Термин март 2023 💙♥️ - тема 6

• 41 508
  • 740
  •   1
Отговори
# 525
Я се похвалете откъде си взехте дрехи за изписването за вас? Че в момента и аз съм като балон, ама без рокля Grinning
Може да ми се смеете ама въобще не се бях сетила ,че о аз трябва да съм готина 😄😄😄 ама пък за март месец какво ли може да се облече 🤔.. ще помисля сериозно . Хубав ден прекрасни 🌷

# 526
Я се похвалете откъде си взехте дрехи за изписването за вас? Че в момента и аз съм като балон, ама без рокля Grinning
Хаха, така както гледам май ще съм по пижама. Това ми е официалното облекло от както съм бременна Joy Нищо не ми харесва, а това което ми хареса явно не ми става Joy
 Ето една снимка от вчера.
 Всички казват, че корема бил малък. Не знам ако беше голям какво щях да правя Joy

Устройство за бял шум и аз не мисля да купувам поне за сега. Може би ако се налага ще пробвам първо с телефона и чак тогава ще купя. Но само в краен случай. И без това вече много съм прекалила с покупките Bowtie

Относно козметиката, всички казвта да е възможно най- лека и изчистена от към състав. Взех безплатния промопакет от сайта на Хип, за който научих от тук. Без аромат са нещата и мисля, че са качествени. Отделно и в лекциите, които слушам чесро ги хвалят. А иначе съм купила цялата серия на Бебо. В болницата, в която ще раждам ползват нея. Приятелки също ми я похвалиха доста. В крайна сметка дано на бебо да му хареса Blue Heart

Lady25,моят е доста по-малък, а от днес съм в 33 седмица точно,по-напред от теб,не качвам кг,а слабея, много се депресирам вече като ви чета,всички качвате, бебетата са Ви по-големи.
Мен още ме мъчи страшна хрема,ушите ми жестоко заглъхват,вадя постоянно секрети от гърлото,налага се да се напъвам,но нямам избор, гърлото ме боли много леко през деня,но през нощта се увеличава,но пак не е както в началото,половината антибиотик изпих и очаквах да съм много добре,ама не съм. 😀 Надявам се да се оправям.

Нищо не съм нагласила,все отлагам, че си казвам, не,няма да раждам още. 😀

# 527
И аз да се включа по актуалните теми Simple Smile
- купих Next to me кошарка - втора ръка с перящи се тъкани. От снаха ми чакам да се освободи тяхната дървена кошарка (племеницата ми вече я надраства), та ще се напаснем времево като дойде време за прехвърляне в по-голямо легло. Само ново матраче ще купя за кошарата, че е важно матрачето да си е индивидуално.
- количка с бебешки и летен кош + столче за кола също купих втора ръка и даже миналия уикенд изпрах всички свалящи се материи по тях
- освен комплектчето за изписване на бебето и пелените, ВСИЧКИ други дрешки, които съм набавила, са втора ръка. Можете да си представите колко пъти се облича една дрешка за бебе 0-3 месеца и да прецените дали си заслужава разхищението. Нямам никакви скрупули относно бебешките дрехи втора ръка, още повече, че всякакви консултанти по темата с 2 ръце подкрепят този подход, що касае дрешките конкретно. Пазарът за бебешки/детски стоки е толкова несправедливо и яко надут, че никаква суета, суеверие и т.н. не може да ме откаже от подхода за втора ръка. И без това всички мами си разменият, наследяват, даряват бебешките си дрешки на някого, та нищо не ми пречи да стана и аз част от тази рциклираща и щадяща верига
- за времето на бременността ми карам с 1 анцуг, 2 панталона и 2 дънки (за бременни), а блузите ми са от нормалния гардероб. Мисля да не инвестирам повече. За изписването смятам да реша в последния момент, понеже не се знае мерките и теглилките какви ще са към онзи момент Grinning Дотук съм +12 кг, но нали накрая най-експресно се качвало, та няма да е разумно отсега да купувам нещо..
- относно белия шум, установих, че пречиствателят на въздух в спалнята, където ще е бебето, предоставя идеална алтернатива на машинка за бял шум, така че няма да купувам нищо допълнително. То ако бебето е неспокойно, нито бял шум, нито бяла магия ще помогнат, така или иначе Grinning
- козметика мисля да взема HiPP, но мисля съвсем преди раждането да бъде. Там, където ще раждам, на изписването дават цяла торба с промо-неща и без това, та мога първо да пробвам тях и тогава да купя. Те и без това се намират във всяка аптека, та не е драма ако не са купени предварително.

