Термин март 2023 💙♥️ - тема 6

• 41 616
  • 740
  •   1
Отговори
# 390
Добро утро, момичета!

Lucie, благодаря,че не забравяш да питаш за мен! 😚

Smiley88, Lady25,радвам се за добрите новини!

Аз почвам да се депресирам,че моето бебе е най-малко като Ви чета мерките на вашите. Отделно драмата с моите кг,че не качвам ,а отслабвам. Ами аз си ги имам моите стягания,за които стана ясно,че май не са контракции,поне не винаги, защото на тонове не се регистрират като такива много често. Звъня на моето АГ за час днес,сега не ми вдигна,после ще звъня пак, ако не върне той обаждане,по принцип връща,че имах час на пети,но нали бях в болницата. Иначе вчера имах и аз болки и пих но-шпа и мина,но ми казаха от болницата,че не трябва, влияе зле на шийката и допринася за разкритие,ама какво да пия. Аз вече пия наистина рядко и като не минава болката.

# 391
В някои лаборатории можете да си направите обременяването в събота, тогава половинката или бабата може да гледа баткото. Според мен звъннете да попитате. А и това е нещо важно, може някой да вземе ден отпуска или да поработи от вкъщи, за да помогне. Като краен вариант ако отидете към 7 примерно, до 9 сте готова, може някой преди работа да гледа баткото.
Ако имате висока захар обикновено движенията на плода са интензивни, особено около час след хранене. Ако имате съмнения, можете да направите захарен профил у дома с глюкомер - мери се преди хранене и 1 час след това при трите хранения за деня. Там се вижда ако има храни, които не ви понасят.

Добро утро сладурки.
Аз нещо естествено се филмирам, тъй като след износени две момчета, сега Бебка ми се струва много нежна от към движения. Та нямам търпение да видим на феталната. С момчетата въобще не ми правиха трета.
Минавам обаче и да споделя, че днес забелязах на какво прилича дупето ми… в см точно там, където страдаме от хемороиди. Като розичка. Четох, че е от тежестта, но ме притеснява и се чудя дали да не сложа малко цикатрадина. Миля ако някоя от вас има такъв проблем да сподели.
Относно обременяване с глюкоза и на мен ми предстои, но малкия батко си е у дома и няма как да отида да го направя. Казаха ми ме трябва да съм в пълен покой между меренията.
И последно 😅Търся по-плътни ританки. Някоя от вас може ли да ме насочи от къде е поръчала дрешки. За такива дето не мигат да ходят по магазини 😏

# 392
Добро утро сладурки.
Аз нещо естествено се филмирам, тъй като след износени две момчета, сега Бебка ми се струва много нежна от към движения. Та нямам търпение да видим на феталната. С момчетата въобще не ми правиха трета.
Минавам обаче и да споделя, че днес забелязах на какво прилича дупето ми… в см точно там, където страдаме от хемороиди. Като розичка. Четох, че е от тежестта, но ме притеснява и се чудя дали да не сложа малко цикатрадина. Миля ако някоя от вас има такъв проблем да сподели.
Относно обременяване с глюкоза и на мен ми предстои, но малкия батко си е у дома и няма как да отида да го направя. Казаха ми ме трябва да съм в пълен покой между меренията.
И последно 😅Търся по-плътни ританки. Някоя от вас може ли да ме насочи от къде е поръчала дрешки. За такива дето не мигат да ходят по магазини 😏
[/quot

При мен е обратното, с едно износено момиче, сега движенията на момчето ми се струват много бурни и интензивни хаха. Само се чудя дали всичко е наред.

Относно хемороидите, напълно нормални са. Възможно е и дискомфорт да има. По време на бремвнността точно Цикатридина може да се използва. След раждането се оправят. При повечето жени не изчезват напълно, но не болят и не създават проблем.

# 393
Вчера все пак реших да обявя бременността си с тази снимка. Малко коремче от вчера,точно 32 г.с., -1.5 кг. 😀

Последна редакция: вт, 10 яну 2023, 16:26 от Irnata_87

# 394
  • Варна
Прекрасно коремче Ирна Sparkling Heart
Изпращам ти мнооого положителна енергия, вярвам че всичко с всички нас ще е прекрасно. Вярвам и, че ще се смеем жестоко на някои наши притеснения и болежки след време, когато около нас щъкат децата ни.
Аз отивам на изпит, стискайте ми палци Smile Flowers Four Leaf Clover

# 395
Ирната, много сладко коремче, не се ядосвай, че си отслабнала, до мъничето стига всичко важно. Много си нежна!

Никол, стискам палци на изпита, пиши после как е минало.

Мер_М, и аз изпитвах дискомфорт лек на дупето и се мазах с Прокто-гливенол, облекчава, успокоява кожата. От тежестта е...и твоето лекарство става.

# 396
Ирна изглеждаш прекрасно! Николче, стискаме палци за изпита! ❤️
  Аз днес съм по - добре след вчерашната борба с температурата, която цял ден ту с падаше, ту се качваше, но дано не се повтори. Незнам какво чудо беше това. Пазете се момичета! ❤️

# 397
И аз го четох онлайн това за но-шпа, обаче каква е алтернативата - или болки, които могат да докарат контракции, или но-шпа, което отпуска шийката ,
А тук на всичкото отгоре нищо не изписват :/

Мрън.
Добро утро, момичета!

