? Въпроси всякакви ? (2023 г.)

• 646 694
  • 14 838
  •   2
Отговори
# 5 460
  • София
От къде купувате масла за дизфузер,взех от К един и искам да добавя и масло за подарък на майка ми 🌞
Ремедиум или групи на Дотера във фейса.

Скрит текст:
Аз се замислих наистина ли е възможно да паркираш, излезеш от колата, влезеш в К, заобиколиш и отидеш до касите, купиш цигарите, излезеш...и това всичкото за 5 минути, не за 15.... възможно ли е наистина? Трябва много да бързаш, тичаш направо, да няма никой на каса, за да го минеш всичко това за по-малко от 15 минути...
Може и да си до тоалетна само, или да си купиш закуски , защото при нас има до всеки Кауфланд скара. Не е задължително да влезеш изобщо в Кауфланд например. Има в предверията и други магазини, Изи пей и тн. Може за 5 минути. Това с Мин престой 15 направо не знам как е възможно. Не ми се е случвало.
Ние също минаваме през била паркинг и то на метростанция,за да си стигнем до блока и пак няма Мин престой, минаваме си понякога за по- удобно.
Като започнат опашките на бариерите в час пик, ще сложат мин. престой. Засега явно при вас не е натоварено и номерът минава. И аз минавах транзит в час пик и ми беше много удобно, ама се сетиха. Smiley

# 5 461
Здравейте, с нов телефон съм и имам проблем с гледането на клипове в Ютуб и зареждане на страници. Като, че ли трябва да направя нещо по настройките на Интернет.Както и виждам, че често обхвата е с 2 чертички. Има ли някой идея как мога да го оправя?

# 5 462
Как хуманно можем да прогоним зелени гущери от селска тераса?
Четох за камфор кристали от аптеката, но не помага.

# 5 463
Котка, куче.

# 5 464

Куче има, няма ефект.

# 5 465
  • София
В кой квартал на София се намира коментирания Лидл с паркинга?

# 5 466
  • София
В кой квартал на София се намира коментирания Лидл с паркинга?
На Атанас Москов май се води. Делят един паркинг с ДМ.

# 5 467
Здравейте , това счупване на корпуса биха ли ми го поправили в сервиз или другаде да ходя ? 

# 5 468
Заръчай си нов панел за който модел е. И ще ти го сменят, ако не се оправиш сама. Като гледам си е излязъл сам почти 😁

# 5 469
Агнешко-телешка кайма става ли за сандвичи "Принцеса"?

# 5 470
# 5 471
  • BG-DE
Трябва ли да чакам замразени пилешки бутчета да се размразят за да ги сваря или може и замразени да почна да ги варя?

# 5 472
  • София
Винаги размразявам месото преди готвене. Дори за котките. Simple Smile

# 5 473
  • BG-DE
Благодаря, ще го чакам значи 😊

# 5 474
  • Далечният изток
Аз пък точно като варя, не размразявам.

Общи условия

Активация на акаунт