Та това е в общи линии - привърженик съм на рационалния и разумен подход без суета и излишества. Най-важно ми е бебето да е здравичко и да се храни и спи добре, пък какво ще му облека, закача, нагиздя, не ми е приоритетно. Като видя едно бебенце, това, което виждам, е пухкавите бузки, закръгленките форми и миловидното личице, а дрешките никога не са ме впечатлявали. То е все едно да сложиш златно кюлче в балдахинена кутийка и да се радваш на кутийката Simple Smile

Последна редакция: пн, 16 яну 2023, 12:39 от milenahot

# 528
lady25, пу пу, God bless! Страхотно изглеждаш 🥰 Направо като бременните от рекламните брошури, пу пу,

Довечера от лаптопа ще пусна новия списък с прегледи и ще се включа по някои теми,
Ivelina.m, Иве, това в Сент Лукас ли ти го казах, защо не пробваш Ян палфяйн, знам ли, това повръщане не ми звучи добре🤗пращам виртуална подкрепа,

Ирна, бързо да се маха този ужасен вирус

Хаха, така както гледам май ще съм по пижама. Това ми е официалното облекло от както съм бременна Joy Нищо не ми харесва, а това което ми хареса явно не ми става Joy
 Всички казват, че корема бил малък. Не знам ако беше голям какво щях да правя Joy

Устройство за бял шум и аз не мисля да купувам поне за сега. Може би ако се налага ще пробвам първо с телефона и чак тогава ще купя. Но само в краен случай. И без това вече много съм прекалила с покупките Bowtie

Относно козметиката, всички казвта да е възможно най- лека и изчистена от към състав. Взех безплатния промопакет от сайта на Хип, за който научих от тук. Без аромат са нещата и мисля, че са качествени. Отделно и в лекциите, които слушам чесро ги хвалят. А иначе съм купила цялата серия на Бебо. В болницата, в която ще раждам ползват нея. Приятелки също ми я похвалиха доста. В крайна сметка дано на бебо да му хареса Blue Heart

# 529
  • В твоето съзнание...
Привет и от мен понеделнишки Simple Smile

Lady25, много хубава снимка! Мен никак не ме бива в позирането и все още нямам снимка с корема... Може да ти открадна идеята, но трябва да видя кой ще ме снима, че ММ никакъв го няма в това.

Относно изписването, някъде бях гледала че ви трябва дреха, която ви е ставала около 6тия месец Simple Smile Аз няма да си купувам нищо специално, имам 2-3 рокли, които си взех в началото на бременноста и в някоя от тях се надявам да се намъкна.
Аз вече имам чувството, че раста всеки час и се чувствам като слон... а има още много да раста Sad Сега ще направя опит да махна сладко и тесто от менюто и да видим как ще е.
Поне за сега не ми се подуват крака и ръце, въпреки моите очаквания, че ще се случи... стандартно доста отичам през лятото.

За кошара, аз съм се спряла на ей тази преносима на Чиполино. С падаща страница е и уж ще може да се ползва като некст ту ми.
В чуденка съм за матрак, колебая се между двата на Магнифлекс, май клоня към бамбуковия им, но трябва да ида да ги видя на място.

За бял шум и аз съм взела Бухалчето Оли, като го взех от Амазон, беше на 1/2 цена спрямо БГ. Знам, че могат да се ползват и домакински уреди като сешоар, абсорбатор и т.н. но все пак да си има и някаква играчка.

За дрешките и аз като Милена, залагам основно на втора ръка, някои поръчах, други ще ми дадат приятелки. Майка ми все пак е купила някакви неща нови, но какво да се прави, не мога да я спирам.

Количката я заех от приятелка, тя даже я е подготвила и изпрала. В комплекта има и кошница за кола, но междувременно тъй като близките ме питаха какъв подарък искам, нещо което да е по-смислено от дрешки, си поръчах да вземат столчето за кола, което бях избрала. Много държа на хубаво столче, защото там вече говорим за безопостност, не само за удобство.

За цените в БГ каквото и да кажа ще е малко, вече са направи скандални. И на мен ми се иска да си направя някакъв план за храненето, хем да се храмим по-здравословно, хем по-икономично, ама хич не ме бива в това Sad

# 530
Lucie_, много благодаря, но ММ има голяма заслуга за хубавата снимка. Едно от хобитата му е фотография.

Irnata, скоро и аз бях много болна. Даже все още кашлям от време на време, но твоето бебе е борец и ще се справи със всичко. Имайки предвид, че и двамата с твоя мъж сте доста дребни не мисля, че бебето ти е малко. Ние и двамата сме по 1.80.

milenahot, и моите покупки са предимно втора употреба. Абсолютно съм съгласна с теб за всичко написано. 90‰  от нещата са ми дадени от приятелки, а тези които купувам са от ОЛХ. Само за сравнение, трансформиращото креватче, което купих в магазина е над 500лв. Аз го взех за 150, като няма абсолютно никакви забележки. Хората даже казаха, че не са го пплзвали въобще, понеже детето така и не се научило да спи в  него. Надявам  се, че ние ще го използваме Grinning Единствените нови неща, които съм взела са матрак, корито, шишета, стерилизатор и скрин. Всичко друго ще бъде прилежно изпрано и изгладено и не виждам никакъв проблем.

