АВГУСТинчето се смее с весел глас - Коледа дойде при нас!

• 9 468
  • 294
  •   1
Отговори
# 210
Оформлението е пИрфектно с тоз цикламен първи пост. Мерси за подмяната на снимката ни. Много са ни сладки бебочетата и мамите им. Красота! И албумът как набъбнал... AndyB, на много бебчета им се нрави Милумил и Аптамил, но май най-добре попитай педи.
Лорексче, страшна си – горкото мъж – хихихи.
Валка, много смях с това - нали пълничките са по сексапилни. Ха дано е така, че бая кила имам да свалям, докато придобия вида от миналогодишната снимка.
За гаджетата – моята засега се ужажва от тримата сладури – Марти, Ивчо и Сами. Големи са смешковци като се видят. Жалко, че вече няма чести събирания в Морската. То там само две, три луди мами се подвизават и някой друг ексцибионист из храстите. УжасТ
elia_gg , вероятно ви е малък памперса.
marisha77, добре дошла, найш от кога те чакам.
Наздраве Дани777к, в това време освен да вдигаме чаши за друго не става.

# 211
  • по света
 Леле,dani777k нацелила си напитката!! cheers

# 212
  • у нас
ЧЕСТИТ ИМЕН ДЕН НА JULIANA
Бъди жива и здрава и много късмет да ти носи името

Гледам сте писали за млеката(АМ).Явно всичко си е до детенце.Аз давах Нутрилон 1,но няма да ви казвам за какъв запек и за какви миризми идеше реч.Както писах онзи ден сме на Фризолак1 и си акаме през хранене,т.е. 2-3 пъти на ден.Каката също ми е хранена с Фризо и беше като машина за л...а Sick

Последна редакция: чт, 21 дек 2006, 14:16 от Lorexa

# 213
  • у нас
Мадонка,само гърч и бой бе,докато стане вълча порода(както казва една моя дружка) Joy

# 214
  • у дома
Ха, Наздраве и от мен  Drunk juliana, честит имен ден   bouquet
elia_gg и didka25, поздравления за купоните  Party От мноооого отдавна не ни се е случвало да пропусне Памперс – аз хубаво го придърпвам, за да бъде над кръстчето Peace (elia_gg, дано разбра какво имам предвид  newsm78 ) Мадона, благодаря за уточнението  Hug видях, че при снимките ника е объркан, но веднага ще го оправим  Peace ellenka, мили боже, какви зъболекари имало  Crazy Eliona, аз не я извеждам в това време  Confused само, при ходене на гости и до някой магазин  Laughing Ммария26 - твърдоглави, ама душички  Blush  Heart Eyes cvetyab, ако Ния беше момче, щях да й пратя пъпа да го хвърлят на стадиона на Манчестър Юнайтед  Mr. Green AndyB, ехааа това с аквариума е страхотно  Laughing Предполагам Гого се успокоява  baby_neutral Ние сме фенове на Аптамила, но най-добре питай педито  Peace
до писане, че пак ревем  baby_neutral

# 215
  • София
  Аз засега ги извеждам все още всеки ден, освен когато имаше ужаааасна мъгла. Не го правя обаче само от добра воля, а просто защото това е единствения начин да ги приспя и двете и като ревнат и настане купон вкъщи искам не искам излизаме. Да чукна на дърво засега още не са се разболявали  Simple Smile
   Мерси отново на всички които ми отговориха за развитието. Вече ще внимавам като питам нещо, толкова много отговори, много сте добрички  Simple Smile
   Блу ти ли писа за народни танци? Може ли на ЛС да напишеш къде може да се отиде на курс, че всяка НГ, а и сега на купона ми стана неудобно, че почти нищо незнам  Embarassed

А зъболекарката се оказа много набожна жена и вчера като бях на процедура реши да ми пусне църковни песнопения. Аз и без това отидох там със сърцебиене та тази музика ме довърши.

