Изпитани сайтове за парфюми - януари 2023

• 108 570
  • 708
  •   1
Отговори
# 330
  • ново
https://www.notino.bg/jimmy-choo/i-want-choo-parfjumna-voda-za-zheni/

Jimmy Choo 10 ml 23,60 лв. за желаещите да го пробват 😉

# 331
Чак съкровища не бих казал, ще има доста разочаровани като наводнят пазара с тях,  не че са лоши, но забелязвам отстъпление от обичайната им трайност и проекция при последните им 4-5 релийза, може би само Тонка-колата държи фронта

Не са beast mode, но пак са с трайност която бие повечето дизайнерски и стабилна част от нишовите аромати на пазара. За сметка на това обаче забелязвам, че са доста по-изпипани като аромати, което да си призная ми е все по-голям приоритет с времето.
Vetiver Sensuel примерно не е толкова излъчващ както друг техен ветиверен аромат (Kumkat Wood), но е един от най-smooth структурираните парфюми, които съм срещал последните години.

# 332
Sisq0, малко съм скаран с Mancera, но като цяло бранда има потенциал, особено с цена - качество и то специално в България.

Чакам Fabulous Yuzu другата седмица, познавам го и съм много впечатлен!

# 333
  • София
Здравейте! В кои сайтове (освен Дъглас) се намират Armani Prive на добри цени? Търся Bleu Turquoise и Vert Malachite
В https://parfumi-eu.com/, https://www.parfimo.bg/ и https://www.parfumi-shop.net/. В момента няма наличност на търсените два. Миналата седмица или в началото на тази ги имаше в Парфимо.

# 334
  • София
Mancera ми е най-любимата марка и съм благодарен, че в България се намират и то на супер цени Hands Ok Hand

Sisq0 - благодаря за линка към French Riviera - влиза в желанията ми моментално Animal Heart Eyes Cat
Не ми беше хрумвало да поглеждам в този сайт, хем го познавам и съм пазарувал, а и отделно знам, че предлагат Мансери. Hands Plus1
Жалко, че нещо стана и изчезнаха от Елинор Disappointed

# 335
Здравейте! В кои сайтове (освен Дъглас) се намират Armani Prive на добри цени? Търся Bleu Turquoise и Vert Malachite

Никакви български сайтове,  само от сайта на кака!  Simple Smile

https://www.sephora.de/p/prive-vert-malachite-eau-de-parfum-3499 … tm_content=349955

https://www.sephora.de/p/prive-bleu-turquoise-eau-de-parfum-4332 … tm_content=433264

# 336
Xerjoff Casamorati 1888 Lira EDP 100 мл.  - продукт  за 309 лв, цена без аналог ли е ?

# 337
Някой знае ли как става връщането на онлайн поръчка от Дъглас. На намалението онзи ден поръчах, но къде съм спала не знам, вместо парфюм, съм поръчала тоалетна вода. Телефонната им линия не работи. Във физически магазин отказаха връщане

# 338
Някой знае ли как става връщането на онлайн поръчка от Дъглас. На намалението онзи ден поръчах, но къде съм спала не знам, вместо парфюм, съм поръчала тоалетна вода. Телефонната им линия не работи. Във физически магазин отказаха връщане

https://douglas.bg/media/wysiwyg/Molba_za_Vrushtane3_-_Google_Docs_1.pdf

Повече инфо тук

Скрит текст:
XII. ОТКАЗ ОТ ДОГОВОРА И ЗАМЯНА

(1) Потребителят има право да се откаже от договора, без да посочва причина, без да дължи обезщетение или неустойка в 14-дневен срок, считано от датата на приемане на стоките от Потребителя или от трето лице, от името на Потребителя.
За да упражни правото си по настоящата клауза, Потребителят трябва да уведоми недвусмислено „DOUGLAS.BG” за решението си да се откаже от договора, като индивидуализира стоките, които желае да върне, чрез предоставяне на всички данни за осъществената поръчка и доставка, включително, но не само: съдържание и стойност на поръчката, данни на лицето, направило поръчката, данни на лицето, приело доставката, и дата на доставката.
„DOUGLAS.BG“ публикува на сайта си формуляр за упражняване правото на отказ от договора. За упражняване правото на отказ „DOUGLAS.BG“ предоставя на потребителя възможност за избор да попълни и да изпрати по електронен път чрез интернет страницата стандартния формуляр за отказ или друго недвусмислено заявление. В тези случаи „DOUGLAS.BG“ незабавно изпраща на потребителя потвърждение за получаване на отказа му на траен носител.
- за гости

