Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

  • 15 дек. 2006, 15:16 ч.

Хайде да помогнем на още едно детенце.....

  • 36 680
  • 80
  •   1
Отговори
# 75
прочетох вашите изказвания по адрес на фондация "Живот за всеки" и останах крайно възмутена от тях.Не мога да повярвам че в държавата ни има толкова безмозъчни същества като авторите на тези статии.Цитирам:"Сходно е положението и с новосъздадената /11.05.2007 г./ фондация "Живот за всеки". Регистрирана от  четирима студенти на по 19 години в Мусагеница, София.

Която е взаимствала името от фондация със същото име, в която участва Огнян Сапарев, регистрирана през 2001 г. в Асеновград и злоупотребявайки с известността на Сапарев и с незнанието на хората, нагло атакува семейството на Данко - http://www.save-darina.org/content/view/14/1/
..........за да получи разрешение да продава картички по улиците с неговата снимка.

Въпреки възмутения отказ, обажданията не секват. Родителите му даже се опасяват, че т.нар. фондация може да свали от сайта му епикризите и снимките и да започне разпространението на картичките.

Затова ще се наложи да поставим същия текст, както и в първия сайт на Дари - http://www.save-darina.org/oldsite/content/view/30/48/lang,bg/

Иначе казано - ако дарявате, правете го само и единствено по сметките на децата.  Без никакви посредници."


 

Вчера ми каза Милен (бащата на Данко) за това и ме помоли да пиша тук, за да предупредим хората-
Не купувайте картички, продавани по улиците с образа на Данко!
Ака искате да помогнете има сметки, публикувани на сайта на Дани- http://www.help-dani.info/index.html , както и на сайта на Дари- http://www.save-darina.org/
 
 не може при липсата на каквито и да е доказателства да се обвиняват хора,които са решили да помагат на децата на България,също така ми е интересна връзката която авторката намира между фондация "Живот за всеки"и фондация "Аполония" на доц.Огнян Сапарев.Аз работя във фондация "Живот за всеки"и гарантирам,че събраните пари отиват при спонсорираното дете Пламен Войков.За всеки които не  вярва да заповяда в офиса ни на ул."Братя Миладинови"1,ет.1,ап.2,където може да види отчетите ни или да се свърже с нас на тел.029862946.Благодаря за вниманието.

# 76
Ще те помоля да не се изказваш толкова неподготвена, защото безмозъчното същество, написало тази статия, съм аз.  И сега ще ти приведа доказателствата за думите си. 
А ти, на първо време се засрами, заради  липсата на елементарно възпитание, личащо от епитетите и квалификациите, които употребяваш.

На второ място е добре да си малко по-компетентна в изказванията си, защото и децата знаят, че фондация "Аполония" е на проф. Димо Димов, а не на Огнян Сапарев.

На трето място се замисли, дали е редно, от морална и законова гледна точка да се притесняват и изнудват родителите на болните деца, както това направи лицето Владимир Цецов Иванов, председател на софийската фондация "Живот за всеки".
Който звънеше днеска и нощеска на родителите на Данко, караше ги да му подпишат договор, за да продава картички и да набира средства за лечението на детето. Накрая, когато те му отказаха за десети път, започна да ги заплашва, че картичките били вече отпечатани и ако не подпишели договора, щял да ги кара да покрият направените разходи. Та трябваше да сигнализираме в 7-мо РПУ, за да си седне на д-то.

А връзката между фондацията, в която работиш и фондацията на Огнян Сапарев е съвсем пряка. Копирали сте името й. Лично сме говорили с проф. Сапарев, убедени, че негов служител си позволява такива престъпни действия. Човекът беше възмутен до дъното на душата си, покани ни на лична среща и ни показа всичките си фирмени документи, само и само да ни докаже, че няма нищо общо с това. Когато му показахме проекто-договора от Владимир Иванов, той рече, че това не е първият сигнал, че има и друга фондация със същото име, която злоупотребява с авторитета на неговата.

Отдолу ще публикувам справка от съдебната регистрация на двете фондации. Сами си направи извода коя кога е регистрирана. Краят на ЕГН-тата ще изтрия, за да не се води публикуване на лични данни. Всичко останало може да бъде намерено в нета, Апис, Дакси, а от миналата година и  при дознателите на 7-мо РПУ. Както и във вашия офис, където любезно ни каните. Все пак, ако тръгна да дарявам, трябва да ми покажете кои сте и какви сте. Нали?

Цитат
ФОНДАЦИЯ "ЖИВОТ ЗА ВСЕКИ"

БУЛСТАТ:  115653645

Юридически статут: Юридическо лице
Фондация

Документ за създаване: Решение 6642 от 15.11.2001 г. по ф.д. 3781/2001 г. на Пловдивски окръжен съд, партиден № 34 рег. 5, том 3, стр. 186
АДРЕСИ:
Седалище: България, област Пловдив, общ. Асеновград, гр.Асеновград
тел. код. 0331, п. код 4230
ул. СТОЯН ДЖАНСЪЗОВ № 6

