Фотоепилатори – въпроси и отговори – № 5

• 63 244
  • 791
  •   1
Отговори
# 90
  • Sliven
Моля за информация някой с разширени вени ползва ли фотоепилатора и как се повлияват те? Има ли усложнения и изобщо препоръчителна ли е? Благодаря 😊

# 91
Момичета, дали съм прекалила със степента? Вчера си правих ръцете на 4 степен, а краката на 5. Не изпитвах болка, а приятно топло, но аз попрънцип търпя много на болка. Днес и краката, и ръцете ме сърбят, а на едната ръка се е зачервило, не знам дали се вижда добре на снимката. Нали не е много фатално?🙄 На следващата процедура ще намаля степента.

# 92
Да, поизгорила си се леко.И аз имам висок праг на болка и също два пъти се изгорих.Сега вече
внимавам много.
Мажи с дефламол, цикатридина, крем Витасин, Цикабио на Биоферма-каквото имаш
подръка.Или нещо мазничко.

# 93
И нещо с пантенол става, ако пък такова се намира под ръка. То като гледам не е силно изгорено а просто има нужда да се успокои кожата по-бързо.

# 94
  • Sliven
Днес ми беше първото "святкане" с bri958 на подмишници, ръце и лице. Ръцете и мишниците обрах с машинка за бръснене, не знам дали е редно. И след 2 седмици при втората процедура отново ли трябва да ги скъсявам? И как процедирате за мустака - бръснете ли, не смея? На коя процедура забелязвате ефект?

# 95
Да, поизгорила си се леко.И аз имам висок праг на болка и също два пъти се изгорих.Сега вече
внимавам много.
Мажи с дефламол, цикатридина, крем Витасин, Цикабио на Биоферма-каквото имаш
подръка.Или нещо мазничко.
Имам и Цикабио и Дефламол Hands V Почвам да мажа и следващия път ще намаля.

Днес ми беше първото "святкане" с bri958 на подмишници, ръце и лице. Ръцете и мишниците обрах с машинка за бръснене, не знам дали е редно. И след 2 седмици при втората процедура отново ли трябва да ги скъсявам? И как процедирате за мустака - бръснете ли, не смея? На коя процедура забелязвате ефект?
Аз мустака го махнах с лентички, не посмях и аз да мина с бръснача.

# 96
  • Sliven
Аз мустака го махнах с лентички, не посмях и аз да мина с бръснача.
[/quote]
Колко време след епилирането си направихте фотоепилация на?

# 97
На следващия ден.

# 98
Аз го бръсна Simple Smile) Няма мустак вече.😂 Имам единични косъмчета.

# 99
Аз обаче с мустака имам проблем. Станаха ми по-тъмни космите откакто святкам. Махам с епилатор преди святкане и от никъде запопнаха да ми стават черни мустаците. Преди това само с епилатора си беше супер. Как и защо сега стана така не знам. На брадата също има влошаване Sad

# 100
  • 🌅 𝙵𝚕𝚘𝚛𝚒𝚍𝚊
Докато разглеждам темите на "Красива мама" попаднах на тази и се сетих,че и аз обмислях покупка на фотоепилатор.
Прочетох доста страници и от предишната тема и се спрях на Филипс Bri958,но се оказа,че в Щатите Лумиа не са oдобрени и трябва да поръчам от английски сайт (ама дали е английски,дали е китайски..) и се отказах заради риска.Като се прибера в Бг,ще си взема и Брито,но от физически магазин.
Та,тъкмо сега от сайта на Браун(продават се свободно тук) поръчах Silk·expert Pro 5 IPL PL5347.
Рабрах,че различните модели и при двете марки са само на ниво представки,а самите машинки във всички модели са еднакви.

Бяла,руса и очарователна съм ,дано има ефект при мен.

Последна редакция: нд, 26 фев 2023, 14:18 от Adoralova

# 101
Лаленце, повече
косми имаш
или самите косми да черни?Защото
помня как на мен в началото ми стоеше кожата на черни точки, което се оказа, че са изгорелите луковици, които кожата избутва.
По принцип има възможност да се събудят “заспали” луковици от такива процедури, но не помня при какви условия.
Адоралова, от Браун също има добри отзиви, по втора точка- махах около пъпа , вече
нямам.

# 102
  • Пловдив
И аз да попитам за вашето мнение. Става дума за крака, на процедура 8 или 9 съм ,може би трета от тези през месец. Доста ме домързя к направих само половин крак и минаха вече две седмици от датата. Наново ли трябва да започна или и сега мога да продължа на тези през месец ако я направя днес ?

# 103
Привет момичета, може ли някой да ми обясни защо като в книжката пише, че може и да се епилират космите, козметичката ми, и приятелки, които ходят в салон на фото или лазер, казват че задължително бръснене? Забавя се ефекта като се скубят, или?

# 104
Защото хората, които се епилират и не приемат бръсненето, никога няма да си купят уреда.С профи уредите, предвид цената на процедура, се търсят и бързи резултати и там човек някак се доверява, че професионалистът знае какво прави и това е нужно.Докато с домашния уред всичко е в наши ръце и някои дами се плашат да се бръснат, макар да няма никакви научни данни, че
това увеличава окосмяването.
С епилацията пак има ефект, защото като махнем част от космите, друга маст е в растеж и
ще бъде обработена все пак.

Общи условия

Активация на акаунт