Пазаруване от aboutyou.bg TEMA 15

• 45 356
  • 796
  •   1
Отговори
# 285
  • София
Вчера получих този пуловер.
https://www.aboutyou.bg/p/s-oliver/pulover-9011153
Много е хубав, от миналата година имам почти същия на Tom tailor, но в жълто.

# 286
Момичета, помагайте със сутиените на Ласкана. Нося 80А на H&M,  кой размер да поръчам от Ласкана?

# 287
Така е, пера и пух, но произход Китай. Бих дала тези и повече пари, ако е от скандинавските страни, като други модели...

Сигурно си чувала за “патица по пекински”, нали?😆
Китай са най-големия производител на гъши пух.

# 288
Може, нека...но не се славят с най-доброто качество на производство.

# 289
  • Бургас
Сандали на TOM TAILOR за 26 лв отнесох аз. Появи се 1 чифт и се надявам да не са връщани или дефектни, защото дълго време дебнех за номер - https://www.aboutyou.bg/p/tom-tailor/sandali-s-kaishka-7460981

# 290
Якето е много хубаво!
Че НМ, Зара и сие да не шият на пъпа на Париж?
Всичко вече е изнесено в Китай и разни бедни азиатски и южноамерикански държави, включително Адидас, Найк и други квалитетни марки.

# 291
На споменатите марки цената не е 400 лв, нали...
Въпрос на избор, само отбелязвам факта че за китайско производство, цената е силно завишена, за мен поне.
На тази цена имам дрехи, произведени НЕ в Китай.
Имам и китайски дрехи, но не на тези цени.

Лошо няма, на когото му харесва модела, поръчва, няма проблем Simple Smile

# 292
Моля, споделете скандинавски марки с цени за яке 160-200 лв. Не е заяждане, съвсем сериозно питам.

# 293
Мария, сандалите изглеждат много готини. Дано всичко им е наред.
Аз днес получих тези дънки:
https://m.aboutyou.bg/p/calvin-klein-jeans/danki-8490110?utm_med … _campaign=product

Много съм доволна отговарят си ма размера. И крачолите са дълги (даже прекалено дълги, че бяха останали само 34-ка). Но понеже вечно на всички панталони са ми къси (проблемът на високите жени) съм доста доволна дори и на това, че са дълги и искат навиване.

Остана ми само една тениска да чакам и вдно връщане на пари от началото на месеца... дано не го забавят много.

# 294
Благодаря ви много за линковете!

# 295
Взех си поръчките днес.3 от 5 остават.
Пуловерът на Онли ми харесва, дори и да не е запасан не стои безформен.Остава.

Не знам къде съм бляла като поръчвам, но съм объркала размери.Блузата на Онли е трябвало да поръчам М, а аз съм взела Л и съответно ми е голяма.Жалко,защото беше 18лв,сега е 30,и не ми се дават.

Еспадрилите на Том Тейлър са хубави, но и тях съм ги поръчала размер по-големи

Дънковите панталонки на Noisy May са размер ХС, и са ми точно.Мисля че са уголемени, защото предишните са ми М размер и са ми широки, а чак толкова не съм отслабвала.

Коженият панталон на Pull&Bear ми теснее леко, но ще спра еклерите и ще се разберем

Бялата блуза и еспадрилите ще предложа на приятелка, ако не и станат ще ги връщам.
Давам и два кода

Търся код за панталони за поне 20%,някой ако има излишен да ми прати на ЛС, моля

Последна редакция: пт, 13 яну 2023, 19:23 от teda mars

# 296
Аз идвам да се допълня, защото очевидно не става ясно от сайта, но в Only Carmakoma М=46/48 или поне за тази рокля. За други гледам L=42/44, за трети S=XL стандартен. Ако някой ще поръчва от тази колекция, да го има предвид.

# 297
Виж този продукт в ABOUT YOU:

https://m.aboutyou.bg/p/only/roklya-hanna-7728938?utm_medium=ref … _campaign=product

Смъкни приложението сега:

https://app.adjust.com/hdfs9w4?deep_link=appaboutyou://p/only/ro … lya-hanna-7728938
Много красива рокля, отговаря си на размера и стои невероятно /за тези, които харесват флорални мотиви/.

# 298
  • София
Доволна съм от днешната доставка.

И двата чифта дънки стоят страхотно, дават много добра линия. Чист памук са и съответно нямат еластичност, но за светъл панталон предпочитам този вариант. Въпреки че ми стоят почти еднакво, запазвам и двата.

Това преходно яке от The North Face много ми хареса - хубава кройка, вталено е, качулката, джобовете, циповете - всичко е пипнато. Суичърът не е нещо особено, но ми допадна като цвят и затова го запазвам.

Полото на Патриция Пепе стои отлично, меко и приятно на допир е. Късата тениска също много ми хареса.

Полото на Only леко боцка и въпреки че е основно вискоза, усещането е за пълен изкуственяк, но стои добре и цветът е ефектен.  Остава.

Тази рокля на gap (моделът е един и същ, разликата е само в десена) е доста уголемена. По принцип съм М/38, а в случая дори размер 6, който съответства на S ми е леко широк. Въпреки това ще запазя по-малката от двете, материята е приятна и за топлите летни дни прилепналите дрехи не са особено комфортни.

И двете тениски са отлично попадение. Мек и нежен памучен плат, красиви цветове. Едната е S, а другата е М, но всяка стои добре по своему.

Имам кодове за якета, за тениски и топове и за марката About you. Ако някой има нужда, може да ми пише лично съобщение.
Редакция: кодовете за якета и за тениски и топове са вече раздадени.

Последна редакция: пт, 13 яну 2023, 22:40 от hatred

# 299
Имам излишен код за Levi's 20 %. Ако някой има нужда, нека ми пише на лично.

Общи условия

Активация на акаунт