АВГУСТинчето се смее с весел глас - Коледа дойде при нас!

• 9 454
  • 294
  •   1
Отговори
# 195
Добриутро!
Честити месечинки бебчета Simple Smile newsm59 мами
AndyB много е хубаво,че |Гого гледа аквариума с рибките.Действат много успокоително и даже може и да заспи
Чао за сега от нас!Отиваме навън на разходка, нищо че вали сняг
Стискаме палци за ваксините

# 196
  • у дома
Привет и от нас  Hug
Честито на всички малки, големи и още по-големи момичета и момчета  baby_neutral   bouquet
цяла сутрин разглеждам снимки и подреждам в албуми  Mr. Green татито като разбра колко пари съм дала.. не му стана лошо, а мъчно, че съм дала толко пари за "глупости"   Confused
dani777k, с мъжа ти сме родени на една дата  Mr. Green
опс, събудихме се гладниииии, после ще се включа пак  Mr. Green

# 197
Добро утро!Днес ставаме на 4месеца,и понеже не съм от добрите домакини,приемете скромната ми почерпка  party023 beer Wine Glass На който каквото му се иска Laughing
Честито и на наборчетата Яна,Ема и Цветан!Да са ни много здравички и послушни!Честит имен ден на всички именници!Ние тази нощ се събудихме със запушен нос цяла нощ се мъчи детето и аз с него с тази помпичка го измъчих.Сега се обадих на докторката и ми каза да му слагам физиологичен разтвор и виброцил,сега е по добре спи че през ноща не успя много много,а аз си направих двойно кафенце.Нашето пъпче тати го хвърли в Ню Йорк на стадиона на Янките,че да станел бейзболист като тате Mr. Green А за храненето с биберон и ние не успяваме един два пъти се пробвам неуспешно,иначе имам замръзена кърма,незнам майка ми какво ще прави цял ден като ходя до София да посрещам татито ooooh!

# 198
  • варненка от София
Ха привет и от нас!
Честито на празнуващите днес с повод и без повод.
Ние тъкмо идваме от консултация. Докторката ни похвали много, че сме само на кърма. Тежим вече 7.900 кг и сме дълги 63 см.
Биха ни и второто ДТК и се моля да нямаме проблем.
Аз като давах АМ давах първо Фризолак, после Фризовом, но не препоръчвам Фризолака, запича много.
Аз лично бих взела Аптамил.
Ох, плаче, ще ви оставям.

# 199
Здравейте и от нас!!!
ЧЕСТИТО на всички празнуващи днес!!!

Снощи бях на Коледното ни парти и как ми се спи сега. До към 2 часа бяха едни танци, хора, направо не си чувствах краката. Прекарах си страхотно, определено имах нужда от нещо подобно, да разпусна и аз малко Laughing Имаше доста пиене, но аз си позволих само малко винце Grinning

gecumka на нас онзи ден ни се наложи да търсим Пентаксима и наистина казаха ,че ще има внос чак след 15.01.2007 и аз се бях притеснила. Но намерихме ваксината в една аптека на пазара на Дружба 1 (отстрани на един блок, по метални стълбички) и то на добра цена - 52.70лв. Казаха, че имат повече, ако не я намериш на друго място,  мини и там да провериш. Надявам се, че съм ти била полезна.

Ние утре ще ходим да ни сложат ваксината и се надявам да мине добре.
Лек ден на всички и весело настроение!!!

# 200
Здравейте  Hug,

Айла, има една книга “Какво те чака през първата година на детето” – там пише месец по месец какво прави бебето /минимум и максимум/, но според мен това индивидуално за всяко дете...А гледам, че Дани777к е писала... И "Книга за майката и детето" на Елизабет Фенуик съм я чела, но е по-обобщена, защото е за детето от зачеването да 3 г. Абе, книги да чете и да се побърква човек....Хулиана, лятото да се похвалиш тогава....И честит имен ден на теб и другите именници!
Ембър, честита месечинка! И аз мисля, че е рано за жълтък, но зависи от схемата за захранване, която си приела за своето детенце....

Дани777к,  ми ние при една педиатърка ходим, бе. Как не сме се засекли....Ха-ха, а с Пепеджийнс - при една гинеколожка......

Дидика, строявай го мъжо, иди и ти на едно парти поне, да не се хайлази така  Naughty

Блу, и моят е Телец, големи са душички, ама много твърдоглави... Heart Eyes

Бланк, все едно нас описваш...Понеже таткото е на училище, аз след 18.00 хващам бебето и почваме да танцуваме – хем спорт, хем тя кротува. До скоро ме болеше гръб, кръст, г..., не, г....,не. Сега любима песен ни е “Калшников” на Брегович....

