Пазаруване от aboutyou.bg TEMA 15

• 45 406
  • 796
  •   1
Отговори
# 180
При мен кодовете от рулетката не ловят цената, на която е продуктът в момента. Намаля от цената без допълнителното намаление. Така че се въздържам за момента Simple Smile

# 181
  • Пазарджик
За колко време след връщене Ви се появяват средствата в банковата сметка?В сайта пише,че са възстановени,но не е така.

# 182
Да, кодът ми намали от първата цена и стана само с 4 лв по-ниска от сегашната, което не си струва. По-добре да се ползва за артикул без намаление.
До три дена след имейл. В профила ти под поръчката, пише кога се очаква да получиш възстановяването.

# 183
  • Пазарджик
До три дена след имейл. В профила ти под поръчката, пише кога се очаква да получиш възстановяването.
Нямам имейл.В приложението пише,че са възстановени,но реално не са.

# 184
Ще дойдат, до 2-3 дена.

# 185
Аз чакам възстановяване и пише, че на 13-ти ще е. Като стане 13-ти ще кажа дали тогава са се появили парите както е пишело или от 13-ти нататък след 3 дни ще имам рефънд.
Пристигна якето, палтото или каквото е там, за мен е дълго яке.
https://www.aboutyou.bg/p/vero-moda-curve/prehodno-palto-hudson-8896787
Ами... май ми е голямо и съм като айсберг с него! Ръкавите са мнооого широки, не знам, аз нещо не се одобрявам. Не е тънко, но не е и дебело, на мен по-дебело не ми трябва. Чакам мм да ме види и да каже, той избра бежовия цвят. Той ще го одобри с надеждата да не му врънкам, че искам дълго яке и да го задържа, но ще си помисля. Стои ми широко като на модела, но аз съм по-едра и някак не се харесвам, ама аз рядко се харесвам с връхна дреха, защото изглеждам още по-голяма. Дойде и панталонът, с който е тя на снимките с якето. Чуден е! Можеше и номер по малък, ама... няма да го връщам. Стои малко по-свободно в крачолите от на модела и ми е толкова дълъг.
https://www.aboutyou.bg/p/only-carmakoma/pantalon-8898494
Тази блузка е втора, получих преди черна, много приятна, за 19 лв е супер, сега е 13! Как да не се изяде човек! Laughing
https://www.aboutyou.bg/p/only-carmakoma/teniska-4963778
Другата поръчка отказах, тя е с по-скъпото яке за мм, което чакам пак, но с 30 лв по-евтино.

# 186
Поръчай за 13 и върни старата 😎
Панталона е много хубав, а якето щом не те кефи го връщай, при този голям избор на дрехи е срамота да си оставиш нещо, което не ти харесва. 😎

# 187
Е, не ми се занимава за 5 лева, не че не си го помислих! Мъж ми вика, те хората затова имат пари, щото пресмятат всяка стотинка. Ако връщам якето, ще върна и нея, те бяха заедно.
За моите размери няма голям избор на дрехи, а на якета, на дълги якета, още по-малко...

# 188
Имат пари защото не ползват АбаутЮ 😎😂
Ами то постоянно се изкушаваш за нещо, дори и да не ти трябва.
Заредила съм няколко години напред. 😂

# 189
Имат пари защото не ползват АбаутЮ 😎😂
Хах Laughing точно така е, трябва да се отпиша от всичките тези теми, защото вече няма място. Облякох и обух всички с всичко!

Единодушно решихме, че ми трябва по-малко яке, връщам го. Наистина ми стои като откраднато.

# 190
Lemy, за тениските даден ли е кода вече?

Последна редакция: вт, 10 яну 2023, 17:44 от teda mars

# 191
teda mars, би ли го сложила този цитат в скрит текст! Дълъг е един метър. И да не го цитираш, ясно е кого питаш за код като се обърнеш с никнейма.

# 192
# 193
Честито ни, и инфлуенсърските намаляват от основната цена, не намалената Simple Smile

# 194
  • Пловдив
Това някаква нова схема ли е на АЮ?

Общи условия

Активация на акаунт