- за регистрирани потребители

- хартиен формуляр за връщане

В съответствие с разпоредбите на чл. 55 от ЗЗП, потребителят е длъжен да съхранява получените стоки, тяхното качество и безопасност до момента на тяхното връщане при www.douglas.bg. във вида, в който са били получени.
Потребителят е длъжен да върне стоките за своя сметка задължително заедно с касовата бележка и фактурата, като ги предаде на „DOUGLAS.BG” или на упълномощено от „DOUGLAS.BG” лице, в срок от 90 дни от датата, на която Потребителят е упражнил правото си на отказ от договора.
При връщане стоката трябва да е в оригиналната си опаковка, без следи от употреба или нарушаване на търговския вид(напр. разкъсана опаковка, целуфан, премахнати етикети, липсващи части и др.) и да е придружена с всички съпътстващи я документи - касова бележка и/или фактура, гаранционна карта, упътвания за употреба и др.
При връщане на стоката, потребителят се задължава да върне и всички подаръци, които е получил заедно с поръчаната стока, в случай, че такива са изпратени от "DOUGLAS.BG".
Рекламация за увредена пратка се прави в момента на получаване на пратката и в присъствието на куриер, като това се отбелязва със забележка в товарителницата и с попълнен на място констативен протокол в два екземпляра. Констативният протокол е задължителен за валидността на покритите от застраховката щети и липси по пратката. Клиентът, или получателят на пратката, е длъжен да изиска копие от протокола, след което да приложи копието, когато попълва молба за връщане.
„DOUGLAS.BG“ има право по изключителна своя преценка да отложи възстановяването на плащанията до получаване на стоките обратно или докато не бъде представено доказателство, че е стоките са изпратени обратно, в зависимост от това, кое от двете събития е настъпило по-рано.
В случай че Потребителят не изпълни задължението си за връщане на стоката в посочения по-горе срок, без да уведоми „DOUGLAS.BG” за евентуално забавяне и без да предостави уважителна причина за същото, се счита, че той е оттеглил изявлението си за упражняване на отказ от договора.
Когато във връзка с изпълнението по договора „DOUGLAS.BG“ е направил разноски и Потребителят се откаже от договора, „DOUGLAS.BG“ има право да задържи съответната сума за направените разноски или да изисква тяхното плащане.
(2) Потребителят няма право да се откаже от договора в случай че предмет на същия са:
1. за доставка на стоки, изработени по поръчка на потребителя или съобразно неговите индивидуални изисквания
2. за доставка на запечатани стоки, които са разпечатани и/или изпробвани след доставката им и не могат да бъдат върнати поради съображения, свързани с хигиената или защита на здравето
„DOUGLAS.BG” възстановява на Потребителя заплатената от него цена за върнатите стоки.
Транспортните разходи по връщане на стоката от клиента към www.douglas.bg са за сметка на Потребителя, като негово право е да избере дали да я донесе лично в офиса или магазина на„DOUGLAS.BG” или да я изпрати по куриер. Адресът е гр.София 1528, бул.“Искърско шосе“ 7, сграда 7.
Когато получената от Потребител стока не съответства на характеристиките, посочени в страницата на онлайн магазина, не е използвана от потребителя по никакъв начин и е с не нарушена външна фабрична опаковка, разходите по връщането на стоката са за сметка на www.douglas.bg. В този случай клиентът задължително трябва да изпрати стоката обратно към нас, чрез куриерска фирма РАПИДО, като посочи за получател фирма ПАРФЮМЕРИ ДЪГЛАС БЪЛГАРИЯ ООД, по договор.
При заявка за връщане на стока (съответстваща на характеристиките, посочени в страницата на онлайн магазина), транспорта е за сметка на Потребителя.
"DOUGLAS.BG" възстановява в пълен размер заплатената от потребителя стойност на върнатата стока не по-късно от 14 дни, считано от датата, на която потребителят е упражнил правото си на отказ по чл. 55 от ЗЗП. В случай, че клиентът е използвал талон/ваучер за отстъпка, на клиента се възстановява само действително заплатената от него сума. Стойността на талона/ваучера за отстъпка не се възстановява на клиента.
При покупка на стоки на изплащане "DOUGLAS.BG" не възстановява на Потребителя стойността на закупените стоки, а се прилагат условията, посочени в Раздел XI „Покупка на изплащане“ от настоящите Общи условия. (3) Освен право на отказ, клиентът има право и на законова гаранция от 2 години за съответствие на стоката с договора за продажба, гарантирана от Закона за защита на потребителите.

