🐑 Фермата България: След сезон 8 ~ Между два сезона 🐑

• 81 295
  • 1 189
  •   1
Отговори
# 645
  • София
Известни силно казано. По-скоро тук-там някоя да е известна на някого. 🤣 Примерно аз Пам я знаех, защото имаме обща позната, ама не защото съм знаела, че е модел и какво друго работеше там. 😃

# 646
Не искате известни, ама миналия сезон неизвестните бяха тотал щета. Добре, че бяха старите муцуни да спасят сезона.

# 647
  • Sunshine state
Силно казано спасили.. Пак беше скучно. Аз не съм била щастлива от появата на стари муцуни. Има нужда от интересни, нови лица. Хубаво е да си ги подбират по-добре.

# 648
Точно затова написах популярни лица, а не звезди. Пам съм я гледала преди време в няколко тв предавания. Елена също е доста популярно лице в ъндърграунд средите. Айлин доста хора я знаеха от някакъв чалга клип. Виктория Капитонова почти нямаше някой, който да не я знае. И още има сигурно. В тези предавания рядко има случайни.

Че те и половината от Ергенът и Един за друг са популярни лица. Аз съм ЗА ако ще има известни, то да са малко по-алтернативни и готини хора, да покажат нещо различно на публиката. И все пак като известни личности, винаги ще имат някакво предимство пред останалите, което за мен е нечестно.
Кои от Ергенът са известни? Аз поне не познавам ни една. Изместваме малко темата, но ..
Едни и същи обикалят по форматите като цветарки, просто омръзва.

# 649
Аз не знам ни една от тези " звезди ". Не гледам българска телевизия, всъщност никаква не гледам. Само една Ферма ми остана и Като две капки вода. Но ми се иска, ако може, да избират хора, които нямат психически проблеми и са поне средно интелигентни. Защото напоследък в родните риалитита преобладават екземпляри със съмнително психично здраве и IQ  със знак минус, пред стойността.

# 650
И аз не гледам тв, освен реалититата. Всичко останало в ютуб. Участията в предавания се качват и там.

# 651
  • Sunshine state
Ами не е популярно лице Пам, или пък Елена. Просто беше преувеличен коментарът ти за това, че половината от Ергенът били популярни. Това просто не е вярно. И понеже беше към мой пост, за това и зададох въпроса си.

# 652
Добре. 😀
Ами не е популярно лице Пам, или пък Елена. Просто беше преувеличен коментарът ти за това, че половината от Ергенът били популярни. Това просто не е вярно. И понеже беше към мой пост, за това и зададох въпроса си.

# 653
Не искате известни, ама миналия сезон неизвестните бяха тотал щета. Добре, че бяха старите муцуни да спасят сезона.
Сега обаче неизвестните стават известни. Затова е всичката борба по риалитита. Радослав е в нов български филм. Сбъдва му се мечтата да актьорства.

# 654
Интересно. В кой филм участва Радо?

# 655
Интересно. В кой филм участва Радо?

Мисля, че в "Чалга" го мернах.
Чакам новия сезон с нетърпение Simple Smile

# 656
Вчера видях реклама на този филм, мисля, че не беше "Чалга" името му.
Ето https://www.facebook.com/radoslavkolev12121212

# 657
Извинявам се за невежеството. Кой е този Радо?

# 658
Извинявам се за невежеството. Кой е този Радо?

# 659
  • Sunshine state
Ох, изкара ми акъла с тая снимка. 🤣 Виж го само, бе. Голям смях е. 😅

Общи условия

Активация на акаунт