна бутилка, вместо черната Confused Надявам се да е така.
При мен Нотино тотално бъгна, докато не хващаше кода -дублирах поръчката.

[/spoiler]
mimoza,

Скрит текст:
Мненията за Santal Royal са полюсни, защото няма как да се хареса на всички. За някои това е парфюм, от който могат да припаднат и да им стане лошо, а други като мен го обожават. Беше сляпа покупка при мен и точно в 10-ката. Дори го взех на смешна цена от приятелка, която го отворила, но после реши да се раздели с него.

Човек съм който мрази зима и есен, но едно единствено нещо обожавам: да си нося парфюмите тогава. Сантал е точно такъв, за студено време, при мен е доста женствен, поне на моята кожа. Ако не харесваш силни парфюми, които седят цял ден и после всичко мирише на теб, не е твоят. Спирам, за да не изяждаме хляба на другата тема.

Милен, гледам да си лягам преди 12, днеска ще ме караш да си развалям режима! Grinning Heart

Получих известие от делириум, изпратили са ми Velvet Orchid. Grinning Нямам търпение. Още ми е тъпо, че изпуснах куриера на мейкъп, щях да си имам днес едно бебе Монтал.

# 596
Милен, гледам да си лягам преди 12, днеска ще ме караш да си развалям режима! Simple Smile
Получих известие от делириум, изпратили са ми Velvet Orchid. Grinning Нямам търпение. Още ми е тъпо, че изпуснах куриера на мейкъп, щях да си имам днес едно бебе Монтал.
Шери, ти изтърва орхидеята от делириума на 94.80 лв. Сега и на ММ си го подарила, има за какво да се ядосваш! Simple Smile

Ал, гледай си туберозите, поне ти не се занимвай с глупости. Simple Smile Flowers Hibiscus

Имам някво усещане че утре ще ви представя нещо на Pantheon Roma, и Fragrance Du Bois. Първо трябва да сънувам, но висчко ще зависи от това, какво ще се случи в 00ч. Simple SmileSimple SmileSimple Smile

# 597
  • София
Ами лягай вече, де, заспивай и сънувай. И дано сънят да е пророчески като предния. Grinning
И аз имам отказана поръчка от Мейкъп. Frowning1

# 598
Какво ще се случи след 4 часа? Пием по една студена вода и лягаме да спим.

# 599
Е как какво?! Аз, доколкото разбрах, чакаме уникалните промоции на мона, в случай че сайтът им заработи в уречения час 😁
Сега едва ли ще има като днешното 97% намаление, ама знае ли се....🤣

Общи условия

Активация на акаунт