Lucie, благодаря,че не забравяш да питаш за мен! 😚

Smiley88, Lady25,радвам се за добрите новини!

Аз почвам да се депресирам,че моето бебе е най-малко като Ви чета мерките на вашите. Отделно драмата с моите кг,че не качвам ,а отслабвам. Ами аз си ги имам моите стягания,за които стана ясно,че май не са контракции,поне не винаги, защото на тонове не се регистрират като такива много често. Звъня на моето АГ за час днес,сега не ми вдигна,после ще звъня пак, ако не върне той обаждане,по принцип връща,че имах час на пети,но нали бях в болницата. Иначе вчера имах и аз болки и пих но-шпа и мина,но ми казаха от болницата,че не трябва, влияе зле на шийката и допринася за разкритие,ама какво да пия. Аз вече пия наистина рядко и като не минава болката.

# 398
аз нямах представа, че но шпа води до ракритие, знам, че облекчава менструални болки и че е слабичко, в началото на бременността пиех 3 х 1 (от двойните, които са 80 мг)

м. ноември и м. декември имах също болки и пак си купих пиех в рамките на 5 дни всеки месец по 3 таблетки дневно в дните, когато имах болки

не знам дали има алтернативно хапче за облекчаване на болките, при мен ако ме заболи корем, дори и да пия но шпа, не мога да кажа дали има ефект, защото, болките не намаляват Satisfied и ме държат поне два часа на легло, и лежа....

# 399
Lucie,така е, алтернатива няма. Казаха ми коринфар,ама то е по-скоро за контракции,за болки на мен не ми действа. По принцип и аз от пета седмица съм на максимална доза и едва към 30 го спрях,но като много ме боли пак пия, понякога болките са от хернията,вече имам опит и различавам кога от какво са. Омекотява шийката,това за разкритието не съм сигурна,но със сигурност щом лекари казват,че не е ок ,не е,ама. ..

# 400
Lucie,така е, алтернатива няма. Казаха ми коринфар,ама то е по-скоро за контракции,за болки на мен не ми действа. По принцип и аз от пета седмица съм на максимална доза и едва към 30 го спрях,но като много ме боли пак пия, понякога болките са от хернията,вече имам опит и различавам кога от какво са. Омекотява шийката,това за разкритието не съм сигурна,но със сигурност щом лекари казват,че не е ок ,не е,ама. ..
Може да ми се смеете ,но като родим бебоците ще ми липсва тая събиранка на готини мами . 🥰🥰🥰🥰🌷🌷🌷🌷

# 401
aaa, Танюша @ , ( с най-шеговит тон казано) " умиране има, отърване няма" 😁 просто ще си преместим групичката в съответния раздел " родени" и пак можем да си споделяме,

аз където съм в момента, имам една колежка рускиня, с която се разбираме що годе, и нейното момченце ще стане на 2 сега в края на януари, и една колежка холандка, с момченце, което ще стане на 1 годинка на 3 март - но нито живеем в един град, нито се виждаме толкова често,

ако не е групата тук ... не знам с кого ще си разменям толкова много информация, а и понякога човек има нужда просто да се оплаче и да му олекне 🤗🤗🤗

Може да ми се смеете ,но като родим бебоците ще ми липсва тая събиранка на готини мами . 🥰🥰🥰🥰🌷🌷🌷🌷

# 402
Никол, силно стиснати палци за изпита!
 Lucie, на мен ми казаха да редувам но шпа с бусколизин, когато бях в болницата миналия път. И той е за контракции, но би трябвало и за болки да помага.
Irna, много хубаво коремче си имаш Blue Heart И моето е горе долу такова. И не се депресирай, че твоето бебе е най- малко. Ние с ММ сме и двамата по 1.80см, но не очаквам да е повече от 1.500 в четвъртък, когато ще ми е последен ден от 31гс.
 С всичките си ръце подкрепям групата да продължи да съществува и след м. март. Само не знам ще има ли някой сили и време д апуска новите теми Sleeping

# 403
Момичета, ако всичко мине наред и имам сили, за мен няма проблем да пускам нова тема. Мисля, че ще имаме нужда да си споделяме още повече след раждането....А и децата ни са наборчета, някои от тях може да са в 1 детска градина, 1 училище след време, кой знае...

# 404
aaa, Танюша @ , ( с най-шеговит тон казано) " умиране има, отърване няма" 😁 просто ще си преместим групичката в съответния раздел " родени" и пак можем да си споделяме,

аз където съм в момента, имам една колежка рускиня, с която се разбираме що годе, и нейното момченце ще стане на 2 сега в края на януари, и една колежка холандка, с момченце, което ще стане на 1 годинка на 3 март - но нито живеем в един град, нито се виждаме толкова често,

ако не е групата тук ... не знам с кого ще си разменям толкова много информация, а и понякога човек има нужда просто да се оплаче и да му олекне 🤗🤗🤗

Съгласна съм с теб ! ❤️❤️❤️ Никой мъж не може да те разбере така, както една жена в твойто положение 😄 🌷 Задължително ще се преместя 😄😄

Общи условия

Активация на акаунт