# 531
lady25, пу пу, God bless! Страхотно изглеждаш 🥰 Направо като бременните от рекламните брошури, пу пу,

Довечера от лаптопа ще пусна новия списък с прегледи и ще се включа по някои теми,
Ivelina.m, Иве, това в Сент Лукас ли ти го казах, защо не пробваш Ян палфяйн, знам ли, това повръщане не ми звучи добре🤗пращам виртуална подкрепа,

благодаря ти Луси да от
Синт Лукас ми го казаха , нямали да е проблем ако отида в Ян палфин а нормално ще раждам в Синт Лукас ?

# 532
ох, аз съм малко ... маниак на тема второ мнение, особено ако, колкото и тъпо да звучи, но " не ми харесва"  комуникацията с даден лекар ( или там съответния екип) - все пак с повръщане има опасност да се дехидратираш, парацетамол освен да ти дораздразни стомаха :/
Но, наблюдавай още малко ситуацията, и вечерта може да минете през спешното 👍

благодаря ти Луси да от
Синт Лукас ми го казаха , нямали да е проблем ако отида в Ян палфин а нормално ще раждам в Синт Лукас ?

# 533
Lady, много хубаво коремче и кожа 😊 Браво на фотографа!

March, и аз взех кушетка Мерида, но в тъмен цвят. За матрачето се чудих между Магнифлекс и Икеа, но накрая избрах Икеа.
Бухалчето и аз си го поръчах от Амазон 😁 Много съвпадения 😄

Количката я поръчахме от Англия и дори с доставката ни излезе много по-изгодно в сравнение с цените в България.

По темата "балон с рокля" ... моят корем също започна да расте много бързо напоследък, но да си призная - харесвам се така 😂 Даже започнах да слагам рокля по тялото 🤣  Ноооо съм сигурна, че на изписването няма да има нищо красиво за показване, та каквото и да реша да обличам, ще гледам да прикрива корема.

# 534
Здравей,
Би ли споделила как да се възползваме от промо пакета на хип?

# 535
Здравей,
Би ли споделила как да се възползваме от промо пакета на хип?

Пишеш хип подаръчна кутия в търсачката и ще те вкара направо на страницата. Правиш си регистрация. До няколко дни ще ти се обадят да уточнят доставката и ще ти изпратят мострен комплект.

# 536
Може ли някой, който е получил комплекта от Хипп, да сподели, какво съдържа той, заслужава ли си?

# 537
  • В твоето съзнание...
Ще погледна и това на Икеа. Аз като цяло изобщо не разбирам какво да им гледам и тези на Магнифлекс просто са сред най-хвалвните...

Аз се харесвам в момента доста повече с рокля по тялото от колкото с нещо разкроено или с панталон. Поне като е по тялото и се вижда, че съм бременна, а не малък слон. Но пък с никакъв вид панталон не се чувствам окей... Ама както и да е. На изписването държиш букета пред корема и това е Grinning

March, и аз взех кушетка Мерида, но в тъмен цвят. За матрачето се чудих между Магнифлекс и Икеа, но накрая избрах Икеа.

Количката я поръчахме от Англия и дори с доставката ни излезе много по-изгодно в сравнение с цените в България.

По темата "балон с рокля" ... моят корем също започна да расте много бързо напоследък, но да си призная - харесвам се така 😂 Даже започнах да слагам рокля по тялото 🤣  Ноооо съм сигурна, че на изписването няма да има нищо красиво за показване, та каквото и да реша да обличам, ще гледам да прикрива корема.

# 538
Може ли някой, който е получил комплекта от Хипп, да сподели, какво съдържа той, заслужава ли си?
Ето и какво съдържа той:

HiPP Кутия за съхранение на инстантни продукти
HiPP лъжичка
Мостра на олио против стрии Mamasanft, 25 мл.
Мостра на Чай за кърмачки Mama, 8 г.
Мостра на душ гел Babysanft, 50 мл.
Мостра на подхранващо олио Babysanft, 20 мл.
Мостра на тоалетно мляко, 8 мл
Мостра на препарат за бебешки съдове, 100 мл. – любезно предоставена от нашите партньори Frosch Baby

# 539
Ще погледна и това на Икеа. Аз като цяло изобщо не разбирам какво да им гледам и тези на Магнифлекс просто са сред най-хвалвните...

Аз се харесвам в момента доста повече с рокля по тялото от колкото с нещо разкроено или с панталон. Поне като е по тялото и се вижда, че съм бременна, а не малък слон. Но пък с никакъв вид панталон не се чувствам окей... Ама както и да е. На изписването държиш букета пред корема и това е Grinning

А пред задника какво държиш? Joy

Общи условия

Активация на акаунт