Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

?Въпроси всякакви за СО? 2023

 • 268 921
 • 6 777
 •   6
Отговори
# 6 075
 • Мнения: 8 930
Ако целуна някой мъж и не усетя тръпка да продължа, съм прекратявала отношенията. Не става. Като нямаш желание да го целунеш, как точно си представяш да правите секс. Сигурно е много изгоден мъж за връзка и женене, щом чак във форума питаш, но не е твоят човек.

# 6 076
 • София
 • Мнения: 11 561
Любовта не се раздава по заслуги, та да се чувстваш виновна, че не си лягаш с някой, само защото е мил. Алтернативата на това да си падаш по утрепляци не е да се жалиш с някой, който те отвращава. Такава връзка няма да изкара. Но иначе няма лошо да преразгледаш кой и защо те привлича.

# 6 077
 • Мнения: 4 079
Твърдо не вярвам, че да ти е готино с някого може да се научи. Това е химия. Или я има, или я няма.
Сигурно всяка от нас се е целувала с привлекателен мъж, който изведнъж губи по точки след целувката. Просто няма тръпка. Това няма как да се "поправи" според мен.
Съгласна

И аз имах такъв експеримент, 3 годишен почти Grinning
Даже обяснявах как и какво ми харесва, но не. Голям човек, щом не се е научил до момента, няма и да се научи.
И да, химия няма. И твой тип не е, няма и да стане.
Може даже семейство да създадете, но тези неща, които сега ти липсват или не ти харесват, така и ще си останат. Ако не се влошат.

Последна редакция: пт, 27 окт 2023, 10:47 от Рошличката

# 6 078
 • Мнения: 9 348
Аз не прочетох да я отвращава, затова се върнах на първоначалния пост. Хмм, явно авторката не го приема на физическо ниво, тоест няма да стане, независимо колко е мил и свестен.

# 6 079
 • Мнения: 17 912
Ами, ако искаш, пробвай направо със секс, може пък да се окаже уау, ама надали. Че и емоционален, демек истеричен и нестабилен на всичко отгоре.   Нали се сещаш, че колкото по-късно прекратиш с такъв човек, толкова по-големи ядове ще имаш? След "зарязване" след целувки и нищо повече, ще има много по-малко ексцесии, отколкото,ако правите секс, пък се събере да живеете заедно и тогава ти светне, че този човек не е за теб.

# 6 080
 • Мнения: 1 468
Да, това, че според нея прекратяването ще е проблем, е доста притеснително.

# 6 081
 • Мнения: 5 748
Даването на шанс с времето става по- зле, в един момент усещаш как се напрягаш, отсрещната страна хлътва още повече и става хептен мазало. Съветът ми е опитай още една две срещи,  може и целувки, ако не усетиш тръпка, просто прекратявай навреме.

# 6 082
 • София
 • Мнения: 11 561
Но е доста настоятелен, романтичен... Чувствам се виновна да му откажа. Даже ми подари подарък за рождения ден и ми каза колко бил съкрушен като си помислил, че повече няма да ме види, тъй като аз се опитах да го отблъсна в чата ни.

Ами честно казано, той й указва натиск и й вменява вина, умишлено или не. Те се познават от вчера, размени ли са няколко несподелени като тръпка целувки, а той вече съкрушен при мисълта за раздяла.

# 6 083
 • Мнения: 900
С този човек няма да стане, то е ясно още от първия пост.
Преди да пристъпиш към връзка, трябва да поработиш върху себе си. Един много сериозен анализ на предишните връзки, какво търсиш в партньора, защо търсиш точно това, какви са ти моделите за взаимоотношения в детството, какво от тях пренасяш. Какви връзки ти харесват изобщо, какви не. Ако искаш промяна, тя трябва да дойде отвътре - да осъзнаеш, отработиш и приемеш разни неща за себе си и своята нагласа към другите хора и света изобщо. Така с механична замяна на един тип партньор с друг няма да стане. Дори да попаднеш на свестен тип, който в някаква степен те и привлича, ако не си си решила вътрешните нагласи, при първата поява на "лошо момче" ще залетиш отново. И ако си вече женена и с деца, ще има много наранени.

# 6 084
 • София
 • Мнения: 33 931
Ами, той е навитак, нормално.
Тя защо се насилва не разбираме…

Нещо е ужасно объркана откъм връзки, хора, отношения, лични граници и желания.

# 6 085
 • Варна
 • Мнения: 35 798
Този страх, че ще останат сами е завличал не една и две жени в ужасно блато. Не го разбирам. Аз живея сама и за мен е непонятно как заради това ще се набуташ в ужасни отношения или ще се насилваш да правиш и понасяш неща, които не са ок.

# 6 086
 • Мнения: 38 070
Подписвам се под последното мнение на 1000%.

# 6 087
 • Мнения: 17 310
Това, че не смее или не може да прекрати връзка дори в такъв съвсем начален етап, е по-притеснителното в тази история. Той може да е досаден, прилепчив, мрънкач и пр., да пробва докато му дават възможност, но ако жената не се научи да казва не, не е добре.

# 6 088
 • Мнения: X
Благодаря ви много за отговорите, може би ситуацията ми е смешна, но аз съм доста тревожен човек за най-малкото. Хубавото е, че наскоро почнах работа с терапевт (жена) и най-после съм доволна. Просто още не сме стигнали до обсъждане на връзките. Дано успеем да намерим нещо, защото досега с нито един терапевт не успявах да стигна до дъблоки изводи по отношение на връзки.

# 6 089
 • Мнения: 20 394
Скрит текст:
Здравейте, според вас има ли шанс да се получи добра връзка с човек, с когото не ти харесват целувките? И също така, може ли целуването да подскаже как би било в леглото после?
Излязох с един мъж, който е страхотен като личност, интелигентен, начетен, държи се възпитано и джентълменски, имаме общи теми на разговор, симпатичен е, обаче като се стигна до целувките... не бяха никак приятни. Не усетих абсолютно никакво чувство. От прегръдките и леките докосвания също. И понеже се страхувах при втората среща да не стане пак така, го излъгах, че е било твърде прибързано и той не посмя да ме целуне пак.
Но е доста настоятелен, романтичен... Чувствам се виновна да му откажа. Даже ми подари подарък за рождения ден и ми каза колко бил съкрушен като си помислил, че повече няма да ме види, тъй като аз се опитах да го отблъсна в чата ни. Изглежда много честен и открит човек, който наистина изпитва тези емоции и не ги казва просто ей така.
Скрит текст:
Ако се чудите, защо изобщо анализирам ситуацията, щом тя изглежда обречена, ами защото досега съм давала шанс само на мъже, с които нямам бъдеще и се чудя дали не трябва да си променя модела, типажа. Но той изглежда емоционален мъж и не мисля, че ще понесе добре просто да "пробвам" дали ще ми хареса с времето. Не знам... а пък да му кажа за целувките, не мога и едва ли е добра идея. Да му обяснявам как да целува... също не ми се струва окей. Sad
P.S. По принцип вече съм правила този експеримент. Преди време дадох шанс на човек, който е готин и добряк, но нямах силно физическо привличане. Не стана по-добре с времето и прекратих нещата, но той самият не беше толкова емоционален (поне не го показваше) и бях по-спокойна, не ми създаде проблеми. Но тук наистина се притеснявам.

Но защо се чувстваш виновна да откажеш на човек, когото не харесваш. Не му дължиш нищо, само защото на него му се иска. Няма да се самоубие от любов, споко. Най-вероятно това просто е неговия начин - да бъде настоятелен и романтичен. Ти нямаш ангажимент да откликваш.

Даже е по-лошо да лъжеш човека и да му губиш времето, като се насилваш за нещо, което не ти е приятно.

Общи условия

Активация на акаунт