Лидл 170 - в очакване на коледни чудеса

• 106 613
  • 1 464
  •   1
Отговори
# 1 050
Някой има ли ултразвуковата четка за зъби да сравним дали е тази. Бяхте споменали, че има стар и нов модел, тази от линка коя е. Ще пускам поръчка от немският лидл и искам да добавя и тази четка. Зареждането също ме интересува как става.
https://www.lidl.de/p/nevadent-akku-zahnbuerste/p100336502
https://www.lidl.de/p/nevadent-akku-schallzahnbuerste-nszb-3-7-c … seetui/p100355402
Виждам два модел уж идентични, а с различна цена.

Последна редакция: нд, 25 дек 2022, 17:23 от dani-ela-80

# 1 051
  • Sofia
Не се отварят линковете

# 1 052
Няма грешка в линковете, нямам си на идея защо не се отварят. В търсачката на немския онлайн пишете nevadent. Излизат два модела от ултразвуковите (с продълговатите глави)едната е 19,99 евро, а другата 24.99 евро. Не виждам абсолютно никаква разлика между двете.

# 1 053
Аз доколкото съм чела за звукови, ултразвукови, свръх и дупер звукови, разлика кой знае каква няма. Маркетингови термини и трикове.
Може по модела да видиш за клипчета в тубата...

# 1 054
Интересно ми е, че са едни и същи, а разлика от 5 евро има. Сравних характеристики, аксесоари и всичко. В коментарите някъде мернах, че уж бил по-новият модел, но на практика и в описание не виждам разлика. И се чудя 10лв отгоре да дам ли или не.

# 1 055
По празници не влизам в супермаркет, зареждам фризера и гаража седмица преди това и гледам сеира на паркинга отдалече 😁 В нашия Л няма такива рокади със празничната стока, всичко си седи от коледа до нова година, може би са особености на местния мениджмънт.

Иначе нима не е ясно, че промоцията е главно начин да се накара клиента да влезе в магазина и да грабне нещо от щанда, след като си влязъл си се смирил с политиката на заведението, това че си взел не каквото си искал си е част от играта ¯\_(ツ)_/¯ Пък и вероятно са не повече от 1-2 продукта от цялото пазаруване при които би било необходимо 30сек повече вглеждане, в най-лошия случай изисква да погледнеш точно две неща, марката на продукта и евентуално грамажа. За по-взискателни клиенти вероятно има по-коректни магазини, но ако някой очаква в търговия съвсем без трикове, просто няма такова животно.
Добре, де, защо нямат нощна смяна и тя да извършва всички тези дейности когато е затворено?
Защото имат политика на минимални разходи за да държат минимални цени. Няма магазин където всичко да е перфектно и същевременно да е евтино, хубавите неща струват пари, включително уредеността и обслужването Wink
Сравних характеристики, аксесоари и всичко. В коментарите някъде мернах, че уж бил по-новият модел, но на практика и в описание не виждам разлика. И се чудя 10лв отгоре да дам ли или не.
Понякога разликата е само в дизайна, вземи което ти харесва на вид, другото са подробности.

Весела коледа на всички! Не се ядосвайте за празниците Wine Glass Lollipop Notes

# 1 056
Интересно ми е, че са едни и същи, а разлика от 5 евро има. Сравних характеристики, аксесоари и всичко. В коментарите някъде мернах, че уж бил по-новият модел, но на практика и в описание не виждам разлика. И се чудя 10лв отгоре да дам ли или не.

В икея са така цените...на елхите конкретно, нов и стар модел, едни и същи абсолютно, едните 2020 модел, другите 2021г..с десет лв разлика. Странно ми е, но явно може...знам ли...

# 1 057
Той Лидл отдавна не е място на ниски цени вече... Иначе наистина мисля че техен служител обясняваше веднъж че имат някакви лимити за човекочасовете спрямо оборота на съответния филиал и няма как да наемат повече хора или на по-дълги смени заради това.  Те половината им обяви са за непълно работно време - къде на 4, къде на 6 часа, според тях това е оптимизиране. Според мен влошаване на организацията влошава и обслужването и отблъсква клиенти, съответно и оборот, но те явно различно го виждат. И на мен отдавна ми стана от любим магазин, място дето се ходи от немай къде, ако няма как да не ида точно там.

За стария и новия модел - стария сигурно ли е че го има още в наличност и продажба? Да не би да са просто едно и също, заведено под различен код на продукт за да е с нова цена и да са забравили да свалят старото като е изчерпано? Глупаво звучи, ама вече нищо не би ме учудило.

# 1 058
Налични са и двата варианта, освен в цената не виждам разлика нито в дизайна, нито в друго. Затова се зачудих, ако някой с немски му се занимава може е да ги види.

# 1 059
  • Буркина Фасо

В икея са така цените...на елхите конкретно, нов и стар модел, едни и същи абсолютно, едните 2020 модел, другите 2021г..с десет лв разлика. Странно ми е, но явно може...знам ли...
то с всичко е така.
дори едно просто яйце тази година не остана с постоянна цена за месец. Smiley

# 1 060
Не ме разбра..едновременно ги продават с две цени. Стар и нов модел, един до друг стоят, но с две цени....

# 1 061
  • На изток от Ада
Е старият модел да се махне по -бързо , по -евтин

Последна редакция: нд, 25 дек 2022, 22:23 от nasito8988

# 1 062
Възможно е. Кой е луд да купи същото на по-високата цена?....

# 1 063
здравейте, преди около 2 седмици купихме от прословутите дървени детски кухни на лидл, снощи я подарихме на малката и като я сглобихме установихме, че лампата на фурната и не свети, как се процедира в такъв случай?

# 1 064
  • На изток от Ада
Без да знам много,  но тя не е ли с лампичка с крушка ? Сменете я  крушката ! Иначе какво друго може,  да я разглобите и върнете или да няма светеща фурна.

Общи условия

Активация на акаунт