Лидл 170 - в очакване на коледни чудеса

• 106 611
  • 1 464
  •   1
Отговори
# 975
И кашкавалът 400 гр. кръгла пита Родна Стряха е на Алфатар, може първо с него да опиташ. От него купувам, каквито и други кашкавали (и от други вериги) съм купувала, резултатите при запичане на филия не са били достатъчно добри (не мога да попадна на свестен за запичане кашкавал и това е - масово стават отгоре при запичане - не само разтопяване, а и да направят коричка, сухи отгоре, спечени като дървесна кора и странни на цвят и допир.)

# 976
  • Велико Търново
Тортата от купона е всъщност суха кръгла паста, да знаете! И 4лв са й много!

# 977
Аз взех торта Делукс с праскови - някой пробвал ли я е? Надявам се да е като чийзкейк.

# 978
Снощи ходих , имах поръчка за сланина-естествено нямаше. Водата , която купувам 11л тяхната марка от 1,99 на 2,50. Яйца купих 10бр Л размер от свободни кокошки за 4 и нещо. Олио имаше достатъчно от българското. Шоколади взех на Фин кеър - харесвам ги много.

# 979
  • София
Снощи специално отидох за Фаворина, имах изтичащ купон. Нищо, абсолютно нищо нямаше. Днес ще отида специално и ако са изкарали, ще пусна жалба в КЗП за подвеждаща клиента политика на веригата. В нашиа филиал така се укриват всички промоции. Уж свършили и хоп, на другия ден пак се появяват, но с редовната цена.

# 980
В нашия филиал имаше някакви Фаворина неща, но не нацелих това, което взех да е сред множеството изброени кодове и реално купона ми не беше употребен за нищо.
Взех вчера пуешки шницели- предпочитам ги отколкото цялата пуйка, не съм любител на цяла такава птица.

# 981
Водата , която купувам 11л тяхната марка от 1,99 на 2,50.  
Тази вода от 1.79 я направиха директно 2.49, а после по едно време видях, че са я свалили на 1,99 и използвах да купя. Сега разбирам, че пак е 2.49!!! Аман от спекулативни игрички!:angry:

От коледния им календар също нито един интересен или изгоден купон нямаше, поне според моите критерии. Но все пак ми харесва идеята, забавно е и красиво са го направили. А номерът с продуктите Favorina е доста долен, пък и този безкраен списък с кодове... сакън да не важи отстъпката за всички артикули.
Но можеше поне и скречовете да са като календара, да няма празни, пък каквито ще да са.
Защото това "печелиш усмивка, усмихни се"... знам ли... хем я печелиш, пък сам да си я подаряваш.SatisfiedSatisfiedSatisfied

Иначе с тези скучни брошури "ми пречат" да ги посетя, отдавна не съм ходила. Добре, че сте вие тук, та да съм в течение с новостите. Blush

# 982
  • Варна
Момичета, някой виждал ли е от коледните спални комплекти из варненските Лидъли,моля да свиркате. Късно разбрах,че са ги пуснали и вчера взех последния от този до зеленчуковата борса, а ми трябват още два за подаръци. Мислех,че тази година изобщо няма да ги пуснат, а те явно разчистват изостанали количества от миналата година.
Похвалвам шоколада със солен карамел на Фин Кеър, който е сега на оферта, изчезна за нула бройки вкъщи.

Последна редакция: пт, 23 дек 2022, 11:54 от ra4oni_bonboni

# 983
Видях тук да пишат за спални коледни комплекти- в брошура и приложение не съм видяла, нито в магазин. В приложението имаше само долния чаршаф, но дори не беше упоменато, че е бархетен, видях това в магазина и после писах в темата.

# 984
  • София
Моля да споделите протекторите за матрак свиват ли се при пране? А хлъзгат ли се памучни чаршафи? Дали са търсен артикул, днес ще намеря ли?

# 985
Момичета, някой виждал ли е от коледните спални комплекти из варненските Лидъли,моля да свиркате. Късно разбрах,че са ги пуснали и вчера взех последния от този до зеленчуковата борса, а ми трябват още два за подаръци. Мислех,че тази година изобщо няма да ги пуснат, а те явно разчистват изостанали количества от миналата година.
Похвалвам шоколада със солен карамел на Фин Кеър, който е сега на оферта, изчезна за нула бройки вкъщи.
Аз онзи ден купих от Лидъл на ул.Битоля коледен спален комплект в червено, имаше още бройки, както и в сиво.

# 986
  • София
Здравейте, случайно някой да е забелязал в някой Лидл в София да има останали някакви бройки от кухненските електрически рендета?

# 987
  • Пловдив
След като изчетох 7 страници описания на липсващи коледни продукти на Фаворина реших, че мога да задам един страничен въпрос - пускан ли е преди и някой от тук, аджеба, ползвал ли е този комби раклет с фондю от новата брошура? 1400W ок ли е?

# 988
Слабичък е. Трябва за плочата по-голяма мощ - ако искате да печете и скара, за запичане на бекон и зеленчуци е ок.
Но това е и идеята на тези уреди- докато се разтопява сиренето в мини-тиганчетата, отгоре за гарниране да се запичат леко зеленчуците.
Имам такъв, същата мощност, като моят има и метална и каменна плоча, комбиниран е, за камъка пък трябва поне 30 мин. нагряване.
Главен минус на раклета - не се намира сирене раклет в Лидл повече от веднъж годишно, а с други сирена като съм пробвала не съм доволна от резултата. По други вериги или много рядко ще се намери, или ако се намери е с безобразна цена, че да има човек желание да купи.
Това, което сега пускат и с отделно фондю обаче, не си спомням да са предлагали, но като мощност е пак толкова, колкото писах за моя уред.

# 989
  • София
Здравейте, случайно някой да е забелязал в някой Лидл в София да има останали някакви бройки от кухненските електрически рендета?
В магазина на бул. „Черни връх“ 173 (веднага след околовръстното) имаше доста бройки, в приличен вид, а в другите филиали се намира по  някоя разпарчатосана бройка.
В магазина на  бул. „Черни връх“ 47 имаше доста от машините за вакуумиране.

Общи условия

Активация на акаунт