# 339

Никакви български сайтове,  само от сайта на кака!  Simple Smile

https://www.sephora.de/p/prive-vert-malachite-eau-de-parfum-3499 … tm_content=349955

https://www.sephora.de/p/prive-bleu-turquoise-eau-de-parfum-4332 … tm_content=433264

Правят ли доставка до България?

# 340
Задействала съм тази процедура, но реално как става? Къде връщам, аз ли го нося на куриер, не приемат връщане в магазин или продавачката не знаеше какво да прави? Ей такива неща ме интересуват. Безумно е да не можеш да върнеш във физически магазин.

https://douglas.bg/media/wysiwyg/Molba_za_Vrushtane3_-_Google_Docs_1.pdf

# 341
Допълних горният пост, виж в скрития текст.
Попълваш формуляр и ПИСМЕНО ги уведомяваш, аз бих по имейл - трябва да върнат отговор на твоя.

Потребителят има право да се откаже от договора, без да посочва причина, без да дължи обезщетение или неустойка в 14-дневен срок, считано от датата на приемане на стоките от Потребителя или от трето лице, от името на Потребителя.
За да упражни правото си по настоящата клауза, Потребителят трябва да уведоми недвусмислено „DOUGLAS.BG” за решението си да се откаже от договора, като индивидуализира стоките, които желае да върне, чрез предоставяне на всички данни за осъществената поръчка и доставка, включително, но не само: съдържание и стойност на поръчката, данни на лицето, направило поръчката, данни на лицето, приело доставката, и дата на доставката.
„DOUGLAS.BG“ публикува на сайта си формуляр за упражняване правото на отказ от договора. За упражняване правото на отказ „DOUGLAS.BG“ предоставя на потребителя възможност за избор да попълни и да изпрати по електронен път чрез интернет страницата стандартния формуляр за отказ или друго недвусмислено заявление. В тези случаи „DOUGLAS.BG“ незабавно изпраща на потребителя потвърждение за получаване на отказа му на траен носител.
- за гости

от тук https://douglas.bg/obschi-uslovija - раздел XII

# 342
Правят ли доставка до България?

Не, с превозвач.

# 343
Благодаря! След работа отново отивам в магазина. Явно служителите не знаят, че освен в офис може да се върне и в магазин. Засега имам само уведомление, че е приета заявката за връщане
Допълних горният пост, виж в скрития текст.
Попълваш формуляр и ПИСМЕНО ги уведомяваш, аз бих по имейл - трябва да върнат отговор на твоя.

Потребителят има право да се откаже от договора, без да посочва причина, без да дължи обезщетение или неустойка в 14-дневен срок, считано от датата на приемане на стоките от Потребителя или от трето лице, от името на Потребителя.
- за гости

от тук https://douglas.bg/obschi-uslovija - раздел XII

# 344

Общи условия

Активация на акаунт