🐑 Фермата България: След сезон 8 ~ Между два сезона 🐑

• 81 294
  • 1 189
  •   1
Отговори
# 630
  • София
Аз нали писах вече, че се отказвам. Дори не съм си подавал документите...

# 631
  • earth
Точно така! Изчакай няколко сезона. Дядо Дявол ще е много по-интересен от чичо Дявол. Като почнеш да ги пердашиш както Нури правеше…

# 632
Аз нали писах вече, че се отказвам. Дори не съм си подавал документите...
Това е официалната версия, нали. 😉 Ако все още имаш интерес, ти пожелавам да участваш.

# 633
Чудно ми е дали този сезон ще има звезди, абстрихирам се от миналия сезон че беше all stars.

# 634
  • Sunshine state
За пореден път ще го кажа - аз не искам звезди. Аман от тях по всички риалитита. С изключение на Един за друг и може би Ергенът, в кое друго няма??? Омръзна тая тенденция. Да сложат обикновени, неизвестни хора най-сетне. Всяка Ферма от сума време насам слагат по някоя звезда. Айде няма нужда.

# 635
И аз съм на това мнение ,но всеки сезон имаше и просто питах дали ще продължи това.

# 636
  • Разпиляна във въображението
Искам непознати хора.

# 637
Че то някои "звезди" за мен са напълно непознати хора, 🤣

# 638
  • при късмета
В 7 нямаше нито един известен, а беше трагедия. Заедно с 6 за мин са най-слабите сезони. Последния ми беше по-интеледен в сравнение с тях

# 639
Е, онази от на кафе не ли звездъ??

# 640
Не 🤣

# 641
  • при късмета
Коя? Не го гледам това предаване, като видя на Гала физиомията, веднага превключвам

# 642
Че те и половината от Ергенът и Един за друг са популярни лица. Аз съм ЗА ако ще има известни, то да са малко по-алтернативни и готини хора, да покажат нещо различно на публиката. И все пак като известни личности, винаги ще имат някакво предимство пред останалите, което за мен е нечестно.

# 643
Коя? Не го гледам това предаване, като видя на Гала физиомията, веднага превключвам
Деси тя репортерка бивша на Гала.

# 644
  • Sunshine state
Че те и половината от Ергенът и Един за друг са популярни лица. Аз съм ЗА ако ще има известни, то да са малко по-алтернативни и готини хора, да покажат нещо различно на публиката. И все пак като известни личности, винаги ще имат някакво предимство пред останалите, което за мен е нечестно.
Кои от Ергенът са известни? Аз поне не познавам ни една. Изместваме малко темата, но ..
Едни и същи обикалят по форматите като цветарки, просто омръзва.

Общи условия

Активация на акаунт