Tom Ford Ombré Leather - нищо общо не открих с оригинала. Със сигурност няма да се ползва. Не го харесах изобщо. Оприличих го мигновено на мръсна кожа, върху която са посипали мокра, застояла слама.

Guerlain Santal Royal - добра имитация, страхотна интензивност и трайност. Направих грешката да се пръсна два пъти и съжалих. Голяма сила, голямо нещо. Доволен съм. Ще трябва да се внимава. Някак си нахално, нахокано ми стои този аромат, но съм му почитател.
Creed Aventus - ароматът ми хареса. Има подобие с оригинала до някаква степен, но не съвсем. Така го прецених аз. Трайността върху моята кожа не ме впечатли. С удоволствие ще си изпръскам тестерчето, но до там.
Chanel Bleu - не го намирам за близък. По-скоро някакъв сапунен аромат, на който не мога да хвана конкретни нотки. Трайност никаква при мен. След 10 минути изчезна.
Carolina Herrera 212 VIP FOR MEN - приличен аромат, който ми допадна, но трайността отново куца. Като цяло, сравнявайки ги с ароматите на ZAG и Martin Lion, с тези определено аз съм пас. С изключение на Santal Royal.