Изпитани сайтове за парфюми - януари 2023

• 108 572
  • 708
  •   1
Отговори
# 435
Скрит текст:
Здравейте, някой знае ли какво има в подаръчния комплект на Ланком, който се добавя в кошницата в Нотино? За този става въпрос
А какви са условията за да се добави комплекта, не откривам информация!?
И аз не откривам никаква информация, това което съм добавила в кошницата е 100 мл. Armani Stronger With You. Парфюмът си стои в кошницата от вчера, но днес се появи този подаръчен комплект.

# 436
Здравейте, някой знае ли какво има в подаръчния комплект на Ланком, който се добавя в кошницата в Нотино? За този става въпрос

Получавала съм (привидно) същата кутийка, имаше няколко (мисля три) мостри на ралични La Vie Est Belle варианти, може да бъркам кои точно, но май бяха оригиналният, интенс и Oui.

# 437
Момичетаааа, наруших си диетата. Взех една Хипнотична отрова едт от приятелка. Опияняващ е, харесва ми. Днес го взех, не съм го носила, само го пръснах веднъж.

Хем си обещах да не пазарувам повече,  хем от време на време се издъня с някоя отливка или нещо “от приятелка”…

# 438
  • Стара Загора

Преди такъв комплект съдържаше 3 броя различни мостри.

# 439
# 440
  • София
Здравейте, парфюмни води на Ариана Гранде и Victoria Sicrets, знаете ли къде мога да помириша?
На Ariana Grande има в Douglas, но не всички аромати.

# 441
Здравейте.
Започнах да чета темата,но не можах да разбера кои са сайтовете от които може изгодно да поръчвам тестери и парфюми?
Преди поръчвах от https://parfium.bg/,но сега установих ,че от към тестери е много бедно, а и парфюмите не са много...странно.
Също поръчвах и от https://testeri-bg.com/, но там вече продават ментета. Преди година не беше така:tired_face:

Моля, дайте линк към сайтовете които са изпитани и на добри цени най- вече.

Мерси:gift_heart:

# 442
# 443
  • Бургас

Всички на първа страница са изпитани, за това са там.
Ако търсите определен аромат може би ще е по-възможно да ви препоръчаме от къде можете да го вземете на добра цена.

# 444
# 445
На 27.12 напусна Франция, а вчера влезе в България. Това с опцията за безплатна доставка по пощата, но има проследяване.

# 446
# 447

Всички на първа страница са изпитани, за това са там.
Ако търсите определен аромат може би ще е по-възможно да ви препоръчаме от къде можете да го вземете на добра цена.

Здравейте пак.
Търся някой от тези мъжки парфюми:
Jean Paul Gaultier  - Scandal
Giorgio Armani  - Code
Mont Blanc - Explorer
Mugler  Alien Man
Mugler  Alien Man Fusion

Мерси предварително за помощта Heart

# 448
Здравейте, някой дали е запознат със този сайт. Съвсем случайно ми излезе и пише, че продават парфюми от уж вече фалирали магазини, но на мен цените ми изглеждат нереално ниски. За пример ще дам новият парфюм на paco rabanne Fame  се предлага 80 мл за 137.90 лв
https://perfumeoutletbg.com/products/paco-rabanne-fame-eau-de-parfum

# 449
Цените не са кой знае колко по-ниски от на други места, но мнение не мога да дам.

Общи условия

Активация на акаунт