[bА]ни78[/b], с шише – като не ще,когато му е времето, ще иска след половин или 1 час, нищо няма да му стане....

Нори и Цветиаб, честита месечинка и на вас!!! За изпита – стискам палци!

Браво, Дидка25, за купона!  smile3501 И аз искам така...

Ептен се олях...сори

# 201
  • Sofia
ЧЕСТИТО НА ВСИЧКИ, ИМАЩИ ПОВОД ДА ПРАЗНУВАТ ДНЕС!
Постепенно започнахме да къпем Димана вместо към 10.30 по-рано, а вчера в 21.30 и сутринта към 6 вече щеше да изяде решетките на леглото от глад 1crib, после се събуди в 8.30 и сега ще я залъгвам до към едни часа. Пуснала съм й МТВ и се е зазяпала здраво.
Dreams, направих се като хубава, но снимки нямам. Стоях малко на партито - 2ч, то беше коктейл и нямаше танци-манци  и др. подобни.
От вчера нещо ми е намаляла кърмата и сега се наливам с чай от шипки и лактогенен чай. Така е, като 2-3 дни не пих бира. Довечера ще ударя една биричка(безалкохолна, разбира се).
dani777k, взимай си бутушите, щом си ги харесала -сега тъкмо имаш повод. Gift Много се радвам, че нещата с рахита се оказаха бла-бла.
Aila, това с детските ясли и на мен не ми стана много ясно - ако си подам молбата до Нова година ще я приемат ли? Ако е след навършван ена 1 годинка Димана няма шанс да я приемат, защото е в края на август, а яслите са от септември. Ще имат шанс само родените в началото на годината. Е...ти тъпотията!Аз ще пробвам между празниците да подам молба в кварталната ясла.
Днес ще изведа Димана, че 2 дни пощуря детето. Вие извеждате ли бебоците?
Деситка, ако не намериш Пентаксим в Дружба ще се разровя да намеря адреса в Младост 4 на една аптека, в която го имаше по време дефицита миналия месец.

Последна редакция: чт, 21 дек 2006, 13:33 от Eliona

# 202
  • Някъде там...
Здравейте мами и бебешорчета:)

Ние преди малко се върнахме от консултацията и голям рев беше с тази ваксина, имаше още едно бебенце и двамата се надреваваха кой по-силни ще плаче Sad Огласихме цялата поликлиника. Сега спинка миличкия ми. Иначе сме 7.450кг. и 63 см. Рахита е взел да се поправя, но каза да не намалям капките ,т.е. 6 к.Всичко друго му е наред. Казаха да му давам и жълтък , но мисла да не го почвам още newsm78, вие откога ще го давате?

Снощи както си пиех пред компа и той взе , че нета спря #2gunfire и аз погледах малко ТВ и бебчо за сефте се събуди в 12.30 и като ревна , не спира, та му направих мляко и заспа до мени:)
С мъжо още сме скарани, даже става и по-лошо  Thinking  и както е в болнични и тука е  ooooh!, казах му да го гледа от 14 до 16ч. , защото ще ходя на козметик. Та малко да си почина от всичко Tired

АндиБ за АМ аз ти препоръчвам Нитрилон, не е тежко , нито запича. Ама то сие и до детенце.

А междудругото какъв имен ден днес има?
Честито на всички празнуващи днес!!! 

Айде лек ден !

# 203
Здравейте! Разписвам се да не ме забравите. Имам за домашно да изчета тази и предната тема.                           

Нещо не ми остава време за форума. Използвахме пълноценно последните дни без валежи и скиторихме навън. Отделно имам 3 банкета - единият мина, а този на фирмата ми е довечера и сега се приготвям. И на всичкото отгоре ме хванаха всички възможни неща с П.
              Вратът ми се схвана май плексит получих и сега ходя на масажи. имам някакво подобрение та се надявам диагнозата да не е тежка. Преди няколко вечери получих ужасна болка в зъбите и по спешност при моите "любими" зъболекари. Оказаха се два пулпита един до друг и това заради пустият ми страх от тези хора. та сега се натресох много добре и коледният подарък ще ми бъде в нови пломби!!! 
           А зъболекарката се оказа много набожна жена и вчера като бях на процедура реши да ми пусне църковни песнопения. Аз и без това отидох там със сърцебиене та тази музика ме довърши. Помислих, че ще се умира. Освен това май беше час за молитви и докато ми човъркаше зъбите с ужасната машинка си четеше молитвата. и поради тази причина на няколко пъти ми излизаше от зъба. аз щото ме е страх и съм стиснала здраво очите като видях какво става повече не ги затворих и при всеки опит да си прочете аз издавах звуци на болка. Днес ще ми вадят нервите и цяла нощ сънувам кошмари. Ако някой ми каже, че ако родя ще ми се оправят зъбите и повече няма да ходя на зъболекар, ще се съглася веднага!!!

