Лидл 170 - в очакване на коледни чудеса

• 106 621
  • 1 464
  •   1
Отговори
# 960
А какво им има на фигурите Дядо Коледа от Лидл ? От прочетеното тук останах с впечатление, че е имало репортаж по новините, а такива не съм гледала поне от 2 седмици.
Купила съм за дечица и сега леко се притесних да им ги давам ли, че нещо не разбрах какво се обсъжда около тях.
Аз гледах репортаж, но не помня да са говорили конкретно за Лидл - казаха, че някъде в Бургас се продавали шоколади на по 5 години, с преправен срок на годност.

# 961
alllllimei, жената (която питаше) купи и писа вече - 24 броя са във въпросния малък пакет.
Не съм довидяла, помислих, че друг й отговаря, та реших да поразсъждавам и аз Laughing

А иначе продължавам да искам да ги "преброя" лично, въпреки излишните калории... Stuck Out Tongue Winking Eye

# 962
Мерси !
Тези дето съм ги взела аз не са с изтекъл срок ще си подарявам значи.
Пакетчето - фигура и бонбони е до 03.23г, а фигурките до 06.24г.

# 963
Току-що пазарувах. Взех си горелка. Видях намалените детски кухни по 99,99 лв., но се въздържах, дъщеря ми е на 1г. и 2 м. Касиера се извини и ми каза, че има проблем с Лидл +, в случай че имам нещо с купон. Казах, че ми съжалявам само за електронната касова бележка и той ми пусна допълнителна. Беше много мил.

# 964
  • Пловдив
Взех 2 пак.сухи чушки. Реших да пробвам Simple Smile не съм готвила таквоз чудо.
И от охладените дробчета. В нови, дълги тарелки...бяха гадни, непочистени от жлъчката. Предишните си бяха ок.

# 965
  • Sofia
Видях цяло парче телешки дроб във фризера. 19,90лв. Кг

# 966
Подкрепям за дробчета. Взех две тарелки  гнус

# 967
За кашкавала 2 кг - на Йотов е, за първи път взимам и не знам как е на вкус и консистенция.
Бадемовата торта - става, но повече ми хареса карамеления чийзкейк от преди няколко седмици.
От Фаворина имаше разни неща, дядовци, панетоне в метални кутии, муз. кутии и още 3-4 неща, в Павлово.

# 968
  • Sofia
Аз кашкавала изобщо не го видях на Алабин, даже и табелка нямаше. Дано утре докарат, че нямам време да обикалям за един кашкавал.

# 969
Парфюмите от ПА преди време ги предлагаха на -50%, взех тогава един за дребен подарък да имам подръка. Но колкото пъти съм пробвала тестерите, все не ми допадаха, а и бързо им се губеше аромата. Като алтернатива и допълнение на дезодорант стават, но като за парфюм- има по-добри варианти пак за не толкова скъпи, но все пак малко по-трайни аромати.
За Фаворина- и на мен в понеделник още ми направи впечатление, че много малко коледни неща имаше в нашия филиал. Не че смятах специално нещо да търся- каквото имах да купувам, е взето вече, но погледнах, защото забелязах вече намаления на етикетите им.

Женските не ги харесвам, нетрайни са.
Мъжките са по-ок. ММ ги харесва.

# 970
Аз на обяд бях до Лидл Ст.град и имаше кашкавал - взех 2 пити. Яйца нямаше от промото , но май всичко останало си беше налично ( до парфюмите не стигнах,че имаше някакви младежи там и не ми се буташе ).
На Фаворина взех едни близалки ( да не съм капо) - имаше неща - не беше съвсем обрано.
Аз се уредих с есин бархетен чаршав 140-160 за 11,99 ( честно не бях видяла никъде да е обявено ,че има и този размер,че отдавна искам още 1 , а и цената ми хареса Wink ).

# 971
Допълвам се за кашкавала - не е моето, на вкус ок, но при запичане бухва, а като изстине става гума. Сега ще се чудя къде да ги влагам тия 2 кила.
От известно време реших, че на тези цени минавам на моцарела, чедър и гауда, твърдо! Това ми беше последен опит с бг кашкавал.

# 972
  • Sofia
Допълвам се за кашкавала - не е моето, на вкус ок, но при запичане бухва, а като изстине става гума. Сега ще се чудя къде да ги влагам тия 2 кила.
От известно време реших, че на тези цени минавам на моцарела, чедър и гауда, твърдо! Това ми беше последен опит с бг кашкавал.
На РС от Алфатар, 800г май беше, пробвала ли си.  Препоръчвам го, топи се нормално и не е гумен и е много вкусен (при все, че е въпрос на вкус).

# 973
Morena, благодаря за препоръката, ще пробвам. Предполагам имаш скорошен опит с него. Има ли го в редовния асортимент?
Някой ден ще се пробвам със страхотните ти рецепти! Blush

# 974
  • Sofia
Morena, благодаря за препоръката, ще пробвам. Предполагам имаш скорошен опит с него. Има ли го в редовния асортимент?
Някой ден ще се пробвам със страхотните ти рецепти! Blush
Не, от година поне го купуваме, в ПА е да, кръгла пита.
Благодаря за хубавите думи! Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт