Отговори
# 165
Когато бебка не си изяде всичко- не настоявам. Иначе за това дали се е нахранила разбирам по нея. Отваря уста, нервна е. Полазва си, че иска да яде.

# 166
  • София
Вече родилите мами, как се справяте с безсънието? Успявате ли да поспите м/у бебешките хранения?

# 167
Михаела 🍀 Честита радост!!! Да е жива и здрава и много щастлива!!!

# 168
Честито на новите мами! Бъдете здрави и щастливи с малките човечета! 🥰

Итилия, много ми е трудно с безсънието, по цял ден съм като отнесена и забила. През деня докато малката спи гледам да свърша нещо у дома, а вечер между храненията поспивам, но може би ми се събират 4-5ч лек сън на денонощие. Тя се храни минимум 8 пъти, което с оригването ни отнема поне по 1 час, след това заспива, но аз през деня не успявам да спя дори и да имам помощници. Но стискам зъби и знам, че е временно.

# 169
Честито на новите момчета! Да са ви живи и здрави бебоците❤

Бли

Аз имам питане. Как разбирате, че бебето се е наяло за тези, които са на АМ? И ако не е изцяло количеството което трябва какво правите?

Близнаците са на АМ. Не  се водя по упътването на кутията колко трябва да ядат в определената седмица. Правя количеството, което пише, ако го изядат съм доволна, ако не го хвърлям. За мен важното е да наддават. Иначе, когато се е нахранило бебето свива устнички и не допуска с езичето биберона. Така разбирам, че се е нахранило и не го мъча повече, за да не повръща. Има случаи обаче, когато го изяждат и продължават да плачат, тогава им правя допълнително 30мл.

# 170
  • София
Честито за новите пухкави попълнения, Михаела 🍀, venity m, Tortelina, hrisp7298 и Zhennia30

Да са ви здрави малките сладури, вие бързо да нямате и помен от болка и много да се наслаждавате на новото приключение Relaxed

При мен положението е все още неангажирана в таза глава и нула признаци за родова дейност. Почвам тонове по-често и продължавам да се надявам да тръгне сам скоро младежът, че главата му вече е много голяма (повтарям се, ама тя си растееее) Laughing

Според доплерът си му е комфортно, поне на един от двама ни Joy

# 171
Благодаря, това го прави моя бебок,така че ще ми е лесно  Simple Smile

Честито на новите момчета! Да са ви живи и здрави бебоците❤

Бли

Аз имам питане. Как разбирате, че бебето се е наяло за тези, които са на АМ? И ако не е изцяло количеството което трябва какво правите?

Близнаците са на АМ. Не  се водя по упътването на кутията колко трябва да ядат в определената седмица. Правя количеството, което пише, ако го изядат съм доволна, ако не го хвърлям. За мен важното е да наддават. Иначе, когато се е нахранило бебето свива устнички и не допуска с езичето биберона. Така разбирам, че се е нахранило и не го мъча повече, за да не повръща. Има случаи обаче, когато го изяждат и продължават да плачат, тогава им правя допълнително 30мл.

# 172
Итилия, поспивам си. Сутрин изпращам каката на училище, малката е закусила, аз лягам и спя да следващото хранене.  Ако съм закъсняла със заспиването сутрин, към 17-18 предремвам отново за 15-ина мин. Откакто съм забременяла 1 вечер нямам спокоен сън.

Днес бяхме на първа консултация. Добре е наддала от изписването до сега. Пъпчето още не е паднало обаче. Общо взето е добре. Като навърши месец сме на консултация пак. А до тогава- пробиотик, евентуално нещо за колики и след 20-я ден -вит Д.

# 173
  • Вестерос
С малко закъснение се записваме и ние ❤️ Нашето щастие Божидара се появяви на 07.12.2022г. след нормално раждане. 🥰❣️🎀
Честита принцеса! Да е здрава и щастлива! Flowers Hibiscus
....

Steliqna89, моята беба, ако не иска да го изяде спира и стиска уста. Ако го извадя не мога после да ѝ го дам. Ако остане, хвърляме.

Илития, успявам да спа между храненията вечер по два часа и половина някъде и сутрин си поспивам час и нещо. Ралица яде на 4 часа обаче.

