? Въпроси всякакви ? (2023 г.)

• 646 719
  • 14 838
  •   1
Отговори
# 5 445
На паркинга на Кауфланд са сложили бариера. Колата ти може да престои там за не повече от два ча́са - ок, разбираемо е, защото се ползваше за паркинг от работещите наоколо и не само. Но: престоят не трябва да е по-кратък от 15 минути. Защо? Може да искам да си купя цигари само и после какво - да чакам да минат 15 минути ли?

Хм, странно. На паркинга на близкия Кауфланд няма такъв проблем, пробвано многократно лично. Опита ли да излезеш след по- малко от 15мин?

Ивекс, как е Ушатото?
Благодаря на всички първо.
Няма денонощна клиника в Пловдив, дано на никого не се налага....
Добре е, благодаря.

# 5 446
От Провет не ти ли вдигнаха?

# 5 447
Не.
Дори не ходихме дотам.

# 5 448
  • София
На паркинга на Кауфланд са сложили бариера. Колата ти може да престои там за не повече от два ча́са - ок, разбираемо е, защото се ползваше за паркинг от работещите наоколо и не само. Но: престоят не трябва да е по-кратък от 15 минути. Защо? Може да искам да си купя цигари само и после какво - да чакам да минат 15 минути ли?

Хм, странно. На паркинга на близкия Кауфланд няма такъв проблем, пробвано многократно лично. Опита ли да излезеш след по- малко от 15мин?

На паркинг на Лидл в Сф също има минимален престой. Опитахме да излезем по-рано и ни обясниха, че няма как, а всъщност бяхме до ДМ, с който делят един паркинг, но там проблем са транзитно преминаващите коли през паркинга (свързва две главни пътни артерии).

# 5 449
  • Буркина Фасо
винаги има начин и по-рано да излезеш от паркинга, но не им се занимава.
представям си една линейка по спешност да влезе за пациент в магазина и после да чака на бариерата
да изтече минималното и време за престой. Smiley

# 5 450
  • София
представям си една линейка по спешност да влезе за пациент в магазина и после да чака на бариерата

Е, много ясно. Говорим за обикновени клиенти. Сега линейки, полицейски коли, пожарни коли и т.н. изобщо не ги коментираме.

# 5 451
Не мога да се сетя каква е целта - или доста коли се  "завъртат" там някак да сменят посока, ползват паркинга не по предназначение  или  настройват клиентите да се забавят вътре и пазаруват повече. Макар че кой  пазарува под 15 минути?

# 5 452
  • София
Не мога да се сетя каква е целта - или доста коли се  "завъртат" там някак да сменят посока, ползват паркинга не по предназначение  или  настройват клиентите да се забавят вътре и пазаруват повече. Макар че кой  пазарува под 15 минути?
Аз казах каква е причината, според мен, за конкретния паркинг на Лидл- свързва две главни пътни артерии и вместо да заобикалят, доста автомобили карат напряко през паркинга. Така избягват и един светофар.

# 5 453
Аз се замислих наистина ли е възможно да паркираш, излезеш от колата, влезеш в К, заобиколиш и отидеш до касите, купиш цигарите, излезеш...и това всичкото за 5 минути, не за 15.... възможно ли е наистина? Трябва много да бързаш, тичаш направо, да няма никой на каса, за да го минеш всичко това за по-малко от 15 минути...

# 5 454
  • София
Виждала съм някои хора да застават отпред на касата за цигари, освен това в повечето магазини К има Inmedio. Там продават цигари. Не е задължително да влизаш в магазина. Може да си клиент и на аптеката напр., там също има шанс да свършиш работа за 5 мин.

# 5 455
  • Буркина Фасо

Е, много ясно. Говорим за обикновени клиенти. Сега линейки, полицейски коли, пожарни коли и т.н. изобщо не ги коментираме.
надали устройството, което чете номерата на колите може да различи кой номер е на линейка, пожарна ...за да няма проблем на излизане.

# 5 456
  • София
Скрит текст:

надали устройството, което чете номерата на колите може да различи кой номер е на линейка, пожарна ...за да няма проблем на излизане.
Има хора, които отговарят за тази бариера, и съответно бутон. Едва ли, ако става дума за линейка, няма да отворят бариерата на момента.

# 5 457
  • Бургас
Аз не отивам на касите на Кауфланд. В сградата на Кауфланд има магазинче за цигари, кафе, вафли и т.н. Също точно до входа има щанд за готвени ястия и разкошни мекици! Вчера си чаках 15 те минути да минат. И, да, вероятно причината са транзитно преминаващите (как не се сетих?!). Има Лидл до Кауфланд с отделен паркинг и от там се минава през бариерите, и се излиза в посока други магазини.

# 5 458
  • Сф
Аз се замислих наистина ли е възможно да паркираш, излезеш от колата, влезеш в К, заобиколиш и отидеш до касите, купиш цигарите, излезеш...и това всичкото за 5 минути, не за 15.... възможно ли е наистина? Трябва много да бързаш, тичаш направо, да няма никой на каса, за да го минеш всичко това за по-малко от 15 минути...
Може и да си до тоалетна само, или да си купиш закуски , защото при нас има до всеки Кауфланд скара. Не е задължително да влезеш изобщо в Кауфланд например. Има в предверията и други магазини, Изи пей и тн. Може за 5 минути. Това с Мин престой 15 направо не знам как е възможно. Не ми се е случвало. Ние също минаваме през била паркинг и то на метростанция,за да си стигнем до блока и пак няма Мин престой, минаваме си понякога за по- удобно.

# 5 459
От къде купувате масла за дизфузер,взех от К един и искам да добавя и масло за подарък на майка ми 🌞

Общи условия

Активация на акаунт