Термин март 2023 💙♥️ - тема 6

• 41 516
  • 740
  •   1
Отговори
# 510
VSSh, предполагам, че ако нямаш противопоказания и се чувстваш удобно не би трябвало да е проблем.
Аз още октовмри и ноември едвам издържах 150 в посока, а и постоянно заспивах.

Здравейте, момичета!
Какво мислите за пътуванията по това време вече?
На мен в края на идната седмица започва да ми тече 45-дневния болничен преди раждане, а ни се налага, заради ремонта да пътуваме тези седмици по около 400 км в рамките на уикенда.

# 511
  • Варна
Здравейте, момичета!
На мен в края на идната седмица започва да ми тече 45-дневния болничен преди раждане, а ни се налага, заради ремонта да пътуваме тези седмици по около 400 км в рамките на уикенда.
До преди нова година пътувах постоянно по 140 км в посока, за да стигна от Варна до моите родители в Силистра Grin  Чувствах се добре и не ми беше проблем. Поспрях се за сега малко, но най-вероятно ще ми се наложи да отида още няколко пъти. Док ми беше казал, че няма проблем, щом се чувствам добре, вземам си възглавница за пътуване и заспивам Grin
Ох какво ядете, когато ви се яде нещо, ама не знаете какво Laughing

# 512
ядки, плодове, някакви " здравословни" крекери ( доколкото могат да са здравословни Simple Smile )
Здравейте, момичета!
До преди нова година пътувах постоянно по 140 км в посока, за да стигна от Варна до моите родители в Силистра Grin  Чувствах се добре и не ми беше проблем. Поспрях се за сега малко, но най-вероятно ще ми се наложи да отида още няколко пъти. Док ми беше казал, че няма проблем, щом се чувствам добре, вземам си възглавница за пътуване и заспивам Grin

# 513
шоколад най-често
или ядки - орехи, бадеми
ако съм много гладна (за да не изям цял шоколад) отварям и кофичка кисело мляко

иначе и аз пробвах здравословни крекери - едни с цвекло и семена Grinning - ама още с първия крекер ми се догади, и трябваше да си оправя вкуса с парче шоколад

а за пътуванята, много ми се пътува нанякъде, но и на мен последните пътувания ми бяха през м. дек

сега съм решила да не пътувам - корема ми е по-голям, кръвообръщението затруднено, - от време на време ми изтръпват ръцете, схващат ми се краката, ходи ми се често до тоалетна...

щом ви се налага да пътувате 400 км, се настройте поне за 1--2-3 почивки - поне за тоалетна и малко раздвижване
аз лично без почивки не бих могла да издържа вече, носи си но шпа, ако се притесняваш, че може да те заболи корем

Здравейте, момичета!

# 514
Здравейте момичета! Да попитам за мнение относно кошарките, купихте ли вече и към каква сте се насочили? Аз се чудя за този тип, който може да се захване за леглото. Ще се радвам да споделите мнение Simple Smile

# 515
  • Варна
Здравейте момичета! Да попитам за мнение относно кошарките, купихте ли вече и към каква сте се насочили? Аз се чудя за този тип, който може да се захване за леглото. Ще се радвам да споделите мнение Simple Smile
Да, с две ръце съм за тях. И ние взехме некст ту ми. Ще я използваме до към 6тия месец, след това ще мислим за по-голяма. Но за началото смятам, че е голямо удобство типа некст ту ми.

# 516
И ние ще сме с такава,а после ще купуваме голямата

Да, с две ръце съм за тях. И ние взехме некст ту ми. Ще я използваме до към 6тия месец, след това ще мислим за по-голяма. Но за началото смятам, че е голямо удобство типа некст ту ми.

# 517
Здравейте и от мен. Ние също ще ползваме Next to me. Изключително удобство е през първите месеци. После имам преносима и дървена, така че която и да е стават за ползване.
Леко като че ли искам да се оплача. Всеки път пазарувайки, все по-скъпо става 😏 Търся вариант да улесня бюджета като изготвя някаква таблица , но и мисля да си направя някакъв график какво да готвя за да си улесня живота с три деца. Някоя от вас ако си е създала такъв режим или има препоръка за приложение, ще се радвам да споделите.
Другата оплакванка е адската билка в тазобедрените стави 😞
Та така. Днес заведох малкия батко на градина, защото иначе трябваше да му правят пак изследвания, но утре ще го оставя пак у дома тъй като има грипна епидемия в Стара Загора. А той миличкия така иска да ходи.
Мисля да наготвя нещо и да си комплектован дрехите на Бебка. Чувствам де виновна с всичките депресии в които бях и сякаш не и обръщам достатъчно внимание/пренатално/.
Хубава седмица на всички 🥰

# 518
  • Варна
Момичета аз забравих  да се похваля, че поръчах това устройство за бял шум https://www.emag.bg/ured-za-bjal-shum-bjal-shum-34-zvuka-za-deca … earch-Action=view В момента е и доста намалено, хареса ми
Вие ще използвате ли ?

