Термин Юни 2023 - Тема 2

• 48 770
  • 735
  •   1
Отговори
# 585
В Надежда натоварването си е част от пакетите и се прави профилактично. Аз ще правя натоварване другата седмица не само заради това, а и защото бебето върви със седмица и половина по-голямо, а таткото е с ИР. Та една проверка няма да е излишна в моя случай.

# 586
Има ли някоя бъдеща мама , която ще ражда в София мед ?

# 587

Аз мисля там да раждам, дъщеря ми родих там преди 6 години, тъй като следящият ме АГ и тогава и сега работи там.

# 588
Включвам се в дилемата с болниците и бургаските мами.Момичета вие при кой се следите и интересно  ми е колко пари ви искат за да ви издадат болничен..

# 589

Аз мисля там да раждам, дъщеря ми родих там преди 6 години, тъй като следящият ме АГ и тогава и сега работи там.
супер , просто се чудех само аз ли съм 😀  предполагам сте била доволна Simple Smile

# 590
Simonay
Да бях доволна. Аз родих секцио и за мен беше важно моя лекар да е там. И сега като се наложи да лежа в болница в началото на бременността пак бях там. Отношението е добро. Ако нещо те интересува питай.

# 591
Включвам се в дилемата с болниците и бургаските мами.Момичета вие при кой се следите и интересно  ми е колко пари ви искат за да ви издадат болничен..
Аз съм при Георгиоски,не съм плащала до сега нито за ехограф ,нито за болничен,другия месец обмислям да ходя на ден на отворените врати в окръжна,понеже още се чудя къде да раждам.

# 592
Не е ли рано за отворените врати, аз мисля да изчакам още понеже съм за края на юни. Къде да проверя за дати на отворени врати в окръжна и Девата.

# 593
Не е ли рано за отворените врати, аз мисля да изчакам още понеже съм за края на юни. Къде да проверя за дати на отворени врати в окръжна и Девата.
Аз съм за началото ,но баткото е роден 20 дни преди термин, така че има вероятност и да родя края на май,него го раждах в Девата ,но разликата в цената от преди 4г и сега е 1000лв.така че ще звънна да ми потвърдят в окръжна и ще ида.
А ти при кой се следиш?

# 594
Д-р Давидова съм,тя е с доц. Ирмов в Дева Мария.Нямам идея какви са цените.

# 595
Здравейте, не мога да се ориентирам какви дрешки и по колко бр. от тях ще са необходими, както и с какви ръкавчета да са. Моля за съвет ☺. Това, което намерих в интернет е, че трябват повече бодита с къс ръкав, защото могат да се ползват и вместо пижамки.

# 596
И аз се чудя за дрехите, нашата кака е зимно бебе и сега за лятно изобщо нямам представа, какви дрехи ще бъдат най -удачни. Чудех се за изписването памучна пелена или одеалце трябва да бъде.  Иначе не мисля да купувам прекалено много дрехи, защото те бързо се израстват Simple Smile

# 597
На мен от самата болница ми дават списък към 33/34 седмица. Тогава ми искаха :

1.шапка,ръкавички,чорапки2, 3 броя
2.ританки
3.памперс - 1 номер
4.бодита дълго и късо ръкавче 3/4 броя
5.биберон- лично моите господиновци биберон не са сукали / и / шишенце, аз вземах 2 обикновенни.
6.мокри кърпички

За мен : лиглин, еднократни гащи или такива големи превръзки за бременни, долно чаршавче 2 пакета еднократни;помпа за кърма ( аз имах и ръчна и автоматична ама от ръчната много ме боляха ръцете, силиконови зърна, крем за разраняване ( лансинох - много съм доволна). И после като родиш ти казват какво НЕ трябва да ядеш ако кърмиш. Аз мисля да кърмя малчо както и батковците му бяха. Някак по не ми се разболяваха. Моите са мартенски бебета и това ми искаха, а и в самата стая е много топло, отделно ги загъваха с шалтенца, за болки в стомахчето им даваха в болницата еспумизан, но той много запичаше малкия. За изписването бяха с не многп плътно одеалце.

# 598
Аз съм предвидила бодита с дълъг и къс ръкав, панталончета, чорапи, цели пижами и някакви жилетчици и горни дрешки за по-хладни дни. Юни още не е такава жега и да не го простудим детето Joy За бройките смятам да се запася, защото не мога да въртя полупразна пералня и сушилня всеки ден.
За момента си взимам доста дрешки втора ръка в перфектно състояние за 1-2 евро бройката и не ми натежава особено на бюджета. Нямам търпение обаче да направя един тур по магазините.

# 599
Лютиче, аз ходих до Пепко🤣, че трябваше да взема на малките блузки и панталонки някакви спортни и се учудих, пе имаше 3 бр. Бодита за 9 лева и не само много евтини неща, ама таткото беше с мен и ми забрани, искал да види първо бебето тогава ще взема каквото и да било ( суеверен мъж си имам заради първата бременност която приключи рано и малкия почина заради лекарска грешка) сега както бяхме с близнаците сме много предпазливи. Вкъщи колкото за болницата имам някакви дрешки и мисля, че ще ми стигнат даже ще използвам комплектите от изписването на малките.

Общи условия

Активация на акаунт