Забременели след инвитро 52

• 54 311
  • 766
  •   1
Отговори
# 540
Здравейте момичета. Бременна съм 21 гс ин витро. След 20гс започна втвурдяване на корема и ме приеха в болница за 4 дни на системи  магнезий и инжекции папаверин и т.н. Изписаха ме и контракциите значително намаляха. Препоръките са пълен покой. Спазвам изцяло. Живея все едно съм в болница. Лежа само настрани. Имам едно на ден втвърдяване. На преглед съм началото на др седмица. Моля ви, която има опит, моля ви пишете ми тук или на лично, как са се развили нещата при вас, защото се уплаших и някакси сега не знам какво да очаквам. И разбира се ако имате съвети, ще съм благодарна.

# 541
Аз вече съм в 40г.с. пред раждане и от 20г.с. си имам постоянни втвърдявания. Нищо не ми е изписвано и не съм лежала в болница. Важно е да няма болка и скъсяване на шийката.

# 542
Момичета, здравейте
Някой от вас знае ли какви стойности се целят на хормона TSH и FT4 след забременяване.
В 18 г.с съм. Пия л - тироксин
Ще се консултирам с доктор Начев, но е в отпуск , а резултатите ми се виждат доста ниски, обикновено TSH е висок при момичетата.

Благодаря ви за мненията.

# 543
  • Sofia
Момичета, здравейте
Някой от вас знае ли какви стойности се целят на хормона TSH и FT4 след забременяване.

ТСХ - под 2/2,5 (долна граница 0,2). Най-добре около 1.
ФТ4 в горната половина на реф. граници (препоръчително).

Към 18 гс ЩЖ на бебето вече започва да функционира и не зависи толкова от вашите хормони.

# 544
Здравейте,щастливи момичета
има ли такива от вас ,които след имунологична биопсия са поставяли лекарство?
знам,че е много индивидуално,но бих искала да знам след колко време се подобриха показателите ви и това дояеде ли до успешна бременост:)
Много благодаря:)🪷

# 545
Дами,някоя да и правила Ембрионална морфология като цяло и в частност при Чучумишев?

# 546
Здравейте,щастливи момичета
има ли такива от вас ,които след имунологична биопсия са поставяли
лекарство?
знам,че е много индивидуално,но бих искала да знам след колко време се подобриха показателите ви и това дояеде ли до успешна бременост:)
Много благодаря:)🪷
Здравейте, януари месец правих имунологична биопсия, единият показател НК клетки имаше леко завишени стойности. Препоръките под биопсията бяха поставяне на вариант 6 преди ембриотрансфер.
Април правихме трансфер с вариант 6, в момента съм 14 г.с. Успех ви пожелавам от сърце ❤️

# 547
Благодаря много и поздравления:)Тк и аз чета,че се поставя преди трансфер,но има и контролна биопсия и се чудех как се случва това,явно трансфера ни бил на следващия месец

# 548
Аз се следих при него и съм страшно доволна. Общо взето всеки преглед беше обстоен като на фетална/ембрионална морфология. Обяснява подробно, отговаря на всякакви въпроси и прави страхотни снимки на бебчо дори и в по-ранните седмици. Техниката е топ ниво! Препоръчвам!  Simple Smile
Дами,някоя да и правила Ембрионална морфология като цяло и в частност при Чучумишев?

# 549
Аз се следих при него и съм страшно доволна. Общо взето всеки преглед беше обстоен като на фетална/ембрионална морфология. Обяснява подробно, отговаря на всякакви въпроси и прави страхотни снимки на бебчо дори и в по-ранните седмици. Техниката е топ ниво! Препоръчвам!  Simple Smile
А чака ли се много за час и в коя седмица ви беше първото посещение

# 550
По препоръка на доктора ми в Турция се насочих към МЦ Калчев и първите ми три прегледа в началото на бременността ги извърши именно др Калчев. После ме прехвърли на др. Чучумишев, мисля че тогава бях в 12 г.с и ежемесечно правих прегледи при него. Не се чака дълго и може да си запишете час за след 2-3 седмици, сега предвид летния сезон не знам дали има промяна. Обадете се и попитайте. Успех Simple Smile

# 551
По препоръка на доктора ми в Турция се насочих към МЦ Калчев и първите ми три прегледа в началото на бременността ги извърши именно др Калчев. После ме прехвърли на др. Чучумишев, мисля че тогава бях в 12 г.с и ежемесечно правих прегледи при него. Не се чака дълго и може да си запишете час за след 2-3 седмици, сега предвид летния сезон не знам дали има промяна. Обадете се и попитайте. Успех Simple Smile
Много благодаря!
Още в Понеделник ще звънна

# 552
Аз много харесвам Чучумишев, до последно ходех и при него, но е факт, че той щеше да ни изпусне, ако не бях ходила на ЖК при Вецев. Та, аз като Тома Неверни препоръчвам да се ходи на две места, два чифта очи виждат по-добре от един.

Боби, как си? 😘

Мятам наакани памперси за успешни бременности до термин на всички!

# 553
Да, пропуснах да спомена,че и аз се следях на  две места на всеки 2 седмици, не само, защото др Чучумишев не изражда, ами и за собствено спокойствие. Правих и две ФМ при Чавеева, пак да ми е спокойно на душата.  Simple Smile
Аз много харесвам Чучумишев, до последно ходех и при него, но е факт, че той щеше да ни изпусне, ако не бях ходила на ЖК при Вецев. Та, аз като Тома Неверни препоръчвам да се ходи на две места, два чифта очи виждат по-добре от един.

Боби, как си? 😘

Мятам наакани памперси за успешни бременности до термин на всички!

# 554
Сънче, да кажем че съм добре. Blush Благодаря, че питаш. Hug
От тази седмица съм в болничен, за да си почивам и да се наслаждавам на бременността. Само дето бял ден не съм видяла от понеделник. Сякаш някаква буца ми е застанала на гърлото и ме кара да се чувствам ужасно. А вечер става страшно. И киселини започват и вече 4 дни повръщам като луда вечер. Лошото е че не ми олеква и буцата продължава да си стои и да ме тормози. Не знам какво е това чудо. Дано е временно състояние и да изчезне, защото както бях качила някое кило от началото на бременността, тази седмица съм започнала да свалям.
Иначе в понеделник съм на фетална морфология и отсега ми е притеснено. Rolling Eyes
Как е твоят младеж? Каката радва ли му се? Сигурно помага в грижите. Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт