Alesa - снимки и мнения на дрехи от бранда - 10 тема

• 37 836
  • 786
  •   1
Отговори
# 90
Скандално просто, чак се радвам, че послушах колегите и върнах лилавия пуловер, 100+ лева за да  го нося един - два пъти, не мерси. Всички в офиса ме предупредиха, че материята е евтина и некачествена. Дефектна обувка или дреха има при всеки бранд по света, но когато почти всеки изказва мнение, че са некачествени… изненадана съм, ботите поне изглеждаха здравички на снимки.

# 91
Дали са код за 15% на Славена Вътова, явно спадат поръчките. 🙈

# 92
Ако трябва да си правиш реклама със Славена Вътова ,явно много си го закъсал бизнеса 😂.Верно е ,че дефект може да има ,това е нормално за всички брандове по света ,но когато използваните материали са кофти ,тогава вече качеството е умишлено спестено.

# 93
За мен Славена Вътова е красива жена, но въпроса не е в това на кого са дали код, а че някой, който няма карта или с по-малко проценти има същата отстъпка, като Моранотата.

# 94
  • Варна
И да им звъним… нищо няма да се промени. Ще се промени като още 10 като мен си откажат поръчките и спрат да поръчват. Ако им звънна, ще трябва да слушам извиненията от сорта.. “ами много съжаляваме да го чуем, бла-бла, ей ти 15% още отстъпка да млъкнеш”…
Не съм много съгласна. Като връща човек нещо, то е ново и няма дефекти и съм забелязала, че повечето измисляте какви ли не оправдания за връщане, само и само да не им се каже, че нещата са некачествени. "Не ми пасва, много е е красиво, ама не ми седи, реших, че имам вече подобно" и т.н. Но когато им покажеш снимка на дреха, обличана веднъж да си я видят на какво прилича, вече е друго. И като получат десетки, стотици такива отзиви и ще се замислят. То като искаш пак спри да купуваш, ама им покажи боклуците им, да си ги видят хубаво.

# 95
  • Пловдив
Имах тази тениска. След няколко пранета, започна да се скъсява отдолу и да се разширява настрани. Седеше някак раздърпана. Тениска за 59 лв! (Вече гледам, че е 63 с Морано) Реших да я продам. Да си взема поне половината пари, докато не е станала само за домашна употреба.

Клиентка съм им от 2017г. Тогава купувах рокли, скъсвах ги от носене по 2 сезона и като ги продавах, изглеждаха като нови! Издържаха и центрофуга и сушилня! Сега не стигат хилядите ограничения в пране и третиране (много мразя да съм роб на дрехи), Ами и качество под нулата. Тъжно ми е. Вече все по рядко пазарувам от там. Последно колан си взех. Надявам се да не му се обели токата.

Последна редакция: сб, 24 дек 2022, 10:22 от mimsi111

# 96
Аз затова върнах роклята от плетиво.Само от една проба се разтегли..Убедена съм,че ще стане като с горния пуловер.Иначе по групите  се пише"Моята не е мръднала ".Няма как да повярвам за плетивото и  особено за тези полота.Носила  съм само едно такова.Стана на парцал от топчета супер бързо.Втори път  не съм взимала,независимо от лъскавите коментари. И снимки да видя пак няма да повярвам ...
Онзи ден ми пратиха  артикул с дефект-бримки.Познайте дали се извинаха?!Не!  Ще си им го върна,поне имаме право на това.Други магазини може и да се направят на интересни.Поне в Алеса това е безпроблемно.
Последно време дебна  да си поръчвам някакви стари неща  и съм супер доволна.Хем цените по-приемвливи,хем качеството  си отговаря.

# 97
И да им звъним… нищо няма да се промени. Ще се промени като още 10 като мен си откажат поръчките и спрат да поръчват. Ако им звънна, ще трябва да слушам извиненията от сорта.. “ами много съжаляваме да го чуем, бла-бла, ей ти 15% още отстъпка да млъкнеш”…
Не съм много съгласна. Като връща човек нещо, то е ново и няма дефекти и съм забелязала, че повечето измисляте какви ли не оправдания за връщане, само и само да не им се каже, че нещата са некачествени. "Не ми пасва, много е е красиво, ама не ми седи, реших, че имам вече подобно" и т.н. Но когато им покажеш снимка на дреха, обличана веднъж да си я видят на какво прилича, вече е друго. И като получат десетки, стотици такива отзиви и ще се замислят. То като искаш пак спри да купуваш, ама им покажи боклуците им, да си ги видят хубаво.

Пращала съм, звъняла съм им… Нищо. Те ще продължават да си купуват евтини платове, цените пък ще ги вдигат. Като им звъннах да откажа палтото и роклята даже не са ме и питали за причина защо ги отказах, а честно казано достатъчно се бях изнервила… Чудила съм се нямат ли оперативки, тази информация ли стига ли до Мими и Мая? Нак-малкото от всички окупирани групи Мимито няма как да не е прочела някой друг коментар… Ама нищо не се променя.

Здраве да е, бутици бол! Пожелавам ви да си изкарате най-светлите и хубави празници и да сте много здрави 🥳

# 98
Абсолютно бутици бол 😁.Аз съм им изпратила имейл преди 3 седмици и още нямам отговор ,въобще комуникацията се случва много бавно .

# 99
Между другото публикацията с ботите никъде не ми е излезнала.Явно бързо са я скрили  от групата, в която е качена.

# 100
Току що получих ботите с мечето които чакам от месец, точно от обявяването им в колекцията
И съм пред дилема ,красиви са но след изчетеното се притеснявам дали ще изкарат
И аз като повечето дами тук държа на качество,за обувки основно се доверяват на обувки бг модиво и не мърдат обаче....🤔 плюс пуловера с мечето
Не съм им фен като цяло,от тях поръчвам наистина неща които ме грабват,я с десени я с визия ,обаче качеството наистина куца в сравнение с други брандове, пък дори и то български

# 101
Това са снимки на “position to win” роклята ,носила съм я няколко пъти и съответно е изпрана няколко пъти на “easy care” с мек препарат ,спазени са всички инструкции.След последното пране съм я прибрала и си седи в гардероба ми ,цялата  е на топчета и на места леки бримчици.Просто много се раздърпа ,цветовете не са толкова ярки ,черното се смеси с бялото явно при прането  и някакси го засече и изглежда дори като захабена и мръсна

# 102
Уау, имам същата рокля, прана е 3-4 пъти и няма нищо общо с това. Сушилнята не съм я пускала от две години, дори домашните си дрехи спрях да суша в нея. Даже мисля да я продавам, че ми пречи.

# 103
Твоята си изглежда ,като новичка.Роклята е красива ,добре направена с подплата ,но ……незнам защо се получиха тези топчета

# 104
Вероятно различни материали са ползвали с преиздаването .
Аз също я имах и беше качествена . Машинка за пилинг е добре да се вземе .
Весели празници на всички .

Общи условия

Активация на акаунт