Е на това така се размях на глас, че малките се стреснаха и се почудиха какво става с тази тяхна майка  Grinning

# 216
  • В ЛЮтеницата
Ауу, колко сте изписали - сега ще ви го върна тъпкано - четете, ако имате време!
Мадона, залови ме! Вчера купихме пералня със сушилня и след като нощес я изтествах с дрехите на мъжа ми  Joy в момента на Лора дрехите са вътре - като ги извадя - ще докладвам! То си трябва и да почерпя - ама вие поръчайте - аз ще плащам!
Джулка, честит имен ден! Много здраве и щастие, много любов и късмет!!
И на месечковците - честито! Да растат здрави и засмени!
Dani777k ще пийна едно, че от вчера се чудя дали да ми се развърже езика... Таз г-жа Шумилина, като и прочетох само името и ми стана криво. Тя и една акушерка от детското на Св.София почти ме бяха накарали да отида да пиша оплакване, ама нали Лора им беше в ръцете, та стисках зъби... Акушерката ми изхвърляше кърмата, която цедях и носех за Лора, защото я мързеше да я пастьоризира. Поне като даваше АМ да правеше разлика м/у това за недоносените и обикновеното... А Шумилина е най-грубата, меркантилна и нелицеприятна д-рка в детското. За компетентността й също имам мнение, но наистина ще е грубо да го споделям. Да, препоръчват я 1. защото другите не работят на частно 2. защото тя ходи и раздава визитки и 3. Поинтересувай се кой друг от ръководството на болницата работи на "Света Петка" - и ето затова.
На мен се опитаха да ми я препоръчат, но след едномесечния ми престой - вече бях видяла и преживяла твърде много - отговарях Не, защото... и никой не се опита да я защити и никой не каза една добра дума за нея - просто млъкваха.
Ако си я видяла усмихната - то това е защото знае, че ще плащаш накрая и се усмихва на 20-те лв.
Състоянието, до което ме докарваха, а и още имам следи от него може да ти го опише само мъжът ми  Sick . Всичко описано от мен е споделено с още 4-5 майки - така наречените "чакащи" да бъдат изписани бебчетата им. Само заради сълзите, които сме изплакали заради такива "кадри" си позволих да го напиша. За акушерката от снимката на раждането ти мисля, че е рядко срещан добър и състрадателен човек, който е намерил призванието си, а за тези двете и #2gunfire  #2gunfire  #2gunfire  #2gunfire  #2gunfire  #2gunfire  #2gunfire  #2gunfire  #2gunfire ще е малко.
Съвет от мен: Търси трети лекар, че и калция не се предписва ей така...
Моят мъж пък е близнаци -  и то не два, а цял отбор! Направо се чувствам като многоженка, ама нали съм Лъв, та се справям със харема  Joy.

# 217
Хе,  Grinning, благодаря, Мадона  Grinning, тук съм отдавна, ама от четене ми се зави свят Wink и все не пиша....толкова много инфо, че направо се обърках Rolling Eyes
Това с гладенето, много бързо го зарязах...не мога да сколасам...гладя само официалните ни дрешки Wink
а за водата, аз още нищо не му давам освен кърма, но не мисля да изварявам като започна...а това ще е след 6тия месец

# 218
Мадона мила има ли снимки от срещата!!!
Аз пак не успях да дойда, ама сме си далечко от центъра!

# 219
  • софия
Pepper,направо ме срази,миличка  Confused!!!
Прекаленно много те уважавам без да те познавам,за да пренебрегна с лека ръка мнението ти....Вече и аз не знам,къде да ходя,кой да слушам...,ако става въпрос за мен,както се казва "кучета ме яли"НО  за дечко  Naughty,как да попадна на Човек????
Сега и ти с този калций,съвсем ме  Sick..

# 220
juliana, честит имен ден!!! 

dani777k, хайде и аз да довърша започнатото от Pepper -- току-що се прибирам от разходка с една мама, която също е при Шумилина и имат съмнения за рахит. Та значи, дозата Вигантол се увеличава до 5 капки, след което преминават на Диавит - по 6 капки + калций и всичко това без да се направи никакво изследване...незнам на мен лично ми звучи абсурдно #Crazy

Pepper, а темата за АМ при недоносените въобще не ми се започва #Cussing out...само ще кажа, че преди 30 год са изписали майка ми от болницата без брат ми, който е бил 45 дни в кувьоз и е била длъжна всеки ден да носи по около 700 мл кърма.

Aila, хора се учат в ч-ще "Петър Берон" (преди входа на Южния парк") и цената е 3 лв за 2 часа.
Блу, и на мен ужасно ми се ходи пак, но няма кой да гледа бебчо два пъти в седмицата по 2 часа. Sad

Мадона, ама ти пак се загуби някъде...ааа, ще сформираме набързо другарски съд... Naughty Hug А пресата ти кой модел е точно?