Altaya, обработвай при всяка смяна на памперса пъпа със спирт, така падат до дни. Поне в болницата така ми казаха и наистина на 8-мия ден падна.

Кога къпете бебетата? Аз я къпя в 19:30, в 20 яде и после я слагам да спи в спалнята вече, но заспива след 21 някъде.
Къде спят бебетата ви? Да ви кажа в кошарата спа само първата вечер, но не можех да я следя и ми беше притеснено и от тогава спи с мен на спалнята, а ММ спи в хола. Вече отчитам като грешка, че не купих некст ту ми креват, така ще сме си тримата в спалнята. Някой с некст ту ми, от което да е доволен?

# 174
Аз с баткото още преди 7 години купих некст ту ми и това бе най-разумно изхарчените парички. Сега с бебчо отново ще си го ползвам. Изключително удобно е

С малко закъснение се записваме и ние ❤ Нашето щастие Божидара се появяви на 07.12.2022г. след нормално раждане. 🥰❣🎀
....

Steliqna89, моята беба, ако не иска да го изяде спира и стиска уста. Ако го извадя не мога после да ѝ го дам. Ако остане, хвърляме.

Илития, успявам да спа между храненията вечер по два часа и половина някъде и сутрин си поспивам час и нещо. Ралица яде на 4 часа обаче.

Altaya, обработвай при всяка смяна на памперса пъпа със спирт, така падат до дни. Поне в болницата така ми казаха и наистина на 8-мия ден падна.

Кога къпете бебетата? Аз я къпя в 19:30, в 20 яде и после я слагам да спи в спалнята вече, но заспива след 21 някъде.
Къде спят бебетата ви? Да ви кажа в кошарата спа само първата вечер, но не можех да я следя и ми беше притеснено и от тогава спи с мен на спалнята, а ММ спи в хола. Вече отчитам като грешка, че не купих некст ту ми креват, така ще сме си тримата в спалнята. Някой с некст ту ми, от което да е доволен?

# 175
  • Вестерос
Коя марка е? Вече мисля да купувам.

# 176
Преди 7 години ги нямаше тези модерните, от плат, които им пада преградата и тогава бяха тази тип. Като в началото не съм слагала обиколниците.

https://igra4kite.com/product/lorelli-drvena-bebeshka-lyulka-eva-buk-bavariya

[/b][/i]
Аз с баткото още преди 7 години купих некст ту ми и това бе най-разумно изхарчените парички. Сега с бебчо отново ще си го ползвам. Изключително удобно е

С малко закъснение се записваме и ние ❤ Нашето щастие Божидара се появяви на 07.12.2022г. след нормално раждане. 🥰❣🎀
....

# 177
Тифани, и аз с първото ползвах некст-ту-ми. Подобно на това, което показа Кристина, дървено. И ние сме го купували преди 7 год. Тогава наистина такива от плат нямаше или ако е имало, са били скъпа екзотика. На мен платнените ми се струват по-удобни. Понеже смятам да прекарвам първите месеци на две различни места, в къщи ще ползвам дървеното, което имаме, а за при майка ми ще купя едно от платнените втора употреба. Тъкмо ще сравня. Но този тип креватчета е най-удобен. Само се пресягам, взимам бебето, поизправям се в леглото и кърмя. Или просто го наглеждам какво става с него.

# 178
Мен пък снощи ме приеха в Шейново с почти без води, без контракции даже и без разкритие, но понеже ми били много малко водите и искаха да остана. Днес сутринта вече имах малко разкритие и утре ще ми дават хапчета да предизвикат раждането, то утре си ми е и термин. Шашнато ми е малко, водите кога са изтекли идея си нямам. Никакви течове не съм имала, плацентата ми била остаряла вече, ама отдолу не съм била готова. Беше ми сефте преглед за разкритие, сигурно кошмари ще сънувам .. на някой да са му предизвиквали с хапчета да сподели опит?

# 179
С малко закъснение се записваме и ние ❤️ Нашето щастие Божидара се появяви на 07.12.2022г. след нормално раждане. 🥰❣️🎀
....

Ние сме с кошара Лорели , много удобна в хола имаме люлка тип Некст ту ми. Ние се къпем преди обедното хранене в 11 или в 14.

Общи условия

Активация на акаунт