# 204
  • по света
MimSss  на Юлиян и Юлияна  Grinning

# 205
Честит имен ден на Юлияна (Хулияна,  Grinning Джулияна Grinning)

Честити месечинки и на мъниците, празнуващи тези дни. 

И аз съм от родените тез дни, ама съм след всички вас. Мимс, рано ми се струва за жълтък, ама ако си го захранила с останалите неща може пък и да му е ред. Задължително обаче купувай яйца от магазин, да имат печати, че да не стане беля с някоя домашна кокошка. Ели78 беше питала за изваряванка на вода, ами аз не изварявам ами съм купила едно шише 1,5 л на Торн Спринг мисля се пише та с него пердаша. Ама тя моята хич не пие вода. Мен ме мори повече това с гладенето - голяма мъка. Пепър, ко стана със сушилнята - купи ли, изпробва ли? Моята пералня е със сушилня, ама за детските дрехи още не съм я изпробвала. АндиБ, да ти кажа аз пък съм доволна от пресата на Филипс - поръчах си я онлайн и дойде преди 2 седмици - изпълнявам стъпките, описани в книжката и всичко е супер. Реших се на таз инвестиция, тъй като нямам на кого да оставям малката, за да ходя на фризьор пък и там под 15-20 лева не ми взимат никога. Ще се избият бързо паричките. Предполагам, че на другите мами не са се изправили косите, ако не са слагали разни там препарати преди това. Еленка ме разби с това посещение на зъболекар.  Joy[/color]Утре и ние сме на последен прием на ваксина и така се надявам да не ми вдигне накрая температура, че ще ходя на купон с колегите и нямам вяра много на майка ми. За пръв път ще я гледа и се шашка постоянно. Айде като попрочета още малко ще пиша пак.
П. С. Блу, теди84 не е трила постингите си. Нашата е Tedy84, а не Tedi84. И още много, много момичета ми се губят и стискам палци с тях всичко да е наред.

# 206
  • гр.София
Честит имен ден,juliana!-  bouquet

# 207
Леле, много пишете!  ooooh! Не мога да ви изчета  Crazy
Вчера ходих на коледен купон с колеги от Силистра /на 60 км. от тук/. Бозайникът остана с татко си. Направо го е подлудил- почти непрекъснат рев от 19,00 до 01,30, когато росна- прясна цъфнах на вратата  ooooh! Като  го гушнах и засука млъкна и не гъкна до сутринта /няколко пъти се събужда и яде, но наистина не издаде звук/, но пък мъжът ми тази сутрин се оплаква, че имал мускулна треска по цялтото тяло от разнасянето на бебока /не че млъква като го разнася, но все пак се самоутешава човек, че прави нещо/  До 6,00 тази сутрин спах общо 4 часа на пресекулки, но-о-о, това не ме спира да планирам втория коледен купон утре вечер  bowuu Дано тази вечер да се наспим, че утре- пак. Силици няма да ми останат за моя РД, но тази година и не мисля да празнувам сериозно- миналата година покрай юбилея си спретнахме голямо джамбуре.
От сега ми се виждат множко приближаващите празници, но ще устискаме  hahaha
Два реда за бебока. Все още се кърмим интензивно, а докато е в баба си /далеч от любимите млекоцентрали на мама, която работи/ успяват да го излъжат да пийне 40- 50 мл. адапте. Не бързам със захранването- иска ми се да изчакаме до 6 месец. Майка ми мърмори, че бил много блед /много бяло бебе е/, и че можело да е анемичен, а аз съм убедена, че не е от това, че е само на кърма- баткото като беше захранен по старата схема си беше порядъчно анемично хлапе и пи Малтофер месеци наред  Crossing Arms
Ще видим... може да пуснем 1 изследвания само да проследим кое накъде е /така е с баба мед. кадър в къщи bowuu/
Целувки на бебоците. Само едно питане за мамите ползващи Памрперс:
И при вас ли при обилно изакване всичко избива на гърба?  Rolling Eyes Ясно е, че на кръста на памперса няма ластиче, ама с баткото такова чудо не помня  Crazy

# 208
Само да се запиша, че ме чака голямо четене Wink
Здравейте, мили мамчета!
Много благодарности на Бубчето, че вече се киприм и ние в августовския отбор Simple Smile))

# 209
  • софия
Честит имен ден на JULIANA   bouquet!
Няма да ти подарявам подарък,'щото ти си си го получила за тази година: ,нали?Въпреки,че май се "бориш" и за още един догодина  Mr. Green!
Ама,хайде да пийнем по едно мухито  smile3503
-наздраве на всички!

Общи условия

Активация на акаунт