# 519
Добро утро момичета , как сте ?
Аз пак да се оплача снощи беше кошмарно супер болки в корема и повръщане  звъннах до АГ отделението да попитам за съвет казаха ми, че това не са контракции да пия парацетамол и да си легна да поспя Cry чувствам постоянно стягания на корема и тежест ниско долу ...

За кошарката ние също купихме next to my и също още една по голяма до 3 години, съвсем семпла дървена кошара мисля че бебчо ще е щастлив И във такова легълце ^_^ само да са ни живи и здрави . Вече нямам търпение...

# 520
Никол, аз си взех бухалчето Оли за бял шум. Приятелки са доволни, а и на мен ми допада.

Кушетка взехме сгъваема/преносима с падаща преграда (т.е. би могла да се използва като next to me в началото, надявам се).

Мер, за таблица ти препоръчвам да използваш Google sheets в Google drive - безплатно е, можеш да си отвориш таблицата от всяко устройство с интернет (например от телефона в магазина), можеш да я споделиш с друг член на домакинството .... удобно е Simple Smile

# 521
Добро утро!
И аз съм с next to me за апартамента. За къщата на родителите ми взехме трансформираща се дървена кошара, която е премахваща се преграда и също може да се долепи до леглото. Мисля, че ще върши работа поне до първи клас Stuck Out Tongue Winking Eye

Mer_M, хич не си се излъгала. Наистина цените растат с минути. Мога да ти споделя малко опит, дано другите не се разсърдят, че хич вне е за тук тея тема. Преди доста време живеехме в чужбина и бяхме на ръба на оцеляването за известно време (над 1г.). Като вземем заплати сядах и разпределях парите по пера (наем, ток, вода, храна и т. н.). Според сумата за храна съставях ежедневно меню и по него правех списък за пазаруване. В магазин хосех веднъж в седмицата, без да се отклонявам от съответния списък дори на милиметър. Но трябва голяма дисциплина. Честно да си кажа в момента не знам дали бих успяла, но тогава това ме спаси Hug

Да се оплача мелко и аз. Поръчах си рокля за изписването. Да ама идва, меря я, и ужас. Приличам на балон с рокля Joy Явно ще трябва да преосмисля модната си стратегия Joy

# 522
Я се похвалете откъде си взехте дрехи за изписването за вас? Че в момента и аз съм като балон, ама без рокля Grinning

# 523
Благодаря за съветите. Ще трябва дисциплина малко, че иначе нещо се притеснявам  предвид че съм в болничен цяла бременност и това повлиява.
Относно балон в рокля… 😅 не знам какво да кажа аз дето все качвам супер много от всичките лекарства. За да ви успокоя с първия качих 48кг, върнах форма на 3-4г. след раждане. С втория качих 36кг. Не върнах форма и забременях 😅 Та сега последно ме мериха 107кг. От две години се опитвам да се храня в Зоната и след последния преглед съм доста по-стриктна. Установих че това е намина да контролирам хормоните.
Малко се отплеснах, но идеята ми беше че нищо за мене не смея да си купя. Само се моля да влезна в дънките за бременни и една блузка червена която купих  с идеята че ще ми стане.
Остава ми зора с каква козметика да е Бебка 😏, а устройство за бял шум не мисля да купувам защото с втория ни батко нищо не помогна и си се дереше с часове.

# 524
Я се похвалете откъде си взехте дрехи за изписването за вас? Че в момента и аз съм като балон, ама без рокля Grinning
Хаха, така както гледам май ще съм по пижама. Това ми е официалното облекло от както съм бременна Joy Нищо не ми харесва, а това което ми хареса явно не ми става Joy

Устройство за бял шум и аз не мисля да купувам поне за сега. Може би ако се налага ще пробвам първо с телефона и чак тогава ще купя. Но само в краен случай. И без това вече много съм прекалила с покупките Bowtie

Относно козметиката, всички казвта да е възможно най- лека и изчистена от към състав. Взех безплатния промопакет от сайта на Хип, за който научих от тук. Без аромат са нещата и мисля, че са качествени. Отделно и в лекциите, които слушам чесро ги хвалят. А иначе съм купила цялата серия на Бебо. В болницата, в която ще раждам ползват нея. Приятелки също ми я похвалиха доста. В крайна сметка дано на бебо да му хареса Blue Heart

Последна редакция: пн, 16 яну 2023, 13:22 от lady25

Общи условия

Активация на акаунт