Пародонтоза - тема 2

• 43 218
  • 515
  •   3
Отговори
# 510
Нямам препоръки, но при пародонтит е напълно нормално да се налагат почиствания през три месеца

# 511
Аз също съм след лечение на пародонтоза. Вали ,гърми на три месеца трябва да почиствам зъбен камък. Моят зъболекар ми обясни,че просто при някой хора си е така. Продължавам да посещавам и пародонтоложката по друг проблем и тя потвърждава,че поддържам идеална орална хигиена,но факт е ,че се налага да чистя зъби на три месеца. По- важното ми е, че за в момента пародонтозата е овладяна.

# 512
Аз също си почиствам зъбния камък през три месеца.

# 513
  • София/Търново
И мен ме чака това. Но на два месеца. Не питам защо. Дано се овладее. Но невероятна пародонтоложка имам. Направих алергия към упойки и без тях ме чисти. Да, боли, но тя е емпатична и нещата се случват!

# 514
  • до морето
Здравейте! От Бургас съм и след посещение на зъболекар заради един счупен зъб се оказа, че имам пародонтоза и е невъзможно да се слагат импланти или да се прави каквото и да е преди да се проведе лечение. Насочи ме към клиника Станков в Пловдив , но за София не успя да ми препоръча добър пародонтолог или клиника с мултидисциплинарен подход. Като цяло нещата са спешни Sad Моля да ми споделите вашето мнение за наистина добра клиника в София, която се занимава с такова лечение. Бих отишла и в Пловдив, ако се налага, но по принцип в София има къде да отсядам. Благодаря предварително на всички! По думите на зъболекаря положението ми е много сериозно.

# 515
  • Los Angeles CA
Next,
Моят съвет е ако вярваш на твоят зъболекар, следвай съвета и препоръките му. Те са колеги и познават работа и квалификацията  един на друг. 

Общи условия

Активация на акаунт