ЗА КОНТАКТИ:
    Телефон: сл. 032/966103

УПРАВЛЯВАЩИ:
ГЕОРГИ АЛЕКСИЕВ ИВАНОВ, ЕГН  270910хххх , Държава: България
Длъжност: Член, Роля: Член на колективен орган на управление
ИВАН ВАСИЛЕВ РУСЕНОВ, ЕГН  560706хххх , Държава: България
Длъжност: Председател, Роля: Управляващ
ИВАН НИКОЛОВ ЗДРАВЧЕВ, ЕГН  480407хххх , Държава: България
Длъжност: Председател, Роля: Управляващ
КОСТАДИН ДИМИТРОВ ВЕЛИКОВ, ЕГН  670829хххх , Държава: България
Длъжност: Член, Роля: Член на колективен орган на управление
ОГНЯН СТЕФАНОВ САПАРЕВ, ЕГН  420804хххх , Държава: България
Длъжност: Член, Роля: Член на колективен орган на управление

Цитат
ФОНДАЦИЯ "ЖИВОТ ЗА ВСЕКИ"

БУЛСТАТ:  175286196

Юридически статут: Юридическо лице
Фондация

Документ за създаване: Решение 1 от 11.05.2007 г. по ф.д. 6953/2007 г. на Софийски градски съд, партиден № 13920 рег. 5, том 254, стр. 125
АДРЕСИ:
Седалище: България, област София, общ. Столична, гр.София
тел. код. 02, район Студентски, п. код 1797
ж.к. МУСАГЕНИЦА бл. 90 вх.Б ет.1 ап.18

ЗА КОНТАКТИ:
    Телефон: сл. 02/9390843

УПРАВЛЯВАЩИ:
ВЛАДИМИР ЦЕЦОВ ИВАНОВ, ЕГН  881019хххх , Държава: България
Длъжност: Председател, Роля: Управляващ
ВЛАДИСЛАВА РУМЕНОВА ЖЕЛЕЗАРОВА, ЕГН  870922хххх , Държава: България
Длъжност: Член, Роля: Член на колективен орган на управление
ИВОМИР КРАСИМИРОВ МАНОЛОВ, ЕГН  880610хххх , Държава: България
Длъжност: Член, Роля: Член на колективен орган на управление
ЦОНКА ТОДОРОВА КОЛЕВА, ЕГН  890127хххх , Държава: България
Длъжност: Член, Роля: Член на колективен орган на управление

Дори телефонът, който е даден в съдебното ви решение, не е ваш.  А на юридическата кантора, която ви е регистрирала.

Хубаво ще е, ако наистина твоите началници са спрели с тази порочна практика и са започнали да помагат на децата. Но не са ли, въпрос на много кратко време е да стъпят пак накриво и както сама виждаш, няма скрито покрито... Нямаш си на идея на какво е способен родител, от чието болно дете крадат...

И ли пък дарител, чието доверие е било измамено.

Хайде, със здраве...  bouquet

# 77
Само искам да кажа че ти наистина си едно безмозъчно същество,което сигурно по цял ден никой не му обръща внимание и както другите чатъри по цял ден няма какво да прави и гледа или да се заяжда с някой, или да гледа филми с еротично съдържание.Първо когато направих и измислих фондация "Живот за всеки" си нямах и идея кой е Огнян Сапарев и ,че някога той е бил член на фондация със същото име в Асеновград,абсурдно е и да съм бил негов служител, защото през 2001г.съм бил на 13 години и едва ли съм мислел изобщо за фондациите в България.А колкото до Данко и родителите му, да звънях им, но не 100 пъти, а 3 или 4 и въобще не съм ги изнудвал.Също  ми е много интересно като са се оплакали в 7 РПУ защо органите на реда не дойдоха да ми искат обяснение,може би защото е смешно да отидеш и  да се оплачеш в полицията за това, че някой иска да даде пари на уж толкова болното ти дете.Сигурно това е бил поредния смешен случай на полицията.А до това че моята фондация е със същото име има поне 10 000 фирми и фондации които са с еднакво име в България.На теб и на колегитети чатъри мога само да кажа, да си затваряте устата и вие да си седнете на д-то защото за такива клевети относно фондациите можете да получите жалба в скоро време за клевета и тези сайтове да бъдат затворени.Владимир Иванов.

# 78
  • Мнения: 1 356
Само искам да кажа че ти наистина си едно безмозъчно същество,
Интелигентен човек с претенции, че е прав не би се изказал така! Rolling Eyes
И навярно имаш проблем с пола-мъж ли си, или жена? Или няколко души пишат от този ник?
А колкото до Данко и родителите му, да звънях им, но не 100 пъти, а 3 или 4 и въобще не съм ги изнудвал.Също  ми е много интересно като са се оплакали в 7 РПУ защо органите на реда не дойдоха да ми искат обяснение,може би защото е смешно да отидеш и  да се оплачеш в полицията за това, че някой иска да даде пари на уж толкова болното ти дете.
А това изречение ме оставя безмълвна.... Close

# 79
 Искам само да ти задам един съвсем конкретен и ясен въпрос:когато отидохте в 7РПУ,от какво точно се оплакахте пред органите на реда?
 В странна държава живеем-когато човек се опита да помогне,получава единствено обвинения....

# 80
  • Мнения: 377
Само искам да кажа че ти наистина си едно безмозъчно същество,което сигурно по цял ден никой не му обръща внимание и както другите чатъри по цял ден няма какво да прави и гледа или да се заяжда с някой, или да гледа филми с еротично съдържание. поне 10 000 фирми и фондации които са с еднакво име в България.
......
На теб и на колегитети чатъри мога само да кажа, да си затваряте устата и вие да си седнете на д-то защото за такива клевети относно фондациите можете да получите жалба в скоро време за клевета и тези сайтове да бъдат затворени.Владимир Иванов.

 #Crazy

Кои точно сайтове планирате да затворите, че ми стана чудно.   ooooh!

Общи условия

Активация на акаунт