Термин Юни 2023 - Тема 2

• 48 760
  • 735
  •   1
Отговори
# 615
Във Вторник ще ме приемат в Токуда болница при доц. док. Марков, ще ме изчакат до 28 седмица и ще видим какво ще правим, ще пиша допълнително всичко като мине, засега това е последния ми пост. Желая лека бременност на всички!

# 616
Момита , има ли някоя болна ? Аз сега започнах да кашлям и е като суха кашлица .. как се справяте с това ?

# 617
Здравейте! Имам един казус за който реших да се допитам до вас. Поставям си вагинално утрогестан, но от седмица забелязвам сравнително по обилно течение, което много прилича на такова ори наличието на гъбички. А въпроса ми е трябва ли преди да ми се вземе проба да го спра или няма да повлияе на пробата.

Здравей, и аз бях в същото положение - АГ-то каза, че няма нужда да се спира или прави промяна на приема на Утрогестан, няма да повлияе на резултата от микробиологията Wink иначе при слагане на Утрогестан течението е по-обилно и може да е жълтеникаво и да наподобява гъбична инфекция на моменти - пусни си микробиология за твое успокоение, аз като слагах два пъти пусках, и двата пъти бяха чисти, без бактерии или гъбички Simple Smile иначе не съм на Утрогестан от известно време вече и все още имам жълтеникаво течение, което при мен изглежда си е нормално.

# 618
Има ле някои от вас с нисък хемоглобин ? Моя сега е 113 и се чувствам доста уморена ..

# 619
Има ле някои от вас с нисък хемоглобин ? Моя сега е 113 и се чувствам доста уморена ..
Моят е 115, но се чувствам добре, реално това е много малко под нормата ☺. На вас лекарят какво ви каза, тъй като моят още не е виждал резултатите?

# 620
Моят е 115, но се чувствам добре, реално това е много малко под нормата ☺. На вас лекарят какво ви каза, тъй като моят още не е виждал резултатите?

И моята още не ги е видяла..

# 621
  • София
Здравейте, в 24 г.с. съм, но се чувствам доста тежка. Вече и въртенето ми е трудно. Втора бременност ми е, а с първата така бях в 9 месец.  Вечно гледам да седна или ако мога и да полегна. Вие как сте.

# 622
Аз понякога съм много тежкотоварна, понякога като козле. Зависи от деня.
Миналата седмица обаче в аптеката имаше малка опашка, мен ме болеше кръстът, защото бях вече доста време на крак. Реших да седна на един стол и няма да ви казвам как обрах погледите. Все едно престъпление съм извършила. Ама навлечена с якета и шалове кой да забележи, че не съм сама Joy
Иначе и аз гледам навсякъде да полегна и поседна. Като готвя също си придърпвам един стол да се облягам. И все по-зле ще става...

# 623
Здравейте, в 24 г.с. съм, но се чувствам доста тежка. Вече и въртенето ми е трудно. Втора бременност ми е, а с първата така бях в 9 месец.  Вечно гледам да седна или ако мога и да полегна. Вие как сте.

Точно по същия начин се чувствам. С първото бебенце доста по-късно усетих тежест, а сега по-рано. Разликата беше, че тогава си почивах, а сега бягам след прохождащи крачета. Да са живи и здрави дечицата на всички, ще се справим.

# 624
И аз се чувствам ужасно тромава и тежка. Корема ми е огромен. Вечер се подува и става още по -зле. Качила съм 14 кг. Такъв корем имах в 9 месец с предишната бременност. Как ще я карам още 3 месеца незнам.

# 625
И аз се присъединявам към тежките. Втората бременност явно е по-тегава… И корема ми се вижда по-голям от първия път и всичко ме боли от сега. Не ми се мисли до края как ще я избутаме.
Аз иначе днес бях на преглед. Малчо расте. 630гр в 24-та г.с. В Неделя ми беше последния работен ден, та ги помолих да ми пуснат болничен, просто не става на това столче сгъната по 12ч. Сега заради следващия болничен ще видя бебчо след 2 седмици пак. На него не му е много кеф, но аз пък му се радвам 😝
А и понеже се обсъждаше хемоглобина. Моя е на долна граница, витамин Б12 и Д също, та ми изписа витамините и желязо да пия. Събрах си вече една шепичка лекарства като бабите 😄.
Забравих да питам АГ дали има смисъл от трета ФМ. На 14-ти ще гледам да питам, че няма да има за кога да се записвам.

# 626
Момичета тук съм! На 20.03 съм на Ядрено магнитен резонанс, доктора доста ме поуплаши, ще бъда с пълна упойка в реанимация, някъде до 6 май трябва да ме срежат. От 20 март до края на април съм на квартира в София до болница Токуда, защото има опасност да прокървя, а това може да е фатално и за двама ни. Трябва само да лежа и тоалетната да ми е най-далечното разстояние.

# 627
Наталия всичко ще бъде наред! Стискам ти палци!

# 628
Наталия, сили и кураж, момиче! Надявам се ще имаш някой до теб в този период!
Дръж ни в течение доколкото ти е възможно, да знаем какво се случва с теб!

# 629
Наталия, сили и кураж, момиче! Надявам се ще имаш някой до теб в този период!
Дръж ни в течение доколкото ти е възможно, да знаем какво се случва с теб!
Благодаря на всички. Няма да има никой, майка ми ще гледа децата, мъжа ми работи, все пак няма как да дойде той, че поне да се утешават малките с него, а свекърва ми им е по - важна работата, нищо че е пенсионерка. Ще се оправям, няма къде да ида.

Общи условия

Активация на акаунт