# 221
  • В ЛЮтеницата
Dani777k  не знам какво да отговоря - знам, че с това мнение сигурно те стреснах, а трябва да вярваш на доктора на детето си - иначе си загубен и затова се спирах да напиша, но от друга страна тъй като не бих завела при нея детето си за нищо на света, освен ако не е последния жив доктор не можех да замълча - та Найа си е като наше дете! Аз разчитам само на личния д-р на Лора ( който обаче е на друго мнение за захранването) и на една д-рка от Медива, която работи като лична, заедно с моя личен д-р, но не ми се е налагало да я ползвам (чукам много силно на дърво) и не знам тя как е.
Изглежда ми, че лекарят при който ходи Блу е добър и мисля, че беше давала координати, на Tedy79 също - изплаши я, но поне я прати на изследване преди да предписва конски дози лекарства.
Съжалявам, че само те разстройвам без да мога да помогна реално Confused!

# 222
Еленка, супер разказ! Много се смях! Hug

elia_gg, браво, бе, как успяваш...само ти си знаеш...

Pepper, много гадно са се отнесли към вас...За съжаление аз не познавам немеркантилен лекар...Със сигурност съм чувала, че има, ама не съм срещала...И всичко пак до скапаната ни държава опира...

Хайде, майчета, да видим кои са доволни от педиатрите си, искате ли?

AndyB , знам, че за рахита се правят кръвни изследвания. Ама като се напипват мекички участъци по главичката /не фонтанелите/ аз реших, че е излишно...Давах 2 седмици по 6 к. Вигантол и 3 дни калций и се оправи бебче...

А за хората и аз ще взема да се включа...когато му дойде времето Grinning

# 223
Мадонка,само гърч и бой бе,докато стане вълча порода(както казва една моя дружка) Joy
newsm10

Pepper, ха да ти е честита и да си я връткаш със здраве. Ама ФнимаФай, че щом плащаш найш кви поръчки ще завалят ей сега. Съжалявам за всичките неприятности, които са ти се наложили да изтърпиш заради некомпетентни “доктори”.
Ех, Aila, не ти трябват уроци, душа, тропай от сърце и никой няма да забележи какво точно играйш. Пък нали право знайш – те най-много го пускат.
marisha77, скоро ще влезеш в ритъм. Дано се пооправи времето и да излезем отново на разходки. Мама Дидка жалко, че си надалеко, ама няма ли някакъв начин. Снимка има във Варненските срещи, но там ни няма 3 мами (включително и мен). Установихме, че ще се събираме или на лято на открито или без количките. Мисията е невъзможна тук. А и хлапаците нещо бяха поизкривени, та затова липсват някои мами.
AndiB, тукЪ съм аз тукЪ, ама няма ко да се пише при мен. Пресата е тази : http://www.best.bg/stock.asp?cat_id=834&id=1922

Знаех си аз, че с това заглавие на темата ни няма да издържим до Коледа.  hahaha

# 224
  • В ЛЮтеницата
Докторството за мен е занаятчийство + психология + отговорност. А, че всичко се плаща - ОК отдавна съм се примирила. Но когато примрял и уплашен отидеш да ти дадат сведения за детето ти (което е живо и здраво, но слабичко и мъничко, а е вече на 14 дена и не е в кувьоз!)  и ти отговорят със заплашителен тон - "Ами какво искате да ви кажа като детето ви е недоносено и то ВТОРА СТЕПЕН! (ама как звучи, а?, особено като не знаеш нищо за степените)". Веднага плахо задавам въпрос - Това какво означава?. "Ами означава, че тепърва ще си имате много проблеми, вие какво искате да означава?!"
Или когато веднъж на ден имаш право да отидеш да го погледнеш (още беше в кувьоза) и със сълзи на очи му казваш "Хайде, бе мамо, пораствай, че мама иска да те пипне и да те гушне" и в този момент отзад чуваш войнствен глас "Пускаме ви да ги видите, а не да им говорите!!!! Айде не се мотайте - поглеждате и излизате." И това са примери само за отношението, а за занаята...
Стига вече - това е минало!
Сушилнята е супер - за 4 часа имах изпрани и изсъхнали дрехите на Лора и то мекички и пухкави! От известно време ползвам омекотителя на Чико, че преди това панталоните и стояха прави като изсъхнат на радиатора!

Ама свекървите си имали страница!!!!! Вижте това:Мъжкият мозък

Последна редакция: чт, 21 дек 2006, 17:58 от Pepper

Общи условия

Активация на акаунт